Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. Αθανασία Γεωργοσοπούλου(δικηγόρος): ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ! ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 233 ΔΙΣ ΣΥΝ ΤΑ 50 ΤΟΥ ΤΧΣ !!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ TRM ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ (για όσους αναρρωτιούνται…)
(Στο 1.41.05)
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ Η ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ -ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΟΜΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΚ ) ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

ΚΙ ΕΝΩ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3723/2008 (φεκ 250/2008) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΡΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ! ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 233 ΔΙΣ ΣΥΝ ΤΑ 50 ΤΟΥ ΤΧΣ !!

ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ KEYMAN, OTI EXOYN ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ- ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΑΝΤ` ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΑ FUNDS, ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΚΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ)

ΕΔΩ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Η΄ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ Η΄ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΥΡΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !! ΓΙΑΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙ` ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΗ.


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
http://alfeiospotamos.gr