BLOGGERS HELP

O

24 Μαρ 2016

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ MME (VID) - ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ - ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!! ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν φρόντισε να δείξει τα περιστατικά που διαδραματίζονται στην Κόνιτσα με κατοίκους να εκπέμπουν SOS, να φωνάζουν για βοήθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν ότι μπορούν από την λεηλασία των μεταναστών!
Πιο συγκεκριμένα; Σπάνε κρεοπωλεία, παίρνουν τα εργαλεία κόβουν τα κρέατα και τα πετάνε στο δρόμο! Παραβιάζουν τα σπίτια των κατοίκων και όπως γνωρίζουμε όλοι πρόκειται για ηλικιωμένους, που κατήγγειλαν πως η βία δεν έχει όριο..Τους χτυπάνε με ξύλα φωνάζοντας τους να βγουν έξω για να μπουν εκείνοι γιατί δεν μπορούν να μένουν άλλο στις άθλιες σκηνές! Ας τα ακούσουν αυτά όσοι καταγγέλλουν κάποιους Έλληνες για ρατσισμό…

Χτες στην Κόνιτσα (περιοχή Ηπείρου) μετανάστες έσπασαν 4 κρεοπωλεία. Πήραν τα εργαλεία από μέσα και διέλυσαν τα πάντα των κρεοπωλείων.

Πήραν τα κρέατα και τα τεμάχιζαν πετώντας τα σε χαντάκια, άλλα σκόρπια σε δρόμους. Μπήκαν σε 2 σπίτια, έπιασαν 2 γερόντια και τα βαρούσαν με ξύλα, λέγοντας τους «βγείτε έξω, εδώ θα κατοικήσουμε εμείς, δεν μπορούμε να κάτσουμε στις σκηνές» !!!

Η Κόνιτσα κατοικείται από μεγάλης ηλικίας Έλληνες. Ένας γέρος πήρε τηλέφωνο τον γιο του που κατοικεί σε άλλη πόλη και απεγνωσμένος του ζήτησε βοήθεια, λέγοντας του χαρακτηριστικά «εδώ θα μας σφάξουν σε λίγο», αφού του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Ο γιος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία  της περιοχής για να αιτήσει να προστατέψει τους κάτοικους της Κόνιτσας, αλλά η αστυνομία είπε «εμείς εντολές εκτελούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»!!!!!!!!!!!!!!

Οι κάτοικοι της Κόνιτσας έχουν κλειστεί στα σπίτια τους από φόβο και κανείς δεν υπάρχει να τους προστατέψει. Φούρνοι δεν ανοίγουν, γιατί οι φούρναροι φοβούνται, όπως και άλλα μαγαζιά.


Πηγή: αυτόπτης μάρτυρας κάτοικος Κόνιτσας.

Αυτά φυσικά δεν τα λένε τα ΜΜΕ… βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας !!!!!!

Αναδημοσιεύουμε επίσης όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας από ιδιωτικά διαδικτυακά κανάλια:

Από το voice news:

Αυξάνονται ραγδαία τα περιστατικά κλοπών και επιθέσεων στην Ειδομένη, από μετανάστες. 
Οι κάτοικοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, καθώς βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και προειδοποιούν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα νέα περιστατικά από παραβίασεις σπιτιών.
Οι μετανάστες όσο περνούν οι μέρες ξοδεύουν τα χρήματα τους, ενώ το φαγητό είναι ελάχιστο, οπότε επιτίθενται σε έλληνες της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν. 

 Δείτε το βίντεο:  




Ούτε στην Τουρκία , ούτε στη FYROM, ούτε στην Ουγγαρία, ούτε στην Αυστρία , ούτε στην Γερμανία, ούτε πουθενά αλλού θα τολμούσαν οι προσφυγο-μετανάστες να κλείσουν σιδηροδρομικές γραμμές και αυτοκινητόδρομους, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημίες στην χώρα που τους υποδέχτηκε.

Μόνο στην Ελλάδα της Αριστεράς του χαβαλέ και της προοόδου !

 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"