BLOGGERS HELP

O

15 Μαρ 2016

Μαρτυρία: Οι Σκοπιανοί ξυλοφόρτωσαν τους πρόσφυγες πριν τους στείλουν πίσω στην Ειδομένη [εικόνες] Πηγή: Μαρτυρία: Οι Σκοπιανοί ξυλοφόρτωσαν τους πρόσφυγες πριν τους στείλουν πίσω στην Ειδομένη [εικόνες] |


Πρόσφυγες που έχουν ήδη επιστρέψει από την ΠΓΔΜ  στην Ειδομένη υποστηρίζουν ότι ξυλοκοπήθηκαν άγρια κατά την παραμονή τους στα Σκόπια, την περασμένη νύχτα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε πριν λίγο το ΣΚΑΪ, πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στην Ειδομένη και οι οποίοι έχουν ορατά σημάδια από γδαρσίματα και άλλα χτυπήματα, υποστηρίζουν ότι βρίσκονταν ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν χθες τα σύνορα με την ΠΓΔΜ και ότι οι αρχές των Σκοπίων τα ξημερώματα τους έβαλαν πάνω σε φορτηγά και τους έστειλαν πίσω στα σύνορα.
Την ίδια ώρα δημοσιογράφοι που βρίσκονται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα τουιτάρουν φωτογραφίες των προσφύγων να επιστρέφουν από τα Σκόπια (δείτε εδώ καρέ καρέ τη διαδρομή τους). Μάλιστα, η Μαριάννα Καρακουλάκη πόσταρε πριν από λίγο στο Twitter της, μια φωτογραφία ενός πρόσφυγα με αμυχές στο πρόσωπό του ο οποίος, όπως  υποστηρίζει τον ξυλοκόπησαν και τον έκαψαν αστυνομικοί των Σκοπίων.

Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Αν σας αρέσει κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα... Ευχαριστώ !!!