BLOGGERS HELP

O

3 Δεκ 2019

Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τό νερό ἀκούει, διαβάζει, αἰσθάνεται .
Οἱ κρύσταλλοι εἶναι μία στερεά οὐσία τῆς ὁποίας τά ἄτομα καί τά μόρια ἐμφανίζουν μία δομημένη διάταξη. Κρυστάλλους συναντᾶμε στό χιόνι στόν χαλαζία, καί σέ φυσικά ὀρυκτά ὅπως τά διαμάντια , τό ἁλάτι κ.ἅ

Εἰδικά οἱ κρύσταλλοι τοῦ χιονιοῦ ἐπειδή σχηματοποιοῦνται κάτω ὑπό ὠρισμένες συνθῆκες δέν ὁμοιάζουν μεταξύ των, ὅπως ἀκριβῶς καί τά πρόσωπα τῶν ἀνθρώπων. Οἱ κρύσταλλοι τοῦ νεροῦ εἶναι τό πρόσωπό του.
Κι όμως το νερό είναι ζωντανό! Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα, αποδεικνύεται η εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στη μουσική και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto, επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες! Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.
Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;
Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος; Και ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;…
…;Έτσι αποδεικνύεται πλέον επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσική, αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα τη δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!
Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Δρος Εμότο είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μέγα μέρος του από νερό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εάν το νερό – και άγνωστο μέχρι σήμερα, πόσες άλλες ουσίες – είναι πράγματι ζωντανό, έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται, να αισθάνεται και να αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ’ όλα ανατρεπτική θεώρηση για το σύμπαν και τις ενέργειες που γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα συνείδηση. Και αν η συνείδηση είναι κάτι το οποίο υπερβαίνει τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, εμποτίζοντας ακόμα και την “άψυχη” ύλη, ποιο είναι το πεδίο μέσω του οποίου διαδίδεται και ποια η “ουσία” από την οποία αποτελείται;
Όλα αυτά οδηγούν στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας νέας Φυσικής που, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στη δυτική επιστήμη και την αρχαία σοφία, θα “ξαναδεί” τη φύση μ’ ένα νέο μάτι, πιο ευρύ, πιο απροκάλυπτο και πιο πνευματικό…
Ο Δρ Εμότο έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών. Μερικές ήταν θετικές, όπως το «σε ευχαριστώ» και το «αγάπη». Άλλες ήταν αρνητικές, όπως η ετικέτα που έγραφε «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω». Σε αντίθεση με την επικρατούσα πείρα και γνώση της επιστήμης, το νερό αντέδρασε σε αυτές τις εκφράσεις συνειδητότητας, ακόμη και αν οι λέξεις δεν δημιούργησαν μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα. Το νερό με τα θετικά μηνύματα έδωσε ωραίους κρυστάλλους. Το νερό με τα αρνητικά μηνύματα έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού από το βιβλίο του Dr. Emoto που το αποδεικνύουν:

   Φωτογραφία κρυστάλλου νερού βρύσης ΠΡΙΝ από τον διαλογισμό.     

  Φωτογραφία κρυστάλλου νερού βρύσης ΜΕΤΑ από τον διαλογισμό.Η αντίδραση του νερού στη μουσική του Mozart

                   


Η αντίδραση του νερού σε μουσική χέβι μέταλΗ αντίδραση γι’ αυτές τις φωτογραφίες ήταν παγκόσμια. Ανάμεσα στα βιβλία του και τα ακάματα ταξίδια του Εμότο σε όλον τον κόσμο για διαλέξεις και σεμινάρια, υπήρξε μια τεράστια ανθρώπινη κοσμοπλημμύρα που ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τα πειράματά του. Αυτό είχε ως αντίκτυπο να ασχοληθούν σοβαρά ορισμένοι επιστημονικοί ερευνητές με την επιβεβαιωτική επανάληψη της δουλειάς του. Η ανεξάρτητη επιβεβαιωτική επανάληψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιστημονικής μεθόδου.

Αυτό που ενώνει όλη την ανθρωπότητα -στην ουσία όλη τη ζωή- είναι το νερό. Το σώμα μας αποτελείται από 70 % μέχρι 90 % νερό (ανάλογα με το ποια έρευνα διαβάζετε). Η επιφάνεια του πλανήτη είναι κυρίως υδάτινη. Kai όμως πόσιμο είναι μόνο το 1 % . Σε μια στιγμή λαμπρής διορατικότητας, ο Δρ Εμότο πάει κατευθείαν στην καρδιά ενός φυσικού στοιχείου που διαθέτει από κοινού η ζωή. Εάν η ζωή (εμείς) μπορεί να επηρεάσει το φυσικό, φαίνεται πιο λογικό να το δείχνει στο νερό.

 Ο Γιαπωνέζος ερευνητής, ο Masaru Emoto, κάνοντας το λεγόμενο πείραμα «με το ρύζι τις αγάπης και του μίσους».

Συγκεκριμένα πήρε τρεις γυάλες και τις γέμισε με ρύζι και νερό. Στη συνέχεια άρχισε να τις μιλά σαν είναι ζωντανές. Στην πρώτη την έλεγε ευχαριστώ, στην δεύτερη μου είσαι αδιάφορη και στην τρίτη σε μισώ.Μετά από λίγες μέρες και ενώ επαναλάμβανε κάθε μέρα το πείραμα, φανήκαν τα καταπληκτικά αποτελέσματα. Στην πρώτη γυάλα άρχισε να φυτρώνει το ρύζι σκορπίζοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Στην δεύτερη γυάλα το ρύζι έγινε μαύρο, ενώ στην τρίτη άρχισε σαπίζει.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι οι οινοπαραγωγοί ονομάζουν το ξύδι "γλυκάδι", διότι απαγορεύται να ειπωθή μέσα στα κελάρια με βαρέλια κρασιού η λέξις "ξύδι", διότι το κρασί "ακούει". Τέλος, η σοφή λαϊκή μας παράδοσις, μας νουθετεί λέγοντας, όταν έχουμε νεύρα και είμαστε θυμωμένοι, να μην τρώμε, γιατί θα μας "κάτσει" το φαΐ στο στομάχι.
Οι εικόνες, οι ήχοι, η ομιλία, οι σκέψεις, αποκρυσταλλώνονται στην μοριακή δομή του νερού και μεταφέρονται εσαεί. Ο Γάλλος δρ. Jacques Benveniste (1935-2004), στο τέλος της δεκαετίας του '80, απέδειξε ότι το νερό καταγράφει πληροφορίες, δηλ. διαθέτει αξιόπιστη μνήμη.
Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιούσαν τα καθαγιασμένα ύδατα ως μέσο καθάρσεως. Τα ιερά ήσαν χτισμένα δίπλα σε τρεχούμενα νερά. Σήμερα, ο αγιασμός των υδάτων, τόσο στην θάλασσα όσο και στις δεξαμενές ή φράγματα, έχει θετική επίδραση στους ανθρώπους.
Το σώμα μας, λόγω της αδρής ύλης, δεν μπορεί να αποτυπώσει τις αλλαγές στον ψυχισμό μας. Η ψυχή χρειάζεται ένα άλλο μέσο, πιο εύπλαστο, με περισσότερες δυναμικές-ενεργειακές ιδιότητες, όπως το νερό. Το νερό, λόγω του γεωμετρικού του σχήματος, μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δηλ. ενέργεια. Έτσι, στο νερό του σώματός μας, αποτυπώνονται ή καλλίτερα αποκρυσταλλώνονται οι μεταπτώσεις της ψυχῆς μας. Κατά συνέπεια ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ψυχής και σώματος, είναι το νερό που ενυπάρχει παντού μέσα στο σώμα μας.Οι αλλαγές που τελούνται στο νερό μας, τις αντιλαμβανόμαστε ως συναίσθημα. Όταν δεν μας αρέσει ένα είδος μουσικής, όταν μας βρίζει κάποιος, όταν μας αγκαλιάζει τρυφερά και μας λέει πόσο μας αγαπά, όλα αυτά τα ψυχικά ρευστά, δηλ. οι ενεργειακές επιδράσεις, αποκρυσταλλώνονται στο νερό του σώματός μας και το εισπράττουμε ως συναίσθημα.Κατά συνέπεια, κάθε τι που συμβαίνει στον περιβάλλοντα χώρο, επηρεάζει την ψυχή μας. Οι εικόνες, η μουσική, η ομιλία, αποτυπώνονται μέσω του νερού στην ψυχή μας και αναλόγως την αμαυρώνουν ή την φωτίζουν.
Ο Πλάτων, στους "Νόμους", απαγορεύει αυστηρώς μερικές από τις μουσικές κλίμακες, διότι γνωρίζει ότι η μουσική επηρεάζει την ψυχή. Ο Αριστοτέλης επίσης, στο έργο του "Πολιτικά", θεωρεί ως πρωτεύων μάθημα την μουσική για την καλλιέργεια της ψυχής. Τα αγάλματα, η αρχιτεκτονική, ο περιβάλλον χώρος, επηρεάζουν την ψυχή, γι' αυτό οι αρχαίοι Έλληνες έδιναν μεγάλη σημασία. Συνεπώς, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τους νόμους της ψυχής, οφείλουμε πρωτίστως να κατανοήσωμε τα μυστικά του νερού.
Τέλος δείτε το παρακ'ατω βίντεο...ΑΞΙΖΕΙ !!!
ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook