BLOGGERS HELP

O

24 Μαρ 2016

Ελληνική εταιρία στο Ντουμπάι πήρε επενδυτικά κεφάλαια 750.000$

Επενδυτικά κεφάλαια ύψους 750.000 δολαρίων έλαβαν Έλληνες ιδρυτές της καινοτόμας υπηρεσίας, InstaShop που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της στο Άμπου Ντάμπι και την ευρύτερη περιοχή.
To 50% του συνολικού γύρου χρηματοδότησης κάλυψε το VentureFriends ενώ το υπόλοιπο καλύφθηκε από το Jabbar Internet Group.
Το InstaShop είναι μια εφαρμογή για παραγγελίες προϊόντων μαναβικής και παντοπωλείου, μέσω της οποίας ο χρήστης κάνει μέσω διαδικτύου τις αγορές του στο σουπερ μάρκετ και παραλαμβάνει τα αγαθά στο χώρο του μέσα σε περίπου τριάντα λεπτά. Λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015 και εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες στο Ντουμπάι.
Το InstaShop αποτελεί την πρώτη επένδυση του VentureFriends σε εταιρία που δραστηριοποιείται εξαρχής εκτός Ελλάδας από Έλληνες ιδρυτές, τον CEO Γιάννη Τσιώρη και την CMO Ιωάννα Αγγελιδάκη.
Το VentureFriends fund επενδύει σε ομάδες που έχουν ήδη ένα προϊόν στο χώρο της τεχνολογίας με έμφαση στο χώρο των e-marketplaces, SAAS και e-commerce και έχουν τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν διεθνείς εταιρίες ηγέτες. Το VF μπορεί να εμπλακεί από την αρχή μιας νεοφυούς επιχείρησης, όταν θα υπάρχει μόνο προϊόν και ελάχιστα έσοδα.
Πηγή: thetoc.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ''ΕΔΩ''