BLOGGERS HELP

O

29 Νοε 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου νομιμοποίησης στα ομόφυλα ζευγάρια...

 

                                                                                                   
Όλες οι διαστροφές της παρακμής και αποσύνθεσης έχουν αναχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τους πολύχρωμους «προοδευτικούς» σε «αδιαπραγμάτευτα ανθρώπινα δικαιώματα»


ΟΛΑ τα πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα της πλανητικής χρηματιστηριακής χούντας, και της Νέας Τάξης  που στόχο έχουν τη διάλυση της συνοχής των κοινωνιών έχουν υψωθεί σε «ατομικό δικαίωμα»!

 Πρόταση λοιπόν νόμου που κατοχυρώνει το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης και που εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου, κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως «η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών. Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου».
Τα ατομικά δικαιώματα είναι σοφιστεία καραμπινάτη. Κανένα «ατομικό δικαίωμα» ετερόφυλων δεν υπάρχει για να αντιπαρατίθεται με το «δικαίωμα των ομοφυλόφιλων». Η ετεροφυλία δεν κατοχυρώθηκε πολιτικά και νομικά. Ήταν η φύση που την καθόρισε και όχι το οποιοδήποτε πολιτικό και νομικό καθεστώς.
Ούτε η οικογένεια αποτελεί «ατομικό δικαίωμα». Ήταν ιστορικό κοινωνικό αίτημα που στηρίχτηκε στο φυσικό νόμο της αναπαραγωγής και διαιώνισης της ζωής και κατοχύρωσε κοινωνικά (ταξικά) τα συμφέροντα της αναπαραγωγής και διαιώνισης της φυσικής και κοινωνικής ζωής.
Ούτε το κράτος είναι «ατομικό δικαίωμα». Αποτέλεσε την πολιτική δομή κατοχύρωσης των κοινωνικών συμφερόντων της οικογένειας, του κοινωνικού αυτού κυττάρου της «φυσικής» αναπαραγωγής της ζωής.
Είναι ταχυδακτυλουργία, συνεπώς, να μιλάμε για τα «ατομικά δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων, «δικαιώματα» που τα προωθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα για να τινάξει στον αέρα και τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους, για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά την κοινωνία των ανθρώπων και να μεταλλάξει τη «φύση» σε «παραφύση»!!!