BLOGGERS HELP

O

31 Ιουλ 2014

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΚΕ'Ι' Χ.ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ LANCE !!! (ΒΙΝΤΕΟ ) ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...


Τις μέρες που ο Χάρης Μαυρομιχάλης πόσταρε το φιλμάκι της πρότασης γάμου στο σύντροφό  του, αφήνοντας 99 μπαλόνια στον ουρανό της Νέας Υόρκης, ο σεναριογράφος των «Εφτά Ουρανών» απολογείτο δημόσια επειδή ένταξε ένα γκέι ζευγάρι στο σίριαλ του, και η Huffington Post έγραφε «Δεν έχουμε δει τίποτα παρόμοιο μέχρι τώρα».   

Ο Xάρης Μαυρομιχάλης, με την πρόταση γάμου που έκανε στον Lance έδειξε πως ένας Κύπριος κατάφερε να κάνει «σκόνη» όλες τις παρωχημένες αντιλήψεις γύρω από το θέμα των ομοφυλοφιλικών γάμων.





Ο Χάρης είναι χορευτής, σεναριογράφος, σκηνοθέτης ταινιών μικρού, αλλά και μεγάλου μήκους, παραγωγός, ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο.




Μέσα στο facebook του κοινοποίησε το απίστευτο φιλμάκι της πρότασης γάμου που έκανε στον αγαπημένο του. Μια.. «υπερπαραγωγή», μέσα από την οποία ο Χάρης τολμούσε να υπερασπιστεί δημόσια το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζήσει τον έρωτα του, απευθυνόμενος μάλιστα σε μια κοινωνία (όπως την κυπριακή), που ακόμα δεν κατάφερε να ακυρώσει επίσημα (και ανεπίσημα) τα ταμπού της απέναντι στην ομοφυλοφιλία. 


ΣΤΟΧΟΣ



Πρώτα, ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης που ζει στην Αμερική έκανε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στον αγαπημένο του Lance Boyd. Τόσο πρωτότυπη που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Προ ημερών τον παντρεύτηκε σε έναν παραμυθένιο γάμο στη Σκόπελο.


Σε ατμόσφαιρα που θύμιζε την γνωστή ταινία Μάμα Μία, με ιδιαίτερο ρομαντισμό και μια απίστευτη γαμήλια τούρτα το ζεύγος πέρασε αξέχαστες στιγμές σε ένα γάμου που ακόμα συζητείται στη Σκόπελο. Τις φωτογραφίες και το θέμα δημοσιεύει το like.philenews.com