BLOGGERS HELP

O

3 Φεβ 2014

ΔΟΛΙΑ ομολογία: “Σας δουλεύαμε για να ξεφορτώσουν οι Γερμανοί τα ομόλογα στις πλάτες σας”!!!

ΔΟΛ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΝΤ

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν τα συστημικά ΜΜ”Ε” στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων “σέρνεται” στην ομολογία ότι σε συνέργεια με τους Γερμανούς και την συμμορία Παπανδρέου, εξαπάτησαν την κοινή γνώμη ώστε να μπορέσουν να ξεφορτωθούν τα ομόλογα στις Ελληνικές πλάτες και να κουρευτούν. Αυτό, παρά την ξεκάθαρη αναφορά που είχαν κάνει Αργεντινή, Ρωσία, ακόμα και η… Ελβετία στην μυστική σύσκεψη του ΔΝΤ τον Μάη του 2010!

Διαψεύδαμε το κούρεμα για να ξεφορτώσουν, σας εξανεμίσαμε τα αποθεματικά των ταμείων σας, τους φόρους σας, τα νοσοκομεία, τα ΝΠΔΔ και έπειτα σας παρουσιάσαμε το PSI ως επιτυχία!

Συνένοχοι – συνυπεύθυνοι όποτε γίνει η εξεταστικη για το μνημόνιο.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ. “ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ”!


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΝΤ 1ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Το εγγραφο απαντά και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι “δεν γίναμε Αργεντινή”, δικαιώνοντας το Ολυμπία από την πρώτη στιγμή: Αναφέρεται ρητά πως “εάν εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα, η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή”!

Δείτε τι γράφει για το PSI Που δεν έγινε παρά μόνον αφού ξεφόρτωσαν οι Γερμανοί τα Ελληνικά ομόλογα στις πλάτες των Ελλήνων.

Αργεντινή, Ρωσία, Ελβετία και άλλοι εξέφρασαν τεράστιες επιφυλάξεις… για το πρόγραμμα. Οι Γερμανοί πανηγύριζαν.

Το ντοκουμέντο που θα χρησιμοποιηθεί όποτε γίνει η εξεταστική για το μνημόνιο. Οι υπογραφές των διορισμένων Προβόπουλου – Παπακωνσταντίνου απαιτούν μία και μόνη τιμωρία.

Δείτε το, από τον ΑΝΤΙ300:

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΝΤ 1 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΝΤ 2 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΝΤ 3 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΝΤ 4

2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή. Παρ’ όλα αυτά η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της δεν έχει υιοθετηθεί για την επιβολή του νόμου στους δρόμους των ΗΠΑ. Η κατάλληλη ευκαιρία δίνεται όταν η OmniCorp αναλαμβάνει να μετατρέψει τον αστυνομικό Alex Murphy (Joel Kinnaman), που τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο RoboCop κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ με απίστευτες νέες ικανότητες και η εταιρεία φιλοδοξεί η κάθε πόλη του κόσμου να αποκτήσει το δικό της RoboCop, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα κέρδη της. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν αστάθμητο παράγοντα. Μέσα στη μηχανή υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος.

ΠΗΓΗ..ela tora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου