BLOGGERS HELP

O

10 Μαρ 2020

Μέχρι να βρεθεί λύση για τους 13 Έλληνες δεν θα σταματήσουμε να το κοινοποιούμε!!!

Μέχρι να βρεθεί λύση για τους 13 Έλληνες δεν θα σταματήσουμε να το κοινοποιούμε!!!


Αν μπορεί κάποιος να το κοινοποιήσει κατάλληλα (δημοσιογράφους,υπηρεσιακούς ή πολιτικούς παράγοντες)για να γνωστοποιηθεί ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα θα ήμουν ευγνώμων.
Ιστορικό:

Δεκατρείς Έλληνες διεθνείς μεταφορείς βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σύνορα Ιράκ -Τουρκίας (Ζάχο) απο το Σάββατο 29-02-2020.
Η απαγόρευση διέλευσης των ελληνικών οχημάτων απο τα σύνορα έγινε απο τις Τουρκικές Αρχές με το πρόσχημα του ελέγχου μετάδοσης του Κορωνοϊού. Ωστόσο συμπίπτει χρονικά με την προτροπή της Τουρκίας στους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε αυτήν, να περάσουν στην Ελλάδα.Η άρνηση της Ελλάδας να αποδεχθεί το κύμα μεταναστών που προέρχονταν απο την Τουρκία και η εμπλοκή στον Έβρο είχε ως παράπλευρη απώλεια την "ομηρία" δεκατριών Ελλήνων αυτοκινητιστών διεθνών μεταφορών.
Χαρακτηριστικό του προσχηματικού χαρακτήρα της απαγόρευσης περι κορονοϊού είναι το γεγονός οτι παρότι οι οδηγοί αποδέχονται να υποβληθούν σε οποιοδήποτε κλινικό έλεγχο, οι Τουρκικές αρχές δεν έχουν κάνει καμια σχετική ενέργεια λειτουργώντας παρελκυστικά χωρίς κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα επίλυσης.
Στην περίπτωση αυτή και επειδή κρίνεται κρίσιμη η ασφάλεια των Ελλήνων , ως Ευρωπαίων πολιτών αλλα και ως επαγγελματικών με Διεθνή υπόσταση είναι σημαντικό να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή επιστροφή τους στην πατρίδα τους χωρίς εμπόδια για τους ίδιους και τα οχήματα τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον
κ.Χουτουριάδη Γεώργιο κάτοικος Θεσσαλονίκης
αυτοκινητιστής που βρίσκεται εκεί αυτή τη στιγμή.
email:georgechoutouriadis@gmail.com
+9647517356851 ΙΡΑΚΙΝΟ τηλέφωνο
+905380637809 ΤΟΥΡΚΙΚΟ τηλέφωνο
 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook      ΕΛΛΑΔΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου