BLOGGERS HELP

O

22 Απρ 2016

Ατζέντα 21 και Οικολογικός Φασισμός

Το κίνημα της οικολογίας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στον πλανήτη και οι σκοποί του φαντάζουν ευγενής για τον καθημερινό άνθρωπο. Σύλλογοι, Οργανισμοί, Κυβερνήσεις, Πανεπιστήμια, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και εθελοντές συνασπίζονται σε ένα κοινό σκοπό, στο να καταφέρουν να γιατρέψουν τον πληγωμένο, από τις ανθρώπινες
δραστηριότητες πλανήτη. "Θέλουμε έναν καθαρότερο πλανήτη για εμάς και τα παιδιά μας" είναι η συλλογική δήλωση όλων όσων είναι ταγμένοι στον οικολογικό αγώνα, αγώνας ο οποίος φαινομενικά έχει τις ευγενέστερες των προθέσεων από πλευράς των συμμετεχόντων και πράγματι αυτό συμβαίνει με αρκετούς ανθρώπους, έχουν κάθε καλή πρόθεση σχετικά με το περιβάλλον. Το θέμα είναι όμως ότι η σκοτεινή ελίτ που κυβερνάει τον πλανήτη εκμεταλλεύεται τις ευγενείς προθέσεις αυτών των ανθρώπων για την προώθηση των βρόμικων σχεδίων της. Το όλο πρόβλημα όμως δεν έγκειται μόνο στην εκμετάλλευση κάποιων ανθρώπων με αγάπη για τα περιβαλλοντικά θέματα με σκοπό, από πλευράς της ελίτ, απλά την προώθηση διαφορετικής ατζέντας σε σχέση με το τι προβάλλεται ευρέως, αλλά έγκειται στο ότι το πρόβλημα αυτό (το περιβαλλοντικό) για το οποίο πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν μεγάλο μέρος της ενεργητικότητας τους, του χρόνου τους και των χρημάτων τους απλά δεν υφίσταται, είναι μία απάτη. Η απάτη λοιπόν της οικολογικής καταστροφής προωθείται μέσω ενός σχεδίου οικολογικού φασισμού με όνομα Ατζέντα 21, η οποία είναι η Ατζέντα λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα.
Τι ακριβώς είναι η Ατζέντα 21 όμως ;
Σε μία συνεδρίαση που έγινε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ το 1992 συγκεντρώθηκαν 178 αρχηγοί κρατών και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα. Το όνομα του σχεδίου που υπέγραψαν είχε και εξακολουθεί να έχει το όνομα Ατζέντα 21, η Ατζέντα λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα δηλαδή. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν ξανακούσει για αυτήν αλλά μία σχετική έρευνα στο διαδίκτυο θα σας πείσει για την ύπαρξη αυτού του σατανικού σχεδίου. Τα κύρια βήματα της Ατζέντας 21, που βασίζεται στον κίνδυνο από την υποτιθέμενη καταστροφή του περιβάλλοντος είναι τα εξής:
1. Μία παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
2. Κατάργηση κάθε βιομηχανικής δραστηριότητας και εφαρμογή πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης.
3. Υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, της ιδιοκτησίας και των αυτοκινήτων ώστε κανείς να μην έχει ούτε επιχείρηση ,ούτε σπίτι ούτε και αυτοκίνητο, επειδή υποτίθεται ότι είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.
4. Περιορισμός των ανθρώπων σε συγκεκριμένες μόνο περιοχές, γκετοποίηση δηλαδή.
5. Μετακίνηση μέσω ηλεκτρικών τρένων ή με ποδήλατο.
6. Ολοήμερη δουλειά στο δημόσιο ή σε μία μεγάλη πολυεθνική.
7. Ολοήμερο σχολείο για τα παιδιά, ώστε τα παιδιά να γίνονται υπάκουοι και χρήσιμοι παγκόσμιοι πολίτες (δούλοι).
8. Παγκόσμιος έλεγχος μέσω της τεχνολογίας, δηλαδή υποχρεωτική χρήση μικροτσίπ σε όλους.
9. Μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων, υποτίθεται λόγω έλλειψης τροφών και καταστροφής του περιβάλλοντος.
10. Παραγωγή πολιτών μειωμένης μόρφωσης ώστε να μην καταναλώνουν πολλά αγαθά και μολύνουν το περιβάλλον.
Στις πλάτες των ανθρώπων έχει στηθεί μία μεγάλη απάτη, αυτή της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και της οικολογικής καταστροφής και έχει στηθεί καλυμμένη με το κατάλληλο επιστημονικό κύρος ώστε να πεισθούν οι πάντες ότι το σύνολο των δραστηριοτήτων των ανθρώπων έχει προκαλέσει τεράστια καταστροφή στον πλανήτη και ως εκ τούτου θα πρέπει να περιοριστούν οι άνθρωποι σε γκέτο ,σε συγκεκριμένες περιοχές στερούμενοι κάθε περιουσιακό στοιχείο τους στοιχείο, κάθε βιομηχανική δραστηριότητα, ζώντας ουσιαστικά σε οικολογικά κελιά ώστε να αποφευχθεί δήθεν η περαιτέρω καταστροφή του πλανήτη. Το όλο σχέδιο έχει ως τελικό σκοπό δηλαδή να ζούμε σε μία παγκόσμια χούντα που θα έχει οικολογικό περιτύλιγμα.
Υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απάτη; Φυσικά είναι η απάντηση:
-Το 2013 ο αρχηγός του βρετανικού κόμματος UKIP Nigel Farage παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2 φωτογραφίες της N.A.S.A. που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι δεν λιώνουν, αλλά αντιθέτως αυξάνονται και μάλιστα αυξήθηκαν κατά 60% μέσα σε ένα έτος από το 2012 στο 2013.
Δείτε τις φωτογραφίες της N.A.S.A. τις οποίες παρουσίασε ο Nigel Farage στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο:

ag1



-Εδώ βλέπουμε ένα διάγραμμα της σχέσης διοξειδίου του άνθρακα με την θερμοκρασία στον πλανήτη.
όπως βλέπετε (κόκκινο διάγραμμα) η θερμοκρασία μειώνεται σε σχέση με το διοξείδιο του άνθρακα το οποίο αυξάνεται (μπλε διάγραμμα):
ag2
- Εδώ βλέπουμε δύο δορυφορικές φωτογραφίες των πάγων του βορείου πόλου, αριστερά οι πάγοι όπως τραβήχτηκαν στις 7/2/1998 και δεξιά οι πάγοι 10 έτη αργότερα,στις 7/2/2008. Όπως βλέπετε οι πάγοι παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο χωρίς να λιώσουν.
CLIMA2
- Ας δούμε και τους πάγους του Νοτίου Πόλου. Οι πάγοι όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αντιθέτως αυξήθηκαν. Δείτε το πως ήταν οι πάγοι του Νότιου Πόλου το 1980 και πως ήταν σχεδόν 30 χρόνια μετά, το 2009.
ag4
- Η ίδια εικόνα αύξησης των πάγων και στην Γροιλανδία. Με την παρακάτω δορυφορική φωτογραφία μετρήθηκε το πάχος του πάγου κατά την περίοδο από το 1992 έως το 2003. Το κόκκινο χρώμα δείχνει μείωση του πάγου και το μπλε αύξηση του πάχους του πάγου. Με εξαίρεση ελάχιστες περιοχές ο χάρτης είναι μπλε, δηλαδή ο πάγος γίνεται πιο παχύς. Κατά μέσο όρο ο πάγος αυξάνεται κατά 5,4 cm ανά έτος. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος μείωσης των πάγων, ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο. Στη Γροιλανδία μεταξύ των παγετώνων υπάρχουν τα λεγόμενα hot spots, σημεία όπου η λάβα έρχεται κοντά στην επιφάνεια. Αυτή είναι και η αιτία τήξης του πάγου σε ορισμένες περιοχές. Αυτό το γεγονός δεν έχει όμως καμία σχέση με το CO2 (Διοξείδιο του άνθρακα).
Δείτε τη Δορυφορική φωτογραφία της Γροιλανδίας:
ag5
-Μία ακόμη εικόνα που αποδεικνύει την αύξηση και όχι το λιώσιμο των πάγων στην Γροιλανδία είναι και η παρακάτω. Απεικονίζεται το DYE3, σταθμός ραντάρ του πενταγώνου που χτίστηκε εκεί το 1971. Δείτε τους πάγους γύρω από το σταθμό το 1971 και δείτε και τους πάγους που υπήρχαν γύρω του το 2006:
ag6
- Δείτε και ένα διάγραμμα σχετικά με την ενέργεια των τυφώνων σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 30 χρόνια. Το 2009 έφτασε στο ναδίρ. Επομένως ο ισχυρισμός ότι αυξήθηκαν οι τυφώνες σε αριθμό και καταστρεπτικότητα λόγω της υπερθέρμανσης καταρρίπτεται.
ag7
- Επίσης συχνά ακούμε ότι λόγω της περιβαλλοντικής καταστροφής αυξήθηκε η θερμοκρασία των θαλασσών με αποτέλεσμα να πεθαίνουν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι. Εδώ βλέπουμε ένα διάγραμμα από το 1982 μέχρι το 2007 της θερμοκρασίας των ωκεανών από το θαλάσσιο πάρκο Great Barrier Reef. Η τάση της θερμοκρασίας του νερού από το 1982 μέχρι το 2002, για 20 χρόνια είναι σταθερή ενώ από το 2002 και μετά παρατηρείται κάθοδος της θερμοκρασίας, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια.
Εδώ το διάγραμμα του Great Barrier Reef:
ag8
Καταλαβαίνουμε λοιπόν από αυτά τα στοιχεία ότι ο πλανήτης όχι μόνο δεν υπερθερμαίνεται, αλλά αντίθετα ψύχεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, και επειδή όλα τα δεδομένα που δείχνουν ότι ψύχεται είναι πλέον πάρα πολλά και δεν μπορούν να αποκρυβούν, άρχισαν τελευταία όλοι οι επιστήμονες του κατεστημένου της Νέας Τάξης να προωθούν την άποψη ότι η ψύξη του πλανήτη δημιουργήθηκε από την υπερθέρμανση των προηγούμενων ετών, ισχυρισμός που εννοείται είναι ηλίθιος και δεν στέκει. Κανένα στοιχείο δεν δείχνει ότι είχαμε σοβαρή υπερθέρμανση τα προηγούμενα χρόνια τόση ώστε να έλιωσαν οι πάγοι, αντιθέτως οι δορυφορικές φωτογραφίες, όπως δείξαμε, των προηγούμενων δεκαετιών δείχνουν μια σταθερότητα στους πάγους και μια αύξηση αυτών τα τελευταία χρόνια, πουθενά μείωση.
Έχουν γίνει καταγγελίες από επιστήμονες και καθηγητές σχετικά με την απάτη της υπερθέρμανσης;
Ναι, πολλοί και διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές έχουν μιλήσει ανοιχτά για την παγκόσμια αυτή απάτη αλλά δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ, ο λόγος είναι προφανής, δείτε τι έχουν πει κάποιοι από αυτούς:
- Ένας διακεκριμένος Αμερικανός καθηγητής φυσικής, ο Harold Lewis, καθηγητής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, παραιτήθηκε από την ένωση Αμερικανών Φυσικών κατηγορώντας την ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και κατηγορώντας τα μέλη για χρηματισμό για τη συντήρηση της μεγαλύτερης επιστημονικής απάτης, αυτή της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ο Αμερικανός καθηγητής στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Αμερικανών Φυσικών αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Για λόγους που θα φανούν στη συνέχεια καλύτερα η περηφάνια που είχα παλιότερα όντας μέλος της ένωσης έχει εκπέσει σήμερα σε ντροπή και είμαι υποχρεωμένος, χωρίς πάντως καμία ικανοποίηση να υποβάλλω την παραίτησή μου. Είναι φυσικά το μεγάλο ψέμα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη το οποίο κυριολεκτικά απορροφά τρισεκατομμύρια δολάρια, που έχει διαφθείρει τόσους πολλούς επιστήμονες και έχει παραλύσει όλη την APS (American Physical Society - Ένωση Αμερικάνων Φυσικών) σαν ένα μεγάλο κύμα. Είναι η μεγαλύτερη και πιο "επιτυχημένη" επιστημονική απάτη που έχω δει σε όλη μου τη ζωή σαν φυσικός. Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό θα πρέπει να ανατρέξει στα παγκόσμια κλιματολογικά στοιχεία (Climate Gate Documents). Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας φυσικός ούτε και επιστήμονας που θα διαβάσει τα στοιχεία αυτά χωρίς να νιώσει αποστροφή. Και τι έκανε ο APS σαν οργανισμός ενόψει αυτής της πραγματικότητας; Αποδέχθηκε την διαφθορά σαν κανόνα και πήγε μαζί με το ρεύμα."
Πιο κάτω αναφέρει:
"Στο ενδιάμεσο διάστημα το σκάνδαλο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ξέσπασε στα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί αυτών που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου αποκαλύφθηκαν στον κόσμο. Ήταν μία απάτη που όμοια της δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω λόγια για να περιγράψω την έκτασή της. Και ποια ήταν η επίπτωσή της στη στάση της APS; Καμία. Καμία τίποτα. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Άλλες δυνάμεις απεργάζονται σχέδια εδώ."
Κλείνοντας την επιστολή του λέει μεταξύ άλλων:
"Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι σημερινοί φυσικοί δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο ήταν παλιά. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Νομίζω πως είναι θέμα χρημάτων, ακριβώς αυτό που ο Eisenhower είχε προειδοποιήσει μισό περίπου αιώνα πριν. Υπάρχουν στην πραγματικότητα τρισεκατομμύρια δολάρια που εμπλέκονται στην ιστορία για να μην πω τίποτα για τη φήμη και τη δόξα που είναι συνυφασμένα με το να είσαι μέλος του κλαμπ. Το δικό σας τμήμα της φυσικής κύριε Πρόεδρε, θα χάσει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, εάν η φούσκα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη σκάσει."
- Ο Maurice Newman, σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Tony Abbot, καταγγέλει ότι η κλιματική αλλαγή προωθείται από την ηγεσία του ΟΗΕ και γίνεται σκόπιμα για να δημιουργηθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι με αυτή την κίνηση θα τελειώσει η δημοκρατία και θα ξεκινήσει η επιβολή της αυταρχικής διακυβέρνησης: "Ο πραγματικός στόχος είναι η συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας, η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι απλά το δόλωμα, και όχι μία ανεξάρτητη αυθόρμητη παρατήρηση επιστημόνων και ακτιβιστών."
Σε παλιότερο άρθρο του ο Newman είχε γράψει ότι οι κυβερνήσεις είχαν καταληφθεί από πράσινη πολιτική και ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για το πρόβλημα της παγκόσμιας ψύξης.Δείτε τι έγραψε:
"Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά το 95% των κλιματικών μοντέλων που μας λένε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των ανθρωπίνων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες παύσης της θερμοκρασίας είναι λάθος. Δεν είναι έκπληξη. Γιατί, λοιπόν, με τέτοια λίγα στοιχεία που έχει ο ΟΗΕ επιμένουν να δαπανήσει παγκόσμια εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε ανώφελες πολιτικές για την αλλαγή του κλίματος."
- Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ έδειξε, πως μόνο ένα 17% των Μετεωρολόγων και Γεωφυσικών πιστεύει πως η άνοδος της θερμοκρασίας οφείλεται στις εκπομπές των λεγόμενων αερίων του θερμοκηπίου.
- Ο Γερμανός Μετεωρολόγος και Κοινωνιολόγος Dr. Wolfgagng Thuene, χαρακτηρίζει απάτη την συγκεκριμένη θεωρία και εξηγεί επιπλέον πως το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) και το μεθάνιο δεν είναι αέρια του "θερμοκηπίου" . Λέει ότι ο άνθρωπος δεν είναι δολοφόνος του κλίματος και πως η κλιματολογική καταστροφή είναι παραδοξολογία.
- Ο Επίσης Γερμανός Μετεωρολόγος Dr. Gerd-Rainer Weber, το 1995 έγραφε: "Το φαινόμενο του θερμοκηπίου υπάρχει μόνο στη φαντασία των πολιτικών, κάποιων συγγραφέων και στις εισηγήσεις <<κατά παραγγελία>> ερευνών. Όχι όμως στη φυσική."
- Ο James Spann, ο διασημότερος Κλιματολόγος της αμερικανικής τηλεόρασης, ανέφερε σχετικά:
"Είμαι στο χώρο της εφαρμοσμένης κλιματολογίας από το 1978 και γνωρίζω δεκάδες Μετεωρολόγους σε όλη τη χώρα. Δεν γνωρίζω ούτε ένα Μετεωρολόγο στο χώρο της τηλεόρασης, που να πιστεύει έστω και λίγο στην υστερία της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Εκατομμύρια δολάρια όμως ρέουν στις τσέπες όσων <<επιβιβάζονται>> στο τρένο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης."
- Περισσότεροι από 40 επιστήμονες διεθνούς φήμης έγραφαν το 2006 στο London Telegraph εξηγώντας, πως δεν είναι πεπεισμένοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
- Ο Timothy Bell, τέως καθηγητής κλιματολογίας στον Καναδά, Δρ. του πανεπιστημίου του Λονδίνου και του Winnipeg, έλεγε πρόσφατα:
"Η παγκόσμια υπερθέρμανση, όπως τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει. Και δεν είμαι ο μόνος που ανοίγει τα μάτια των ανθρώπων σχετικά με την αλήθεια. Αλλά λίγοι με ακούν, μολονότι υπήρξα ένας από τους πρώτους διδάκτορες κλιματολογίας στον Καναδά και διαθέτω σημαντικό υπόβαθρο στην κλιματολογία και ιδιαίτερα στην ανακατασκευή του ιστορικού κλίματος. Αλλά για κάποιο λόγο, στην ουσία για πολλούς, η ανθρωπότητα δεν ακούει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της επιστήμης. Αυτό αποδεικνύει, πως η πλειοψηφούσα γνώμη δεν αποτελεί κατ' ανάγκη επιστημονικό δεδομένο. Αυτά που έζησα προσωπικά τα τελευταία χρόνια, μου επιτρέπουν να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να μην λένε την αλήθεια: Η σιγουριά για την θέση εργασίας και ο φόβος της αντεκδίκησης."
Όπως βλέπετε πολλοί επιστήμονες και καθηγητές έχουν μιλήσει για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά οι φωνές τους δεν ακούγονται διότι αποκρύπτονται τα λεγόμενα τους από τα ελεγχόμενα, από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι οπαδοί της θεωρίας της υπερθέρμανσης ισχυρίζονται ότι το διοξείδιο του άνθρακα παρεμποδίζει τη διαφυγή της θερμότητας στο διάστημα, περίπου στο ύψος των 6 χιλιομέτρων όπου την ανακλά πίσω στη Γη. Έτσι εγκλωβίζετε λένε η θερμότητα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, όπως θα συνέβαινε μέσα σε ένα θερμοκήπιο, έτσι έχουμε την υπερθέρμανση. Στα θερμοκήπια όμως η θερμότητα δεν οφείλεται στις ιδιότητες αντανάκλασης του γυαλιού, αλλά στον κακό αερισμό του χώρου. Εάν εισάγαμε ψυχρότερο αέρα σε ένα θερμοκήπιο, η θερμοκρασία θα προσαρμοζόταν σε αυτή του περιβάλλοντος. Για τον πλανήτη μας φυσικά δεν τίθεται θέμα έλλειψης αερισμού. Κανένα σώμα, το οποίο ακτινοβολεί ακατάπαυστα ενέργεια προς τα έξω, όπως η Γη, δεν μπορεί να θερμανθεί από μόνο του ή να ανεβάσει τη μέση θερμοκρασία του μέσα σε ένα ψυχρότερο περιβάλλον. Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τους βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής.
Έπειτα όσον αφορά το διοξείδιο του άνθρακα το οποίο μας λένε ότι προκαλεί υπερθέρμανση είναι ένα αέριο το οποίο δεν προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας, αντιθέτως όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου δέχονται ότι πρώτα αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα και μετά η θερμοκρασία, είναι τετελεσμένο αυτό. Επίσης οι δραστηριότητες του ανθρώπου παράγουν το 1/1000 του διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα, το υπόλοιπο συντριπτικό ποσοστό το παράγει η ίδια η φύση του πλανήτη, οι ωκεανοί και τα δάση.
Εν ολίγοις η ανθρώπινη δραστηριότητα δεν μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα γιατί είναι μηδαμινή εν σχέσει με τους μηχανισμούς παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα από την ίδια τη φύση.
Πατώντας λοιπόν σε αυτό το τεράστιο ψέμα, της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη προώθησαν ένα σατανικό σχέδιο, την Ατζέντα 21, η οποία έχει σαν σκοπό δήθεν να σώσει το περιβάλλον, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να μας κάνει όλους δούλους ενός παγκόσμιου κράτους. Με βάση λοιπόν όλες τις διατάξεις της Ατζέντας 21 έχει εισαχθεί σε κάθε κράτος μια Local Agenda 21, μία τοπική Ατζέντα 21 δηλαδή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα κάθε κράτους η οποία λαμβάνει υπ όψι της ιδιαιτερότητες του. Έτσι λοιπόν έχουν φορολογηθεί οι περιουσίες των κατοίκων του πλανήτη και συνεχίζουν να εμφανίζονται συνεχώς νέοι τρελοί φόροι. Τους φόρους αυτούς από όλο τον πλανήτη μαζεύει ένα συγκεκριμένο ταμείο του O.H.E. , το "Γραφείο αξιοποίησης πράσινων φόρων" το οποίο μαζεύει περί τα 13,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο κατά μέσο όρο, χρήματα τα οποία υποτίθεται διατίθενται για να επανέλθει η φύση στην φυσιολογική της κατάσταση. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι έτσι, οι πλανητάρχες γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται κάποια "γιατρειά" για τον πλανήτη. Έτσι τα λεφτά αυτά χρησιμοποιούνται για να στηθούν οικολογικές πλωτές πόλεις, οι οποίες ήδη εδώ και χρόνια διαφημίζονται από ότι μπορείτε να διαπιστώσετε με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο. Σ αυτές τις πλωτές πόλεις σχεδιάζουν να βάλουν τον παγκόσμιο πληθυσμού, ώστε δήθεν να ζει σε ένα οικολογικό περιβάλλον το οποίο δεν θα μολύνει το περιβάλλον και όπου όλα θα λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Την πειραματική πλωτή πόλη MASDAR, βάση της οποίας στήθηκαν και θα στηθούν ακόμη περισσότερες πλωτές πόλεις, μπορείτε να δείτε:
ag9
Για να γίνει και η κατάλληλη πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους, εκτός από τις πληρωμένες επιστημονικές μελέτες που δήθεν αποδεικνύουν την οικολογική καταστροφή, γύρισαν και πολλά ντοκιμαντέρ τα οποία πραγματεύονταν την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.
Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες πολλών ανθρώπων, πλήρωσαν και παράγοντες, που έκαναν διαφημίσεις ή ταινίες ή ντοκιμαντέρ για άσχετα θέματα, ώστε μέσα στις δημιουργίες τους να ακούγεται σε κάποιο σημείο και η οικολογική καταστροφή, έτσι για να εμπεδώνεται στο μυαλό όλων των ανθρώπων και να γίνεται η σχετική πλύση εγκεφάλου. Πέραν αυτού έχουν βάλει και όλα τα τσιράκια τους να αναφέρουν συνεχώς στις δηλώσεις το θέμα την δήθεν οικολογικής καταστροφής.
Ας δούμε, μέσα από τον τόμο 13 του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τίτλο "ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ" του Δημοσθένη Λιακόπουλου, τι έχουν δηλώσει κάποιες "μεγάλες" προσωπικότητες, οι οποίες είναι ταγμένες στα σχέδια της Ατζέντας 21, σχετικά με την προώθηση της παγκόσμιας χούντας:
1. Απέχουμε 5 ημέρες από το να αλλάξουμε τον κόσμο (Ομπάμα, 5 μέρες πριν τις εκλογές).
2. Βρισκόμαστε στο όριο της παγκόσμιας αλλαγής. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι η κατάλληλη παγκόσμια κρίση. (Δαυίδ Ροκφέλερ).
3. Αναπτύσσεται παγκόσμια η κατάλληλη δυναμική, που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε την ανακατανομή του πλούτου και των εισοδημάτων υπέρ των συμφερόντων μας (Λέσχη της Ρώμης).
4. Για να σωθεί το περιβάλλον, πρέπει κάθε νόμος, κάθε κυβέρνηση και κάθε οργανισμός να καθοδηγηθούν από ένα παγκόσμιο όργανο (Αλ Γκορ).
5. Δεν είδατε τίποτε ακόμη, μόλις άρχισα, αυτό είναι μόνο η αρχή. (Ομπάμα, Μάϊος 2010).
6. Η γη, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν ένα αγαθό, και να συγκεντρώνεται με τη μορφή πλούτου από τους ιδιώτες. Αυτό είναι που προκαλεί κοινωνικές αδικίες και γι αυτό θα πρέπει η ιδιοκτησία γης να καταργηθεί. (Απόσπασμα από την συνεδρίαση του ΟΗΕ το 1976, με θέμα τους ανθρώπινους καταυλισμούς).
7. Εύχομαι, οι αρχές της πρωτοβουλίας για την Γη, να αποτελέσουν τις νέες δέκα εντολές, για μία βιώσιμη παγκόσμια κοινωνία (Μιχαήλ Γκορμπατσόφ).
8. Ο Χριστιανισμός είναι ο εχθρός μας. Για να πετύχει η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, πρέπει οι παραδόσεις του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού να καταστραφούν. (Πήτερ Σίνγκερ, ιδρυτής της οργάνωσης -Τα δικαιώματα των ζώων-).
9. Η φύση είναι ο θεός μου. Τα δένδρα είναι οι ναοί μου και τα δάση είναι οι εκκλησιές μου (Μιχαήλ Γκορμπατσόφ). (Τέλος αποσπάσματος)
Έχουμε αποδείξεις προώθησης της Ατζέντας 21 στην καθημερινότητα μας ; Ναι, οι ειδήσεις από τον πλανήτη καταμαρτυρούν την ύπαρξη αυτού του φρικτού σχεδίου, πάρτε μία ιδέα:
- Ο Χάριγκτον, Αμερικανός πολίτης του Ιγκλ Πόιντ, της Πολιτείας του Όρεγκον των ΗΠΑ ήρθε αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 30 ημερών και πρόστιμο 1500 δολαρίων επειδή παραβίασε το νόμο περί συλλογής νερού (!!!), συλλέγοντας φυσικό νερό από την βροχή και από το λιώσιμο χιονιού που είχε πέσει πάνω στην ιδιοκτησία του. Το νερό το συνέλεγε σε τρεις τεχνητές λίμνες που είχε μέσα στο 170 εκταρίων (1700 στρέμματα) κτήμα του. Στο δικαστήριο οι εισαγγελείς υποστήριξαν, επιτυχώς, ότι οι τεχνητές λίμνες για αλιεία και βαρκάδα στο κτήμα του Χάριγκτον παραβίαζαν τον νόμο. Για το γέμισμα τριών δεξαμενών στο κτήμα του με απορρέον νερό, ο Χάριγκτον καταδικάστηκε με εννέα κατηγορίες για πλημμελήματα στο δικαστήριο του Σίρκουιτ.-
Όπως καταλαβαίνουμε για τη Νέα Τάξη που προωθεί την Ατζέντα 21 θα είναι απαγορευμένη η συλλογή νερού και μετέπειτα και η οποιαδήποτε χρήση νερού για καλλιέργειες διότι το νερό θεωρείται αγαθό της φύσης και δεν θα έχουν οι άνθρωποι τη δυνατότητα να το συλλέγουν και να το σπαταλάνε. Ο σκοπός είναι να μην έχει κανείς τη δυνατότητα χρήσης νερού ώστε να μην έχει ιδιοκαλλιέργειες.
- Στις ΗΠΑ υπερψηφίστηκε, πριν μερικά χρόνια, ο νόμος S510 ο οποίος καθιστά υπεύθυνη την FDA (Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) για την παραγωγή και πώληση τροφίμων σε ποσοστό τουλάχιστον 80 % παραγκωνίζοντας ουσιαστικά τους μικρομεσαίους καλλιεργητές με την δικαιολογία της διαφύλαξης της υγείας των καταναλωτών διότι η FDA υποτίθεται μπορεί να παράσχει υγιεί προϊόντα στους καταναλωτές σε σχέση με τους μικρομεσαίους καλλιεργητές, πράγμα το οποίο είναι ψέμα με προφανή σκοπό την απαγόρευση κάθε μορφής ιδιοκαλλιέργειας. Όλες οι καλλιέργειες, στο παγκόσμιο κράτος που ετοιμάζουν, θα γίνονται μόνο από πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες χωρίς κανένα έλεγχο φυσικά του τι τρώμε.
- Στις 3 Αυγούστου στη Venice της Καλιφόρνια αποσπάσματα ειδικών δυνάμεων ασφαλείας των ΗΠΑ εισέβαλαν στη μονάδα παραγωγής μη παστεριωμένου γάλακτος Rawesome foods και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, James Stewart, αυτής της μικρής μονάδας βιολογικών προϊόντων με την κατηγορία της συνωμοσίας και αφού τον απείλησαν με φυλάκιση 90 ημερών τον άφησαν ελεύθερο με εγγύηση 123.000 δολάρια. Το ίδιο έγινε και με όσους εργάζονταν στην μονάδα. Αυτή ήταν η δεύτερη επιδρομή των ειδικών δυνάμεων στη μονάδα βιολογικού γάλακτος, κάτι το οποίο προκάλεσε τη διαμαρτυρία τόσο των περίοικων όσο και πολλών οργανώσεων και κάποιων ΜΜΕ στις ΗΠΑ.-
Το μήνυμα σαφέστατο, μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές θα ασχολούνται με τα τρόφιμα, κάθε μικρομεσαίος επιχειρηματίας θα αντιμετωπίζεται σαν τρομοκράτης και εγκληματίας υγείας γιατί έτσι επιβάλει η Ατζέντα 21.
- Σε περιπέτειες έχουν μπει περίπου 500 αγρότες στην Ηλεία μετά από αυστηρή εντολή-οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί χωρίς αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998 δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν. Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες-αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τσουχτερά πρόστιμα.-
Συνεχώς γίνονται όλο και περισσότερα αλλά και δυσκολότερο να τηρηθούν τα κριτήρια για τις καλλιέργειες, μέχρι μια ημέρα να απαγορευθούν πλήρως από την Ατζέντα 21. Οι πάντες θα τρώνε μόνο ότι παράγουν μεγαλο-πολυεθνικές όπως η MONSANTO.
- Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail, από την Courtenay Smith, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Το να κάνει κανείς παιδιά είναι εγωιστικό. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η συνέχιση της γενετικής μας γραμμής σε βάρος του πλανήτη", ισχυρίζεται η τριανταπεντάχρονη Τόνι. "Κάθε άνθρωπος που γεννιέται καταναλώνει περισσότερη τροφή, περισσότερο νερό, περισσότερη γη, περισσότερα ορυκτά καύσιμα, περισσότερα δένδρα και παράγει περισσότερα σκουπίδια, περισσότερη μόλυνση, περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου και προσθέτει στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού". Ενώ οι περισσότεροι γονείς βλέπουν τα παιδιά σαν το πιο υπέροχο θαύμα της φύσης, η Τόνι μοιάζει να τα θεωρεί μια επικίνδυνη απειλή για το μέλλον. "Το μόνο πρόσωπο το οποίο καταλάβαινε πως ένιωθα ήταν ο πρώτος μου σύζυγος, ο οποίος επίσης δεν ήθελε παιδιά. Θέλαμε και οι δύο να σώσουμε τον πλανήτη, όχι να παράξουμε νέα ζωή η οποία μόνο θα επιδείνωνε το πρόβλημα".-
Αυτό το σκεπτικό που έχουν τέτοια άνθρωποι σαν την Τόνι έχει προωθηθεί από την Ατζέντα 21, η οποία έχει πείσει πολλούς ανθρώπους ότι η φύση υπάρχει για τον εαυτό της και ότι ο άνθρωπος πρέπει να εξαλειφθεί για να μην καταστρέφει το περιβάλλον. Ο σκοπός τους είναι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός σε τέτοια επίπεδα που να είναι διαχειρίσιμος από έναν παγκόσμιο μονάρχη που θα διοικεί τον πλανήτη, τον λεγόμενο Αντίχριστο, το θηρίο της Αποκαλύψεως του Ιωάννη.
- Σε επιπλέον φορολόγηση των αγελάδων προχωράνε οι κυβερνήσεις της Ιρλανδίας και της Δανίας στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με τις δύο Ευρωπαϊκές χώρες οι αγελάδες μέσω των αερίων που παράγουν προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στην ατμόσφαιρα. Οι κτηνοτρόφοι έμειναν άφωνοι από την απόφαση των κυβερνήσεων τους και όπως ήταν φυσικό ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα οι Ιρλανδοί θα πρέπει να πληρώνουν 13 ευρό για κάθε αγελάδα ενώ οι Δανοί 80 ευρό ανά αγελάδα. Σύμφωνα με μελέτες κάθε αγελάδα αφήνει στην ατμόσφαιρα 4 τόνους μεθανίου το χρόνο σε σχέση με τους 2,7 τόνους περίπου διοξειδίου του άνθρακα που αφήνει το χρόνο ένα αυτοκίνητο.-
Εννοείται πως οι αγελάδες δεν μολύνουν το περιβάλλον, ο σκοπός των παγκοσμιοποιητών όμως είναι να περιοριστεί και εν τέλει να καταργηθεί η κτηνοτροφία, όλοι θα τρέφονται από το λεγόμενο κρέας του σωλήνα, κρέας το οποίο είναι τεχνητό και ετοιμάζεται σε εργαστήρια. Η τεχνική αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στους επιστήμονες που εργάζονται συνειδητά ή και ασυνείδητα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
- Σύντομα θα είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και για κτίσματα μικρότερα των 50 Τετραγωνικών Μέτρων όταν αυτά ενοικιάζονται ή πωλούνται. Οι ενεργειακοί επιθεωρητές του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής θα ελέγχουν τα σπίτια που ενοικιάζονται ή πωλούνται για να βρίσκουν ποια είναι ενεργοβόρα ώστε να τα βγάλουν ακατάλληλα για κατοίκηση και να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες τους να ξοδέψουν μερικές χιλιάδες ευρό ώστε να τα καταστήσουν ενεργειακά κατάλληλα, σύμφωνα με την Ατζέντα 21. Όσοι δεν συμμορφώνονται θα έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμα, στο εγγύς μέλλον, αρχικά και με κατάσχεση της οικίας αργότερα.-
Ο σκοπός είναι μέσω των εξοντωτικών προστίμων και των κατασχέσεων να περιέλθουν όλα τα σπίτια στα χέρια του κράτους, διότι σύμφωνα με την Ατζέντα 21 υποτίθεται ότι η γη και κάθε ακίνητο δεν μπορούν να ανήκουν σε χέρια ιδιωτών, πρέπει να ανήκουν στα κράτη και εν συνεχεία στο παγκόσμιο κράτος το οποίο θα ορίζει που θα μένει ο καθένας.
- Στις επόμενες δεκαετίες τουλάχιστον το ένα τέταρτο της παγκόσμιας παραγωγής σιταριού θα χαθεί λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών που θα προκαλέσει η κλιματική αλλαγή, αν δεν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, προειδοποιεί έρευνα του πανεπιστημίου Κάνσας Στέιτ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Βάρα Πρασάντ υπολόγισε πως οι αποδόσεις καλλιέργειας σίτου θα μειωθούν κατά 6% για κάθε βαθμό Κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία.-
Επιθυμούν επομένως και την κατάργηση της κατανάλωσης των δημητριακών και του σιταριού, για τα οποία θα πούνε ψέματα ότι υπάρχουν παγκόσμιες ελλείψεις, ώστε να προωθήσουν τα λεγόμενα εγκεκριμένα άλευρα της πολυεθνικής MONSANTO, άλευρα τεχνητά χωρίς να γνωρίζουμε την σύσταση τους. Γι αυτό τελευταία έχουν προωθήσει και μία ακόμη ψεύτικη θεωρία, τη θεωρία ότι δήθεν η παραγωγή και η επεξεργασία του σιταριού καταστρέφουν το περιβάλλον, έχοντας σαν σκοπό να προωθήσουν τα εγκεκριμένα άλευρα.
Το Περιβαλλοντικό πρόβλημα λοιπόν είναι μία καλοστημένη απάτη που δεν στήθηκε απλά για να μαζέψουν οι Παγκοσμιοποιητές μέσω των πράσινων φόρων όλο το χρήμα των λαών, αλλά προωθήθηκε κυρίως ώστε μέσω της κατατρομοκράτησης των πάντων να προωθήσουν κάθε καταστροφικό σχέδιο που έχουν στην Ατζέντα τους, υπό την δήθεν απειλή της απόλυτης καταστροφής του περιβάλλοντος, και κατ' επέκταση του πλανήτη όλου, το οποίο όμως απλά δεν καταστρέφεται όπως έχουν καταγγείλει πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο.
Απλά χρειαζότανε ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος ο οποίος θα ένωνε όλη την ανθρωπότητα κάτω από ένα σύνθημα. Μας είπανε "Σώστε τον πλανήτη" και όλοι αμέσως αφιέρωσαν τον εαυτό τους στο σκοπό αυτό, άλλος λίγο άλλος πολύ. Απ ότι αποδεικνύεται όμως ο πλανήτης κάθε άλλο παρά κινδυνεύει.
Παραθέτω, από τον τόμο 41 του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τίτλο "ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ", μερικά σημαντικά αποσπάσματα σχετικά με το τι λέει για την απάτη της υπερθέρμανσης ένας επιστήμονας- καθηγητής από τις ΗΠΑ, ο Κ. Richard Lindzen:
Αυτή την παγκόσμια ημέρα της γης, ο καθηγητής Richard Lindzen, ατμοσφαιρικός φυσικός και ο Alfred P. Sloan, καθηγητής Μετεωρολογίας του ΜΙΤ, θέλουν να σας καθησυχάσουν. Η Γη, λέει, είναι σε καλή φόρμα. "Τα δάση επιστρέφουν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η ποιότητα του αέρα βελτιώνεται. Καλλιεργούμε περισσότερο φαγητό σε μικρότερη έκταση γης. Έχουμε κάνει σχετικά καλή δουλειά με την καταπολέμηση της πείνας σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Και, παρ' όλα αυτά, οι λεγόμενοι οικολόγοι παραμυθιάζουν τον κόσμο για δήθεν καταστροφή του πλανήτη. Πρωτοστάτης επικριτής της θεωρίας της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο καθηγητής Lindzen έχει αναπτύξει τη φήμη του Αμερικανού αισιόδοξου επιστήμονα. Και δεν είναι, όπως λέει, τόσο μόνος όσο φανταζόμαστε. Δείτε δηλώσεις του (Παραθέτω κάποιες απαντήσεις του σε ερωτήσεις μέσα από τον τόμο) :
-Ερώτηση: Δεν αμφισβητείτε το γεγονός ότι η Γη θερμαίνεται ;
-Απάντηση: Το θέμα δεν ήταν ποτέ αν η Γη θερμαίνεται - πάντοτε θερμαινόταν η ψυχόταν. Το θέμα είναι: για τι μεγέθη μιλάμε; Πρόκειται για σημαντική διαφορά, αν θερμαίνεται 1-2 ή 10 βαθμούς ή αν θερμαίνεται κατά μερικά δέκατα του βαθμού.
-Ε: Διατείνεστε ότι η υστερία που δημιουργήθηκε γύρω απ' την παγκόσμια υπερθέρμανση είναι μία τεράστια οικονομική απάτη. όλα γίνονται για τα λεφτά;
-Α:Πώς να το θέσω; Δεν γίνονται όλα για τα λεφτά, αλλά σίγουρα εισρέουν πολλά λεφτά. Θέλω να πω, η εμπορία δικαιωμάτων θα αναπτυχθεί σε αγορά τρισεκατομμυρίων. Τα δικαιώματα και μόνο θα μπορούσαν να διατηρήσουν τις μικρές χώρες.
-Ε: Υπονοείται ότι οι επιστήμονες θυσιάζουν τα ευρήματά τους στο βωμό του εύκολου κέρδους;
-Α: Πρέπει να διαφοροποιήσεις τα ενδιαφέροντα ποικίλων ομάδων. Στην επιστημονική κοινότητα, το ενδιαφέρον σου είναι να αναγνωριστεί το πεδίο σου, ώστε να προηγείσαι στις κρατικές επιχορηγήσεις.
-Ε: Δηλαδή δεν κατηγορείται τους συναδέλφους σας για διαφθορά;
-Α: Όχι, τους κατηγορώ ότι συμπεριφέρονται με τον τρόπο που είχαν πάντα οι επιστήμονες. Με λίγα λόγια, πριν κάποια χρόνια, όταν ο Richard Nixon είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά του καρκίνου, σχεδόν όλες οι βιολογικές επιστήμες έκαναν έρευνες, για τον καρκίνο.Εννοώ, δεν λέω ότι είναι διαφθορά, λέω ότι κατευθύνεις τις έρευνές σου, ώστε να έχεις καλύτερες πιθανότητες να αποκτήσεις πόρους.
-Ε: Και βοηθά όταν τα ευρήματα δείχνουν ότι θα συμβεί κάτι καταστροφικό;
-Α: Σ' αυτή την περίπτωση σίγουρα βοήθησε. Αρχικά, οι επιχορηγήσεις αυξήθηκαν τόσο, ώστε ξεπέρασαν τη δυνατότητα απορρόφησής τους από τον τομέα. Θα παρατηρήσετε ότι η ομάδα εργασίας 2 της Διακυβερνητικής Επιτροπής για τις Κλιματικές Αλλαγές έφτασε σε αρκετά τρομερά ευρήματα, αλλά όλα συνοδεύονταν από "ίσως", "μάλλον", "πιθανώς", όλα αυτά τα επιρρήματα. Και ο λόγος είναι ότι αυτές οι έρευνες ξεκινούν με την προϋπόθεση ότι υπάρχει υπερθέρμανση. Υποθέτουν ότι συνδέονται όλα μεταξύ τους κι έπειτα λένε: Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο πεδίο μου, που μελετά τις μεταδιδόμενες από έντομα ασθένειες, ή στη γεωργία ή στην υγεία; Έτσι, εξ ορισμού, καταλήγουν σε καταστροφολογικά σενάρια, που όμως δεν μπορούν να βασιστούν πουθενά πέρα από την εικασία ότι αυτό συμβαίνει ήδη.
-Ε: Κάποιοι θεωρούν ότι ο Roger Revelle, ο επιστημονικός μέντορας του (Al) Gore, δεν θα συμφωνούσε με την ταινία;
-Α: Όπως και να έχει, έχει πεθάνει.
Εδώ να κάνω μία παρένθεση και να πω ότι ο Al Gore είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργολάβους προώθησης της Ατζέντας 21 στον πλανήτη, δουλεύει για τους παγκοσμιοποιητές και έχει πείσει πολλούς ανθρώπους να δουλέψουν για τους σκοπούς της Ατζέντας 21.
(Συνέχεια αποσπασμάτων από τον τόμο 41):
-Ε: Ναι. Και αυτό τον δυσκολεύει να τοποθετηθεί.
-Α: Είναι τραγική ιστορία. Ο Roger Revelle, πριν πεθάνει, είχε συνυπογράψει μία δημοφιλή έκθεση, η οποία ανέφερε ότι γνωρίζουμε πολύ λίγα, ώστε να δράσουμε βασιζόμενοι στην παγκόσμια υπερθέρμανση. Αν είναι να δράσουμε, θα πρέπει να κάνουμε κάτι που να δικαιολογείται πλήρως και χωρίς την παγκόσμια υπερθέρμανση. Και το επιτελείο του Gore προσπάθησε να αφαιρέσει, μετά θάνατον, το όνομά του απ' την έκθεση εκείνη, λέγοντας πως είχε ξεμωραθεί.
-Ε: Ποια νομίζετε ότι είναι η στάση των φοιτητών σας στο ΜΙΤ σχετικά με την παγκόσμια υπερθέρμανση;
-Α: Θεωρώ ότι καταλαβαίνουν πως δεν γνωρίζουν αρκετά, ώστε να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Καταλαβαίνουν ότι το βιβλίο του Gore είναι απάτη. Εκτιμούν το γεγονός ότι τουλάχιστον ο Michael Crichton περιέλαβε παραπομπές.
-Ε: Αυτό είναι καθησυχαστικό. Γιατί βρίσκω την κατήχηση στα σχολεία αρκετά ανηλεή. Σ' ένα πρόσφατο τεστ στο σχολείο της, η κόρη μου έπρεπε να απαντήσει σε μία ερώτηση του τύπου -Πως θα εκπαιδεύατε τους γονείς σας σχετικά με την παγκόσμια υπερθέρμανση;-
-Α: Ξέρω. Θυμίζει τρομερά την Χιτλερική Νεολαία.
-Ε: Έχοντας πει όλα αυτά, μπορούμε να αλλάξουμε ορισμένες συμπεριφορές, ως κοινωνία, ώστε να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας;
-Α: Ναι. Πρέπει να μάθουμε μαθηματικά και φυσική, ώστε να μην μας ξεγελούν με τέτοιες ηλιθιότητες.(Τέλος συζήτησης)
Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες στις ΗΠΑ πήγανε τον Al Gore στα δικαστήρια για απάτη και ψέματα και εκατοντάδες επιστήμονες κατηγορήθηκαν, μετά από χάκεμα των e-mail τους, ότι πήραν χρήματα για να στηρίξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το όλο θέμα είναι μία καλοστημένη απάτη που εκμεταλλεύεται ανθρώπους με ευγενής σκοπούς για το περιβάλλον ώστε να προωθηθούν τα σχέδια της Ατζέντας 21.
prisonplanet.gr