BLOGGERS HELP

O

7 Αυγ 2012

Εθνοπροδότες αξιωματικοί του Ε.Σ. στα σύνορα του Εβρου τα πέρνουν …

157717_100003142548025_150586642_n

Προσέξτε ρε αληταράδες “γαλονάδες” που η πατρίδα σας εμπιστεύτηκε τα γαλόνια πούχετε στους ώμους σας, γιατί θα σας τα βάλουμε εμεις οι καθαρόαιμοι έλληνες (μαζί με τις ξιφολόγχες) στον κ…λο  σας!!!

Οι συνεργάτες του ιστολογίου μας οργώνουν ολη τη χώρα απ’ ακρη σ’ άκρη και συζητούν με τον απλό λαό τα προβλήματα σε κάθε περιοχής. Η καταγγελία λέγει, πως κάποιοι αξιωματικοί στην φύλαξη των συνόρων του Εβρου, τα πιάνουν χοντρά (μαζι με συνεργούς τους έμπιστους φαντάρους) απο παράνομους λαθροεισβολείς και τους μεταφέρουν νύχτα με τα στρατιωτικά “ρέο” μέχρι και τη Θεσαλονίκη όπου τους ξαμολάνε λεύτερους στην τύχη τους …  Ο εικονιζόμενος (εχουμε τα πλήρη στοιχεία του και τον τόπο διαμονής του) ήρθε πριν λίγα χρόνια με τον ίδιο τρόπο, αφού “λάδωσε” αξιωματικό υπηρεσίας σε συγκεκριμένη πύλη εισόδου του Εβρου με 3.000 ευρώ, όπως ο ίδιος ομολογεί κι απλούς φαντάρους με εκατόευρα !!!  Δουλεύει σε διάφορες δουλειές, χωρίς κανένα χαρτί,πληρώνεται σε “μαύρα” φυσικά και τον καλύπτουν οι παράνομοι εργοδότες του!!!

Αν υπάρχει κράτος και λειτουργούν οι θεσμοί του, ας αναλάβει τις ευθύνες του ΣΗΜΕΡΑ!!!  Κι ας μην κοροϊδεύει το κόσμο ο κ. Σαμαράς με την τρικολόρε παρέα του – κι ας  σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια της  ψευτομεταφοράς λαθροεποίκων στην Θράκη για να μας κλείσουν τα στόματα ότι κάνουν δήθεν σωστή μεταναστευτική  πολιτική. Μας κοροϊδεύουν. Ο,τι γίνεται ειναι για τα μάτια του κόσμου!!!  Ετσι έγινε και με την υπόσχεση μαϊμού προεκλογική επαναδιαπραγμάτευση και τόσα άλλα ψέμματα που μας  τζαμπούναγε ο άθλιος πολιτικάντης!!!

Εμεις ομως  δεν θα μείνουμε στην ξερή ετούτη καταγγελία. Θα την κοινοποιήσουμε με τα πλήρη στοιχεία του “πακιστανού” και στις  αρμόδιες αρχές της Ε..Ε και στην Τρώικα φυσικά με την οποία έχουμε απ’ ευθείας αλληλογραφία….   



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ