BLOGGERS HELP

O

22 Απρ 2014

H kυβερνητική αλητεία περνάει μέσα απο την νέα ΕΡΤ …





Θα πληρώνουμε «χαράτσι» στη ΝΕΡΙΤ για να υβρίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σε ισχύ τέθηκε από την πρωτοχρονιά το ανταποδοτικό τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, το οποίο αντιστοιχεί σε 3 ευρώ μηνιαίως για κάθε πολίτη και θα εισπράττεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για ένα υποχρεωτικό «χαράτσι», το οποίο θα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως του αν θα βλέπουν την Δημόσια τηλεόραση (ΔΤ) ή όχι. Και εδώ που τα λέμε κανείς σχεδόν δεν την βλέπει.....


Υπάρχει, όμως, ένα ζήτημα ηθικής τάξης, το οποίο έχει να κάνει τόσο με την αντιμετώπιση της ΔΤ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τα μέλη, τους υποστηρικτές και τους ψηφοφόρους της όσο και με την δική μας στάση. Ο «βόθρος» που εξαπολύεται από τα δελτία ψευδών ειδήσεων της ΔΤ, σχεδόν σε καθημερινή βάση, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορούμε να πούμε ότι είναι εφάμιλλης «αξίας» με αυτή των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Και αν για τους ιδιωτικούς δίαυλους των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης μπορεί να υπάρξει η φτηνή δικαιολογία ότι οι σταθμοί τους ανήκουν και επομένως μπορούν να μεταδίδουν ότι τους γουστάρει, ασχέτως του αν είναι ψέματα και ασχέτως, επίσης, του ότι αυτοί οι σταθμοί χρωστούν εκατομμύρια ευρώ και μέχρι πρότινος ήταν παράνομοι, για την ΔΤ δεν μπορεί να ειπωθεί ούτε ως γελοία δικαιολογία κάτι τέτοιο.

Είναι ανήθικο και παράνομο όσοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να υποχρεώνονται να πληρώνουν σε μηνιαία βάση ένα «χαράτσι», έστω και συμβολικό, για να βγαίνουν οι διάφοροι «λιμοκοντόροι» παρουσιαστές και τα ανάλογα «τσόκαρα» παρουσιάστριες και να χύνουν δηλητήριο διαβάζοντας μέσω «ότο-κιου» τις γνωστές κυβερνητικές αθλιότητες σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εφόσον η ΔΤ υποτίθεται ότι είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο απευθύνεται σ΄ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και πληρώνεται απ΄ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, θα έπρεπε να καλύπτει την πολιτική δραστηριότητα ΟΛΩΝ των κομμάτων που υποστηρίζονται από τον Ελληνικό Λαό.

Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όμως, τόσο επί ΕΡΤ όσο και επί ΝΕΡΙΤ, όχι μόνο δεν παρουσιάζεται – έστω κατ΄ελάχιστον- η άποψή της αλλά λοιδορείται με απίστευτα χυδαίο, μονόπλευρο και αντιδεοντολογικό τρόπο.

1.500.000 περίπου Έλληνες (όπως δείχνουν τα στοιχεία των πιο πρόσφατων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων) αντιμετωπίζονται από την ΔΤ περίπου ως λεπροί σε μια αποθέωση της παλιανθρωπιάς και της υποκρισίας. Γιατί, λοιπόν, να πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος; Για να «απολαμβάνουν» την παραχάραξη της αλήθειας και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας προς χάριν εξυπηρετήσεως των συμφερόντων της λεκτικής και πολιτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου