BLOGGERS HELP

O

19 Ιαν 2020

Βοσνία Η μεγαλύτερη πυραμίδα του κόσμου: Η ανακάλυψη που δεν θέλουν να ξέρεις ! ΒΙΝΤΕΟ



Pyramids in Bosnia: The Discovery they Don’t Want You to Know About

Το  2005,o αρχαιολόγος Σεμίρ Osmanagic ανακάλυψε αρκετές δομές-κατασκευές που καλύπτονταν από χώμα και βλάστηση.
Σαν διεθνής μελετητής που ασχολείται με την πυραμιδική αρχιτεκτονική,αναγνώρισε ότι κρυβόντουσαν πυραμίδες από κάτω.
Μεταγενέστερες ανασκαφές και επιστημονικές δοκιμές των διάφορων δομών και αντικειμένων βρήκαν ότι χρονολογούνται το 30.000 έως 34.000 π.Χ.

Επίσης ότι σκόπιμα κρύβονταν και καλύπτονταν οι πυραμίδες που θεωρήθηκαν φυσικοί λόφοι .
Η Μεγάλη Πυραμίδα της Βοσνίας, παλαιότερα γνωστή ως Visocica Hill, είναι η πρώτη ευρωπαϊκή πυραμίδα που ανακαλύφθηκε και βρίσκεται στην καρδιά της Βοσνίας, στην πόλη του Visoko.
Η πυραμίδα έχει όλα τα στοιχεία: τέσσερις τέλεια διαμορφωμένες πλαγιές που δείχνουν προς τα σημεία του ορίζοντα, επίπεδη κορυφή και μια είσοδο.
Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκονται τα ερείπια μιας μεσαιωνικής πόλης, ενός βασιλιά της Βοσνίας τον Tvrtko της Kotromanic (1338-1391).
Λόγω των ομοιοτήτων της με την Πυραμίδα του Ήλιου στην Teotihuacan, στο Μεξικό,έχει ονομαστεί "της Βοσνίας Πυραμίδα του Ήλιου» («Μποσάνσκα Piramida Sunca»).
Η Πυραμίδα Βοσνίας Είναι Ελληνική. Γι αυτό δεν μαθαίνουμε τίποτα πλέον.
Το Βίσοκο όπου ο Σεμίρ Osmanagic έχει κάνει τις ανασκαφές βρίσκεται στην αρχαία Ιλλυρία.
Εκει ειναι η πυραμίδα της Βοσνίας. Απο την πυραμιδα αυτη, έβλεπαν τοτε το βραδυ τον Αρκτούρο -άστρο άλφα του Βοώτη- να εφάπτεται στον ορίζοντα της γης .
Ο Αρκτούρος ήταν τότε αειφανής -δηλ. δεν έδυε ποτέ. Στην ελληνική μυθολογία ο Ιλλυριός ήταν ο τελευταίος γιος του Κάδμου και της Αρμονίας.
Γεννήθηκε κατά την εποχή της εκστρατείας εναντίον της Ιλλυρίας, οπότε και η χώρα αυτή πήρε το όνομά του.Προς τα τέλη της ζωής τους, οι γονείς του Ιλλυριού, αλλά και ο ίδιος, έφυγαν από τη Θήβα και πήγαν στην Ιλλυρία.

    Ο Ηρόδοτος αποκαλύπτει ότι τις πυραμίδες της Αιγύπτου τις έκτισαν Έλληνες Αρχιτέκτονες…!

Εκεί πέθαναν και εκεί ενταφιάσθηκαν. Τους «τάφους» τους, τους έδειχναν στους ιστορικούς χρόνους της αρχαιότητας.
Είπαμε οτι απο την πυραμίδα της Βοσνίας που πήγαν εκει οι θηβαίοι, έβλεπαν τον Αρκτούρο -άστρο του Βοώτη – που δεν έδυε ποτέ. Απο τον Βοώτη λοιπόν δώσανε το όνομα στην Βοιωτία όπου βρίσκεται η Θήβα.

Είναι σε ευθεία γραμμή πυραμίδα Αιγύπτου, Παρθενώνος, Πύλος , Ολυμπος και το τρίτο σημάδι μετά τον Ολυμπο είναι η πυραμίδα της Βοσνίας .
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ίδια περιοχή λέγεται πως εντοπίστηκε σε πέτρα  ανάγλυφο ελληνικό τετράγαμα (δηλαδή μία σβάστικα),




 ενώ βρέθηκε πέτρινος αστρονομικός χάρτης που δείχνει τον ουρανό όπως ήταν πριν από περίπου 100.000 χρόνια και, επιπλέον, επάνω του έφερε 3 σύμβολα του ελληνικού γράμματος Ε. 



Δύο, πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που, ίσως, σημαίνουν πάρα-πάρα πολλά πιθανότατα προσδίδουν ελληνικό χαρακτήρα στην όλη κατασκευή.
2012 – Bosnian Pyramid of The Sun

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


Η πυραμίδα του Hλίου έχει πάνω από 220 μέτρα αυτό σημαίνει πως είναι ψηλότερη κατά
1/3 από την Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο.  Οι τέσσερις πλεύρες της πυραμίδας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τα σημεία του ορίζοντα.  Μετρήσεις που έγιναν από το Γεωδαιτικό Ινστιτούτο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης υποδεικνύουν ότι το Βόρειο τμήμα της πυραμίδας φέρει τα χαρακτηριστικά του τριγώνου με πλευρές 365 μέτρων και εσωτερικές γωνίες 60 μοιρών.  Επιπλέον η Βόρεια πλευρά της πυραμίδας είναι προσανατολισμένη παράλληλα με τον Βόρειο πολικό αστέρα δηλαδή όπως ακριβώς είναι και η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας!  Πολυάριθμες επιστημονικές αναλύσεις με δορυφορικές εικόνες και θερμικές αναλύσεις δείχνουν πως υπάρχει απώλεια θερμότητας λόγων των διαδρόμων που βρίσκονται εντός της πυραμίδας.  Περάσματα αεραγωγοί και διάδρομοι επικοινωνούν  μεταξύ τους με διασταυρώσεις 90 μοιρών.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές φυσικές πηγές ενέργειας (κάντεκλικ εδώ για να διαβάσετε την ετυμολογία της λέξης πυραμίδα)
Η πυραμίδα της Σελήνης είναι πολύ μικρότερη ωστόσο  κοινό χαρακτηριστικό της είναι ο προσανατολισμός της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Η πυραμίδα του Δράκοντα.  Περίεργο (;) όνομα για πυραμίδα και αναρωτιόμαστε αν η θερμική επεξεργασία και οι δορυφορικές εικόνες που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες υποδεικνύουν και την ονομασία της..  Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σχετικές ανασκαφές στην πυραμίδα.


Οι 3 πυραμίδες εκτός ότι έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον προσανατολισμό τους στα 4 σημεία του ορίζοντα, σχηματίζουν και ένα τέλειο τρίγωνο σε απόσταση 2.2 χλμ.
Οι κάτοικοι των γύρων περιοχών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πολλών τούνελ που θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως επικοινωνούν μεταξύ τους υπογείως κάτω από τις πυραμίδες.
Η χρονολογία που δίνουν οι επιστήμονες ανέρχεται στα 30.000 χρόνια

Το μεγαλύτερο μυστήριο ωστόσο είναι σίγουρα η εύρεση ενός ανθρώπινου αποτυπώματος
που χρονολογείται στα 350.000 έτη!!!



ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ
Προσέξτε τις σπείρες που είναι χαραγμένες επάνω στον μονόλιθο.  Το σύμβολο της σπείρας το συναντάμε σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.
Αίγυπτος Ελλάδα Ινδία Κίνα Μεσοποταμία Σκανδιναβία κ.α. Είναι το σύμβολο της ζωτικής δύναμης του σύμπαντος.  Τα δαχτυλικά αποτυπώματα, οι ανεμοστρόβιλοι το DNA μας Ακόμα και οι γαλαξίες έχουν σπειροειδή μορφή!
Ο Αρχιμήδης  μελέτησε με μεγάλη λεπτομέρεια τις ιδιότητες της επίπεδης έλικας στο έργο του «Περί Ελίκων». Με την έλικα αυτή κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο.
Η σπείρα συμβολίζει τον χρόνο τις αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής.
 Στον κάτω κύκλο βλέπουμε και ένα ερπετό με ανθρώπινο σώμα που πιθανόν να λατρευόταν και ως Θεός όπως ο Κουατζελκοάτλ ο Θεός που εμφανίζεται στις πυραμίδες των Μάγια.  Στις μυθολογίες τα ερπετά  θεωρούνταν πλάσματα με υψηλή ευφυΐα και ήταν αυτά τα οποία έδωσαν τις γνώσεις στην ανθρωπότητα..



Η τεχνητή Πυραμίδα της Βοσνίας του 28.000 πΧ !!!
Από την συνέντευξη του καθηγητή Γεωφυσικής Σταύρου Παπαμαρινόπουλου στο Κρήτη TV


historydisclosure
ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου