BLOGGERS HELP

O

13 Φεβ 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρύα Βρύση, Τρίκαλα, Πτολεμαΐδα

 

Συναγωνιστή Αλεξόπουλου

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 - 08:28
Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ..Ο. Αθηνών, παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία  του συναγωνιστή Ηλία Λέντζου με θέμα την αριστερά που είναι άξιο δεκανίκι του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Λέντζος με ένα κυριολεκτικά βομβαρδισμό στοιχείων και γεγονότων απέδειξε τον βρώμικο ρόλο που παίζει η αριστερά στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας με την ανοχή της Ν.Δ.και του ΠΑ.ΣΟΚ.  από το 1974 μέχρι σήμερα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00
Ομιλία Αντώνη Γρέγου στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Παρόλη την πολεμική τακτική του συστήματος απέναντι στο Κίνημά μας, αλλά και το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί αυτό να καλλιεργήσει, τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα για ακόμη μία φορά. Όλες οι προσπάθειές τους κατέληξαν στο κενό, δείχνοντας πως ό, τι και να κάνουν δε μπορούν να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών, αφού τα γραφεία μας σε όλη την επικράτεια, αλλά και οι συγκεντρώσεις μας βλέπουν συνεχώς νέο κόσμο να πυκνώνει τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής, Μιχάλης Τσακίρης, κάνοντας μία εκτενή αναφορά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και τη σημασία τους για το μέλλον της πατρίδος μας. Ξεκαθάρισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είτε μέσα από τα κελιά της Τιμής, είτε έξω από αυτά θα συμμετέχει κανονικά στις δημοτικές εκλογές και με όποια μέθοδο προσπαθήσει η συγκυβέρνηση να απαγορέψει το ψηφοδέλτιό μας, ο Έλληνας Εθνικιστής την Κυριακή των εκλογών θα βρει το ψηφοδέλτιο, που στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, ο οποίος πρωτίστως τόνισε την αδιάσπαστη ενότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού μέσα από τη φυλακή, καλώντας όλους τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες σε ασυμβίβαστο Αγώνα με τους τόνους να υψώνονται περισσότερο από ποτέ. Επίσης, προχώρησε σε μία αναφορά της κοινοβουλευτικής καθημερινότητας, με σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να προχωρά καθημερινά σε επίκαιρες ερωτήσεις. Τη στιγμή που βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους, χωρίς να κάνουν τίποτα, οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη και μέσα από τη φυλακή συνεχίζουν το έργο τους… το έργο για το οποίο τους επέλεξε ο ελληνικός λαός, να τον εκπροσωπήσουν. Ακόμη μία εκδήλωση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών έκλεισε όπως της αρμόζει με τους πάντες σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Καζαντζάκη 4, πλησίον δικαστηρίων
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893
Ομιλία στα γραφεία της Κρύας Βρύσης
Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ομιλία και ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής Σαχινίδης αναφέρθηκε στα συκοφαντικά δημοσιεύματα του "Έθνους" για την Τ.Ο. Πέλλας - Ημαθίας καθώς και σε οικονομικά θέματα. Ο Συναγωνιστής Τσιούλης μίλησε για τους Συναγωνιστές που έχουν προφυλακιστεί και τόνισε πως τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές.
ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00
Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/2 στα κατάμεστα, γι' ακόμη μια φορά, γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων ομιλία - ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Έγινε αναφορά σ' όλα τα θέματα της της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και στα ζητήματα που αφορούν το Κίνημά μας. Επίσης, υπήρξε εκτενής αναφορά στις επερχόμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα δώσει το παρόν. 
Στη Θεσσαλία, η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις εκλογές με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον πολιτικό κρατούμενο βουλευτή, συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, του οποίου το μήνυμα γνωστοποίησης της υποψηφιότητάς του, διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή θα δώσει όλες τις πολιτικές μάχες και θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τον Αγώνα της, μέχρι η Πατρίδα μας να ελευθερωθεί και να αποτινάξει τα δεσμά της.
Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-9 μ.μ.
Δράση στην Πτολεμαΐδα
Ο Πυρήνας Πτολεμαΐδας-Εορδαίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή  πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας την Τρίτη 11  Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα. Δεκάδες συναγωνιστές από την Πτολεμαΐδα και άλλες περιοχές της Εορδαίας  και του ν. Κοζάνης μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, εφημερίδες και φέιγ βολάν  στην αγορά της πόλης, στα καταστήματα και στους περαστικούς. Στην  κυριολεξία εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά της ώρας οι εκατοντάδες  εφημερίδες και ότι άλλο ενημερωτικό υλικό είχαμε. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ένθερμη και εκδηλωτική,  εκατοντάδες πολίτες μας πλησίασαν και μας ζήτησαν να συνεχίσουμε τον  αγώνα μας, στηρίζοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Στις συζητήσεις  που είχαμε διαπιστώσαμε ότι είναι καθολική η αντίθεση του κόσμου της  Πτολεμαΐδας στις διώξεις του καθεστώτος και στις φυλακίσεις των  συναγωνιστών μας. Οι πολίτες μας ζητούσαν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  εναντίον του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, να ξεβρωμίσουμε τον τόπο από  τα λαμόγια που έχουν ρημάξει την πατρίδα μας και εξέφραζαν τη στήριξη  τους στη Χρυσή Αυγή στις επικείμενες Ευρωεκλογές και Περιφερειακές  Εκλογές.
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος στην κοπή της πίτας του κυνηγετικού συλλόγου Λαρίσης
Στην καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του κυνηγετικού συλλόγου Νομού Λαρίσης, παρέστη ο βουλευτής Λαρίσης, Συναγωνιστής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου. Ο Συναγωνιστής Αλεξόπουλος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους Λαρισαίους κυνηγούς, ενώ να σημειωθεί ότι δέχτηκε τις ευχαριστίες τους σχετικά με ερώτηση που είχε καταθέσει στο κοινοβούλιο. Τέλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε μια πολύ φιλική συνομιλία με τον Στρατηγό ε.α. και επίτιμο Πρόεδρο των Ελληνικής Λέσχης Καταδρομέων, κ. Ηλία Βενιζέλο (φωτό), ο οποίος μάλιστα δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής καθώς και την ιδιότητά του ως ένθερμος υποστηρικτής του.
Ο Χρυσοβολάντης Αλεξόπουλος στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση παρέστη ο Βουλευτής Λαρίσης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, όπου και έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων  Λαρίσης και Περιχώρων.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Συλλόγου, καθώς επίσης και η βράβευση των παιδιών - μελών του Συλλόγου, τα οποία αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Ο Συναγωνιστής Αλεξόπουλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τη Διοίκηση του σωματείου, δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια, τόσο με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, όσο και έμπρακτα και υλικά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ξεκαθάρισε ότι για το Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η πολύτεκνη οικογένεια αποτελεί ένα από τα ζωτικότερα κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας, όπως επίσης και περίτρανη απόδειξη της Ελληνορθοδόξου Πίστεώς μας.
Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της εκδηλώσεως δέχτηκε τα συγχαρητήρια πλήθους κόσμου, ενώ παράλληλα βράβευσε αυτοπροσώπως κάποιους από τους τιμώμενους αριστούχους μαθητές.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh3#ixzz2tHLnEM1d