BLOGGERS HELP

O

23 Φεβ 2020

Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια & Κορονο'ι'ος - Georgia Guidestones & Coronavirus



Georgia Guidestones & Coronavirus 
Τι είναι οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας και γιατί μιλούν για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκ.?
Στο Έλμπερτον (Elberton), της Τζόρτζια (Georgia) στις ΗΠΑ (USA), στην κορυφή ενός λόφου, είναι χτισμένοι οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones).
Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Τζώρτζια των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το “Αμερικάνικο Στόουνχεντζ”, ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.



Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.
Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος (είκοσι πόδια) και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των “Κατευθυντηρίων Λίθων”.
Πρόκειται για ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, που χτίστηκε στις 22 Μαρτίου του 1980, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και στο οποίο αναγράφεται ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες. Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000 άτομα.
Η καταγωγή αυτού του περίεργου μνημείου περιβάλλεται από μυστήριο, διότι κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου ή των ανδρών που ανέθεσε την κατασκευή του. Μία έκδοση λέει -Το μόνο που είναι γνωστό με βεβαιότητα είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, ένας καλά-ντυμένος, και ευπαρουσίαστος ξένος επισκέφθηκε το γραφείο της εταιρείας φινιρίσματος γρανίτη Elberton Granite και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χτίσει ένα οικοδόμημα για να μεταδώσει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα .

Τα πέτρινα μνημεία στη Γεωργία χτίστηκαν το 1980 με κόστος 500.000 δολαρίων εκ μέρους «μιας μικρής ομάδας πιστών Αμερικανών» που κατάφεραν να παραμείνουν ανώνυμοι μέχρι σήμερα. Φημολογείται ότι ο Ted Turner ήταν ένας από τους ανθρώπους αυτής της ομάδας.

Ο Τέρνερ έχει επανειλημμένα συνηγορήσει για μια απώλεια 95 τοις εκατό στον ανθρώπινο πληθυσμό και παρευρίσκεται σε περίεργα συνέδρια με τους Bill Gates και George Soros για να συζητήσουν πώς οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να «επιβραδύνουν την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού».

Αναφορές Summit.news : Όπως εξηγεί το History Channel  , οι πέτρες είναι ευθυγραμμισμένες ώστε να παρακολουθούν με ακρίβεια τους αστρολογικούς και ηλιακούς κύκλους.


Προσδιορίστηκε ως RC Christian, αλλά σύντομα έγινε φανερό ότι δεν ήταν το πραγματικό του όνομα. Είπε ότι εκπροσώπησε μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν κατεύθυνση στην ανθρωπότητα , αλλά μέχρι σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες αργότερα, κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο RC Christian πραγματικά ή τα ονόματα εκείνων που εκπροσωπούσε. Αρκετά πράγματα είναι προφανή.
 . Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:
1.      Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
2.    Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
3.    Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
4.    Την πνευματικότητα.
Ένα μήνυμα, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών.
  • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
  • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  • Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.

Ένα μικρότερο μήνυμα εμφανίζεται στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας λίθου, σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά. Στο ανατολικό της μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά αναφέρει: "Οδε οί λίθοι τν δν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης". Οι υπόλοιπες τρεις νεκρές γλώσσες του συγκεκριμένου μηνύματος είναι: Βαβυλωνιακή Σφηνοειδής (στα βόρεια), Σανσκριτικά (στα νότια), και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά (στα δυτικά). 
Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια - Βικιπαίδεια

    ΑΣΤΑΝΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!


Ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Μαρκ Λίπσιτς, δήλωσε στην Wall Street Journal πως είναι πιθανό να δούμε μια παγκόσμια πανδημία – Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει πλέον τους 1.500 ενώ καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος εντός της Ευρώπης…

«Εάν συμβεί πανδημία, είναι πιθανόν να μολυνθεί το 40% με 70% του πληθυσμού». «Νομίζω ότι είναι πιθανό να υπάρξει παγκόσμια πανδημία» δήλωσε ο Λίπσιτς, προσθέτοντας πως «εάν συμβεί μια πανδημία, το 40% με 70% των ανθρώπων παγκοσμίως είναι πιθανόν να μολυνθούν το επόμενο έτος». Και συνέχισε λέγοντας: «Όσο για το ποσοστό αυτών που θα παρουσιάσουν συμπτώματα, δεν μπορώ να δώσω έναν καλό αριθμό».
«Η μόλυνση από τον κοροναϊό έχει γίνει σε πολλά μέρη στην Κίνα και σε πολλές χώρες του κόσμου, με σημαντικούς αριθμούς δευτερογενών μεταδόσεων. Η κλίμακα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον SARS, για παράδειγμα(όπου οι ΗΠΑ είχαν πολλές εισαγωγές αλλά καμία γνωστή μετάδοση).
Απαντώντας στο γιατί πιστεύει πως το 40%-70% θα μολυνθεί, αναφέρει: «Τα απλά μαθηματικά μοντέλα με απλοποιημένες υποθέσεις θα προέβλεπαν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που δίνουν οι εκτιμήσεις του R0 (βασικός αριθμός αναπαραγωγής) στην περιοχή 2-3 (80-90%). Κάνοντας πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, ίσως με μια μικρή βοήθεια από την εποχικότητα, οι αριθμοί πέφτουν πιο χαμηλά.
Την ίδια ώρα, άλλοι ειδικοί επί του θέματος, έχουν προβλέψει πως ο κοροναϊός θα μπορούσε να μολύνει μεταξύ 60% και 80% του πλανήτη. Εκτός από την Κίνα, περιπτώσεις του νέου ιού έχουν καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, τον Καναδά, την Γερμανία, την Γαλλία και την Αυστραλία, μεταξύ άλλων.
Αν ο ιός δεν αντιμετωπιστεί και συνεχίσει να μεταλάσσεται, μιλάμε για το χειρότερο εφιάλτη που γνώρισε η Ανθρωπότητα.

Προσπάθησα να συνδέσω όλα αυτά μήπως έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους ??? Σύμπτωση ?
Τα συμπεράσματα δικά σας ! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου