BLOGGERS HELP

O

28 Απρ 2017

ΜΕ 5.000.000 ΠΑΙΔΙΑ - ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ !









Και προπαγανδιστικό βίντεο, που δείχνει ακόμη και τον Λευκό Οίκο να ανατινάζεται από τους βορειοκορεατικούς πυραύλους

Από τη
Νεκταρία Καρακώστα



Ορκο να «καταστρέψει τη Γη» και να «εξαφανίσει τους εχθρούς» της, στέλνοντας... 5.000.000 παιδιά-καμικάζι ζωσμένα με πυρηνικά, έδωσε η κομμουνιστική νεολαία της Βόρειας Κορέας, σε ένα νέο ρεσιτάλ προκλήσεων, που κορυφώθηκε με ένα προπαγανδιστικό βίντεο, το οποίο προσομοιάζει κορεατική επίθεση στην Ουάσινγκτον! Το βίντεο δείχνει αμερικανικά αεροπλανοφόρα και πολεμικά αεροσκάφη, ακόμη και τον ίδιο τον Λευκό Οίκο, να γίνονται στόχοι βορειοκορεατικών πυραύλων και να ανατινάζονται!

Να λύσει το «πρόβλημα της Βόρειας Κορέας» έχει ορκιστεί και ο Αμερικανός πρόεδρος, οι τόνοι ωστόσο από αμερικανικής πλευράς έπεσαν ελαφρώς χθες, αφού στελέχη της κυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι θα πιέσουν την Πιονγιάνγκ να τερματίσει το πυρηνικό και το πυραυλικό πρόγραμμά της μέσω επιπρόσθετων οικονομικών κυρώσεων και διπλωματικών κινήσεων. Δεν παρέλειψαν, βέβαια, να δηλώσουν την ετοιμότητά τους να υπερασπιστούν, αν χρειαστεί, τους εαυτούς τους και τους συμμάχους τους.

Η αρμάδα του αεροπλανοφόρου «USS Carl Vinson» βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από τη Βόρεια Κορέα και είναι έτοιμη να αναλάβει , αν διαταχτεί, υποστήριξε ο Αμερικανός ναύαρχος Χάρι Χάρις. Φόβους για κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή λόγω της παρουσίας της αρμάδας εξέφρασε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Κίνα δεν «βλέπει με καλό μάτι» τη διαδικασία ανάπτυξης του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD στη Νότια Κορέα, που χθες συνεχίστηκε ομαλά και αναμένεται να είναι λειτουργικό εντός των επόμενων ημερών, καθώς θεωρεί ότι τα ευαίσθητα ραντάρ του θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κατασκοπία εναντίον της.



Ως «απειλή» αντιμετωπίζει την ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή και η Ρωσία, αφού σε δηλώσεις του ο Βίκτορ Ποζνίκιρ, από το ρωσικό γενικό επιτελείο, ισχυρίστηκε ότι τα αμερικανικά αμυντικά συστήματα έχουν στόχο τον αφοπλισμό της Ρωσίας και της Κίνας, εκφράζοντας φόβους ακόμη και για αμερικανικό χτύπημα κατά της Ρωσίας!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ