BLOGGERS HELP

O

24 Σεπ 2015

Είναι κρυπτοεβραίος ο καθηγητής κ. Γούδης;



 Είναι παραπάνω από σαφές ότι το παρόν ιστολόγιο υποστηρίζει τόν ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Ουδέποτε το κρύψαμε, ούτε προσπαθήσαμε να το παίξουμε αμερόληπτοι όσον αφορά την κομματική επιλογή, ούτε μασήσαμε τα λόγια μας.


 Όπως είναι φυσιολογικό, κάποια πράγματα μπορεί να μην μας βρίσκουν 100% σύμφωνους. Οφείλουμε όμως να μην δίνουμε δυσανάλογα μεγάλη σημασία σε ήσσονος σημασίας καταστάσεις, ούτε να περιμένουμε στην γωνία για να "ξεσπαθώσουμε" με το παραμικρό μόλις αντιληφθούμε κάτι μη-αρεστό. Τα κόμματα αποτελούνται από ανθρώπους και κανείς άνθρωπος δεν είναι αλάνθαστος.
Ο μαξιμαλισμός και η ανέξοδη ιδεολογική "καθαρολογία" είναι παιδικές ασθένειες του ελληνικού Εθνικισμού που οδηγούν στην γραφικότητα και την αυτοπεριθωριοποίηση, προς μεγάλη χαρά των εχθρών μας.
Καί μιά άποψη καθαρά προσωπική...Ποτέ δέν ενοχλήθηκα όταν ερχόταν στήν αγκαλιά τού ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ κόσμος πού ανηκαν κάποτε σέ άλλα κόμματα , αντιθέτως είμουνα πολύ χαρούμενος .Προσωπικά γνώρισα ανθώπους πού ανήκαν κάποτε στόν χώρο τής αριστεράς καί τού πασόκ πού όχι μόνο ήρθαν στόν χώρο τού ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ αλλά βοήθησαν μέ ότι μπορούσαν . 
Αλλοι δέν τούς δέχτηκαν...Δέχτηκαν δηλωμένους φανατικούς εβραιομασώνους και δέν δέχθηκαν κάποιους πού κάποτε ανήκαν σέ κάποιον άλλον πολιτικό χώρο...Η'' μήπως πιστεύουν ότι όλοι οί ψηφοφόροι τής Χ.Α είναι όλοι παρθενογεννητοι χρυσαυγήτες ?? 
Εβραίο όμως πού νά ασπάστηκε τόν Χριστιανισμό καί τόν Ελληνισμό δέν γνώρισα ΚΑΝΕΝΑΝ...


Θα έγραφε ποτέ ένας μη Εβραίος στο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου τα εξής;
1) ...Γιαχβέ ελθέ και σκήνωσον εν υμίν..
2) ..σε προσδωκούμε και σε αναμένουμε...
3) ...οι απανταχού Εβραίοι σε προσμένουμε...
4) ...να πορευτούμε Μισραήλ, να διασπαρούμε...
5) Τη Θεσσαλονίκη τη λέει Σαλονίκη, όπως οι Εβραίοι δηλαδή.
Περιμένουμε μια ικανοποιητική απάντηση απ' τον κ. Γούδη.
Αναδημοσιεύσουμε με έκπληξή μας ποίημα δημοσιευμένο το 2000 στο περιοδικό Χρονικά όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου αριθμός φύλλου 169 σελίδα 11 που μας έστειλε φίλος του Κοινού Παρονομαστή Βάζουμε και την παραπομπή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου για όσους...
δεν πιστεύουν στα μάτια τους .
http://www.kis.gr/scanned_small/T169small.pdf

Η έκπληξή μας αφορά το πρόσωπο το οποίο υπογράφει το ποίημα και πρόκειται για τον γνωστό συγγραφέα Χρίστο Γούδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια περιφέρεται μεταξύ ΝΔ - ΛΑΟΣ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣκλπ (εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με το ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Αττικής ) και προσωπικός φίλος του Μάκη Βορίδη και εκδίδει από πατριωτικούς εκδοτικούς οίκους βιβλία. Και αν εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί το συγκεκριμένο ποίημα παρακαλούμε τους φίλους  που θα το διαβάσουν να μας πουν την άποψή τους για αυτό.

Το γεγονός και μόνο ότι ο συγγραφέας - ποιητής φιλοξενείται από το όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου ίσως να λέει κάτι από μόνο του . 
Απλώς εμείς θα θέλαμε να γνωρίζουμε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο κύριο Χρίστο Γούδη ποιο είναι ακριβώς το σκεπτικό του.




Ο Χρήστος Γούδης ήταν στο ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" του Ηλία Κασιδιάρη.
Επίσης, ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας απλός υποψήφιος, αλλά ήταν εκ των προβεβλημμένων υποψηφίων, με ότι συνεπάγεται αυτό:

Δεν μπορούμε να ξέρουμε το σκεπτικό της επιλογής Γούδη εκ μέρους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Η ηγεσία κρίνει, αποφασίζει και ανακοινώνει και καλά κάνει γιατί αυτός είναι ο ρόλος της.
 Αυτό όμως που μπορούμε να ξέρουμε είναι , ότι είναι τουλάχιστον οξύμωρο να βλέπουμε έναν άνθρωπο με τα πολιτικά χαρακτηριστικά του Γούδη να συνεργάζεται στενά με την Χρυσή Αυγή. 
 Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι οι εβραιόφιλοι και οι μασώνοι δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στους πραγματικούς εθνικιστές. Για τον αχταρμά του ΛΑΟΣ ο Γούδης και ο κάθε Γούδης μπορεί και να ήταν αποδεκτός. Άλλο όμως ΛΑΟΣ και άλλο Χρυσή Αυγή, έτσι δεν είναι;
Ο εβραίος στο πνεύμα και πιθανόν και στο αίμα Χρήστος Γ(ι)ούδης δεν μπόρεσε να κρυφτεί στην εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου στις 10.2.2014 και υπερασπίστηκε με πάθος τους εβραίους, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει τον Μ. Αλέξανδρο ως ιμπεριαλιστή, και ότι καλά μας έκαναν (εμάς τούς Έλληνες) οι Μακκαβαίοι, και τι καλοί που ήταν που ήθελαν τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του Ισραήλ, ότι οι Σπαρτιάτες ήταν εβραίοι, ότι έχουμε πολλά κοινά,
ότι τη φωτιά στη Σμύρνη δεν είναι σίγουρο ποιος την έβαλε, μπορεί να την έβαλαν οι Έλληνες, ότι η Ρεπούση "φταίει" όχι γι' αυτά που έγραψε αλλά γι' αυτά που δεν έγραψε κι ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κακή, ρατσιστική, αντιεβραϊκή παιδεία. 

Δείτε από το 1.32.00 και μετά 
    
  
Μοιραία λοιπόν δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητα μίας τέτοιας κίνησης. 
 Όμως στην πολιτική τέτοιου είδους ερωτήματα δεν μένουν ποτέ αναπάντητα. 
 Η εξέλιξη των πραγμάτων πάντα δίνει τις απάντησεις, έστω και εκ των υστέρων.
 Εμείς, όντας καλοπροαίρετοι, ελπίζουμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες ενός πολύ μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού. ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ...
ΥΓ ....τελικά από που να φυλαχτούμε ???

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στό facebook. Διαδώστε το !!! - twitter.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
antipliroforisi.blogspot