Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΡΤ-ERTWORLD - H ΕΡΤ ΤΗΣ ΝΟΘΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ !

Έπειτα απο τρία χρόνια απουσίας, το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ επέστρεψε για να προπαγανδίσει γερά υπέρ της νόθας αριστεράς και της λαθρομετανάστευσης… Το Προπαγανδιστικό Βοθροκάναλο Του Σύριζα Σε Όλο Του Το Μεγαλείο Προπαγάνδας Και Ψεύδους!!!Καταδικάστε Το Και Απομακρυνθείτε Απ’ Απ Αυτό. Είναι Το Πιο Αισχρό Εργαλείο Βρόμικης Προπαγάνδας Του Κυβερνητικού Τόξου Συριζοανέλ. Είναι Αυτό Που Με Το «Έτσι Θέλω» Το Χρυσοπληρώνουμε Όλοι Μας Στους Λογαριασμούς Της ΔΕΗ Κι Ας Μη Το Βλέπουμε Ή Κι Ας Μην Το Ακούμε. Ετσι Γιατί Πρέπει Να Καλοπερνάν Εκεί Στην ΕΡΤ Οι 3000 Διορισμένοι Χαραμοφάηδες, Οι Φίλοι Κι Οπαδοί Του Σύριζα!!!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ,

ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΙΓΑΤΩΡΕΣ  ΤΗΣ ΕΡΤ !!!

Σύμφωνα Με Κοινή Υπουργική Απόφαση Την Οποία Υπογράφουν Ο Υπουργός Επικρατείας Κ Ν. Παππάς Και Ο Αναπληρωτής ΥπουργόςΟικονομικών Κ. Γ. Χουλιαράκης Οι Αμοιβές Του ΔΣ Της ΕΡΤ Διαμορφώνονται Ως Εξής:

Η Μικτή Μηνιαία Αμοιβή Του Προέδρου Του Δ.Σ. (Διονύσης Τσακνής) Θα Ανέρχεται Στο Ποσό Των 2.850 Ευρώ, Στην Οποία Περιλαμβάνονται Οι Πάσης Φύσεως Αποδοχές, Καθώς Και Οι Αμοιβές Για Τη Συμμετοχή Στις Συνεδριάσεις Του Δ.Σ., Όπως Διαβάζουμε Σε Καθεστωτικό Πόρταλ.

Η Μικτή Μηνιαία Αμοιβή Του Διευθύνοντος Συμβούλου (Λάμπης Ταγματάρχης) Θα Ανέρχεται Στο Ποσό Των 4.275 Ευρώ, Στην Οποία Περιλαμβάνονται Οι Πάσης Φύσεως Αποδοχές, Καθώς Και Οι Αμοιβές Για Τη Συμμετοχή Στις Συνεδριάσεις Του Δ.Σ.

Μικτή Μηνιαία Αμοιβή Των Τριών (3) Μελών Του Δ.Σ. Της Περίπτωσης (Γ) Της Παρ. 1 Του Άρθρου 7 Του Ν. 4324/2015, Που Διορίζονται Σύμφωνα Με Τη Διαδικασία Των Παρ. 2 Και 4 Του Ιδίου Άρθρου, Θα Ανέρχεται Στο Ποσό Των 1.100ευρώ, Στην Οποία Περιλαμβάνονται Οι Πάσης Φύσεως Αποδοχές, Καθώς Και Οι Αμοιβές Για Τη Συμμετοχή Στις Συνεδριάσεις Του Δ.Σ.

Η Μικτή Μηνιαία Αμοιβή Των Δύο (2) Μελών Του Δ.Σ. Της Περίπτωσης (Δ) Της Παρ. 1 Του Άρθρου 7 Του Ν. 4324/2015, Που Εκλέγονται Από Τους Εργαζομένους Της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε Και Διορίζονται Σύμφωνα Με Τη Διαδικασία Των Παρ. 3 Και 4 Του Ιδίου Άρθρου, Θα Ανέρχεται :Είτε Στο Ποσό Των 1.100 Ευρώ, Που Περιλαμβάνει Τις Πάσης Φύσεως Αποδοχές, Καθώς Και Τις Αμοιβές Για Τη Συμμετοχή Στις Συνεδριάσεις Του Δ.Σ., Είτε Θα Ισοδυναμεί Με Το Σύνολο Των Τακτικών Αποδοχών Τους, Εφόσον Αυτές Κατά Την Ημερομηνία Διορισμού Τους Ήταν Ανώτερες Της Καθοριζόμενης Με Την Παρούσα Αμοιβής.

Οι Ανωτέρω Αμοιβές Δύνανται Να Αναπροσαρμοστούν Με Σκοπό Την Τήρηση Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών Της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε

Ο Πρόεδρος, Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Και Τα Μέλη Του Δ.Σ. Της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε Δεν Δικαιούνται Καμία Άλλη Χρηματική Απολαβή, Αποζημίωση Ή Προνόμιο, Πέραν Της Καθοριζόμενης Με Την Παρούσα Αμοιβής.

το προπαγανδιστικό ΜΜΕ του σύριζα σε όλο του το μεγαλείο προπαγάνδας και ψεύδους!!!

καταδικάστε το και απομακρυνθείτε απ’ απ αυτό. Είναι το πιο αισχρό εργαλείο βρώμικης προπαγάνδας του κυβερνητικού τόξου συριζοανέλ.Είναι αυτό που με το «έτσι θέλω» το χρυσοπληρώνουμε όλοι μας κι ας μη το βλέπουμε ή το ακούμε.

Ετσι γιατί πρέπει να καλοπερνάνε εκεί στη ΕΡΤ οι 3000 διορισμένοι χαραμοφάηδες, οι φίλοι κι οπαδοί του σύριζα!!!

Ας ξαναθυμηθούμε και τους μισθούς που εισέπρατταν στο παρελθόν κι ακόμα εξακολουθούν να εισπράττουν:cretanpatriot.wordpress.com
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ