BLOGGERS HELP

O

2 Μαρ 2020

Αμερικάνικο Βίντεο ΣΟΚ για την Ελλάδα !! Της 19 Νοεμβρίου 2019



Βίντεο ΣΟΚ !! Κοινοποιήθηκε στης 19 Νοεμβρίου 2019
Οι Ελληνική υπηρεσία πληροφοριών ανακάλυψε ότι η Τουρκία στα δυτικά παράλια της ετοιμάζει χιλιάδες λέμβους με Σύριους όπου θα έρθουν στην Ελλάδα..
ώστε ο Ερντογάν με αυτό τον τρόπο να εκδικηθεί την Ευρώπη με άμεσο αποδεκτή όμως την Ελλάδα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η κυβέρνηση ακύρωσε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις ώστε σχεδόν όλα τα σώματα ασφαλείας της χώρας να μεταβούν στον Εβρο προς φύλαξη των συνόρων .


Προσωπικά δίνω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλο των Ελληνικό λαό πού σύσσωμος σαν γροθιά αντιμετωπίζει το τεράστιο αυτό πρόβλημα που περνάει αυτές τις ημέρες η χώρα μας !!!
Από την Κρήτη από την Πελοπόννησο , από την Ρόδο , από όλη την Ελλάδα δείνουν το παρών τους εθελοντές . Γυναίκες από όλη την Θράκη δίνουν το παρόν τους με τρόφημα , με νερά από το υστέρημά τους . Ελληνικές εταιρείες κάνουν δωρεές καθημερηνά . Ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας παρακάλεσε προ ολίγου να σταματήσουν πλέον για λίγο την τροφοδοσία τροφίμων , προς τα σώματα ασφαλείας , τον Ελληνικό στρατό και όσων βρίσκονται εθελοντικά εκεί για την φύλαξη των συνόρων , διότι είναι υπέρ αρκετά για την ώρα !!!!!!!!!!!!!
Αυτοί είμαστε οι Ελληνες , όταν έρθει η χώρα μας σε δύσκολη στιγμή ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ , η μάλλον σχεδόν όλοι , καρναβάλια και Εφιάλτες πάντα θα υπάρχουν .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου