BLOGGERS HELP

O

30 Μαΐ 2014

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...ΞΥΠΝΑ..

Ευρωπαίε Ανθρωπάκο του Καναπέ, ξύπνα.

Η εικόνα τα λέει όλα: Χίλια άτομα, επιτέθηκαν στα σύνορα, στον "ειδικό φράχτη" που βλέπετε, τετρακόσιοι κατάφεραν να περάσουν στην ξένη χώρα όπου τους περιμένει μια επιτυχημένη και προσοδοφόρα καριέρα. Μαρόκο - Ισπανία, σημειώσατε "ΕΝΑ".


Οποιοσδήποτε ανθρωπιστής θα χαρακτήριζε έγκλημα την τοποθέτηση φράχτη και την παρεμπόδιση των μεταναστών. Πεινασμένοι άνθρωποι είναι, αναζητούν μια καλύτερη τύχη, γιατί να μην περάσουν λοιπόν; Να τους σκοτώσουμε; Εμείς, είμαστε χορτάτοι... είμαστε και χριστιανοί, οφείλουμε να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο όποιος και να' ναι.

Με την ίδια λογική, θα' πρεπε να δικαιολογηθεί πλήρως και η εισβολή του στρατού του Χίτλερ στην Πολωνία (και το μισό ακόμα κόσμο αργότερα). Πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι, δίχως στον ήλιο μοίρα, οι δύστυχοι Γερμανοί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν με το ζόρι ό,τι διαθέτουν οι γείτονες για να επιβιώσουν. Οι ιταλοί το ίδιο: `Εστειλαν άλλωστε, τελεσίγραφο και στην Ελλάδα. Θέλουμε, τα λιμάνια σας, το ένα σας και το άλλο σας, να περάσουμε δωρεάν και ανεμπόδιστοι και να μας ντύσετε και να μας ταίσετε. Αν πείτε "ΟΧΙ" θα τα πάρουμε με τη βία. Και τη συνέχεια την ξέρετε.

Σας ενοχλεί μήπως η σύγκρισή μου λόγω της έλλειψης στρατηγικού σχεδίου; Ιδεολογίας; Ομοιομορφίας στις στολές και τον οπλισμό; Μήπως είναι κάποιος βέβαιος ότι πράγματι δεν υπάρχει στρατηγική, οπλισμός, ιδεολογία;
Νομίζω πως όχι.
Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για εισβολή. Και η εισβολή αποτελεί εχθροπραξία, πράξη πολέμου, έστω και αν οι εισβολείς δεν είναι οπλισμένοι, δεν αποτελούν τακτικό στρατό, βάζουν γυναικόπαιδα μπροστά για να μην μπορούν να τους απωθήσουν οι αμυνόμενοι. Αλήθεια, από τι ακριβώς παλεύουν να γλιτώσουν; Αν εσύ ο υπαλληλάκος που με το ζόρι σταυρώνεις 500 ευρώ το μήνα είχες την ευκαιρία να κάνεις ένα "ντου" και σε τρία χρόνια να κερδίσεις αφορολόγητα και μαύρα όσα θα κέρδιζες σε τριάντα χρόνια στη χώρα σου, θα πήγαινες;

`Οπως λοιπόν και ο στρατός του Χίτλερ (και οι λοιπές δυνάμεις του φασιστικού άξονα) εισέβαλαν στις ξένες χώρες, για να καταλήξουμε, πέντε χρόνια αργότερα, με το μισό γνωστό κόσμο κατεστραμμένο και εκατομμύρια νεκρούς, έτσι και οι άγνωστοι στρατιώτες της λιγδιασμένης παντόφλας κάνουν την αρχή ενός σιωπηλού πολέμου. Αν, για κάποιο λόγο, αύριο το πρωί ένας παρανοικός ιμάμης κηρύξει ιερό πόλεμο, όλοι αυτοί οι τύποι θα υπακούσουν όπως έχουν μάθει εκ γενετής να υπακούν και να ενεργούν όπως προστάζουν οι ερμηνευτές των γραφών τους, ακόμα και αν η διαταγή είναι να λιθοβολήσουν την ίδια τη μάνα τους μέχρι θανάτου. Εσάς θα λυπηθούν; Είστε εκ των ιερών γραφών παρακατιανοί, υποδεέστεροι, κατώτεροι. "Dhimi" είναι ο όρος του Κορανίου και ο ορισμός του "ρατσισμού" ακριβώς αυτούς περιγράφει.

Λοιπόν, ευρωπαίε ανθρωπάκο του καναπέ, νομίζω ότι δε χρειάζεται να αφήσεις να σε σφάξουν για να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. Γι' αυτό υπάρχουν τα σύνορα, για να σταματήσει εκεί κάθε επίθεση. Και τα σύνορα, στήθηκαν ακριβώς εκεί που συμβιβάστηκαν οι γείτονες μετά από αιματηρές συνήθως συγκρούσεις.

Πόσο πιο κάτω μπορεί άραγε να φτάσει η κατάσταση;

Το πρώτο που θα' πρεπε να γίνει, είναι να τους βοηθήσει η δύση, προτρέποντάς τους να σταματήσουν να πολλαπλασιάζονται σαν τα ζώα ανεξέλεγκτα, να μορφωθούν εγκαταλείποντας τις οπισθοδρομικές δοξασίες τους, να βοηθηθούν στον τρόπο εκμετάλλευσης της χώρας τους ώστε να μπορούν να τραφούν και να ζήσουν σαν άνθρωποι. Το τίμημα, για την ευημερία, ίσως να είναι η απώλεια ενός μέρους της κουλτούρας τους που ενθαρρύνει την επαιτεία και τον παρασιτισμό. Τα τελευταία, αντί να εξαλειφθούν χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής, έχουν μεταφυτευθεί και στη Δύση πλέον. `Οσοι δυτικοί αισθάνονται πως έχουν χρέος να βοηθήσουν τον τρίτο κόσμο ,είναι καιρός να το κάνουν έμπρακτα και επι τόπου. Δεν έχει νόημα να δώσεις ψάρι σ' έναν πεινασμένο αλλά να τον μάθεις να πιάνει ψάρια (κινέζικη παροιμία).
Δεν έχει κανένα νόημα να αφήνεις, τον κάθε κατατρεγμένο, να περιφέρεται στις δυτικές μεγαλουπόλεις, εις βάρος των κατοίκων τους, αν δεν έχεις να του προσφέρεις στέγη, εργασία, μόρφωση και αυτά εφόσον οι ίδιοι οι κάτοικοι αυτών των χωρών είναι απολύτως καλυμμένοι στον τομέα αυτό.

Ωστόσο, το "πείραμα" της δυτικοποίησης των μεταναστών από την Ασία και την Αφρική, φαίνεται να απέτυχε. Και ενώ άνθρωποι που έρχονται από την ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία και τις πρώην σοβιετικές χώρες αφομοιώνονται και συγχωνεύονται, τα παιδιά τους στην πρώτη ήδη γενιά δεν ξεχωρίζουν από αυτά των ντόπιων παρα μόνον από την ταυτότητα όπου κι αν βρεθούν, οι άραβες - ασιάτες - αφρικανοί, συσπειρώνονται και γκετοποιούνται, διατηρούν όλη την κοινωνική παθογένεια της πατρίδας τους και οι παλαιότεροι ενεργούν ως νταβατζήδες καταπιεστές των νεώτερων στην κάθε ξένη χώρα και είναι ολοφάνερο πως δεν θα' πρεπε να βρίσκονται σε ευρωπαικό έδαφος. Δε συμβαίνει αυτό επειδή ο ξανθός Ρώσος δεν ξεχωρίζει από τον ξανθό Ολλανδό, άρα οι μαυριδεροί και οι καφέδες (τέως "μαύροι") είναι θύματα ρατσισμού όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Κάθε άλλο.
Ακόμα και στην τελευταία άκρη του χάρτη της Σοβ. `Ενωσης, δεν έλειψε η παιδεία από κανέναν και αυτό διαφοροποιεί εκείνους από τους άλλους που "παιδεία" τους στην καλύτερη περίπτωση είναι η αποστήθιση του Κορανίου και μόρφωσή τους είναι η γνώση των ιερών παραμυθιών. Ακριβώς εξ' αιτίας των ιερών παραμυθιών και της παντελούς έλλειψης παιδείας, οι άραβες-ασιάτες και αφρικανοί, ειδικά οι μωαμεθανοί, δεν είναι παρά οπορτουνιστές. Δεν είναι ευγνώμονες που τους δεχτήκαμε, είναι περήφανοι για το κατόρθωμά τους να αλωνίζουν στην ξένη χώρα. Υποτιμούν, μισούν τους δυτικούς διότι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τα όμορφα σπίτια είναι αποτέλεσμα αιώνων σκληρής δουλειάς πολλών γενεών. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι το παιδί σας ντύνεται όπως γουστάρει κι όχι όπως η καμηλιέρισσα γυναίκα του Σολωμόντα πριν 2.000 χρόνια και το θεωρούν αυτομάτως "πόρνη" ακόμα και αν είναι 10 ετών - ηλικία "γάμου" γι' αυτούς. Αδυνατούν να κατανοήσουν, αδυνατούν να συγχωρήσουν ή να δεχθούν το αλλότριο και αντίθετο με τις δοξασίες τους. `Οποιος τολμήσει να σχολιάσει, να κριτικάρει, να ειρωνευτεί την πίστη τους, αυτομάτως κυρήσσεται εχθρός και καταδικάζεται ερήμην σε θάνατο - δε μιλάμε για απευθείας ύβρεις, αρκεί να γράψεις ένα μυθιστόρημα και να δώσεις στους φανταστικούς σου ήρωες τα ονόματα "αγίων" ή "προφητών". `Ενα σκίτσο σε μια σατιρική εφημερίδα αρκεί για να πεθάνει κόσμος και κοσμάκης. Δεκάδες εξ' αυτών σκοτώνονται κάθε χρόνο αλληλοποδοπατούμενοι κατά το προσκύνημά τους στη Μέκκα λες κι είναι μοσχάρια. `Ολα αυτά όμως δεν είναι παρά θελημα του θεού οπότε, ουδείς νοιάζεται να τα αλλάξει. Σε τρεις χιλιάδες χρόνια, οι ίδιοι θα' ναι, θα σταματούν το ιπτάμενο διαστημόπλοιο που' φτιαξαν οι δυτικοί, για να βάλουν κάτω το χαλάκι και να προσκυνήσουν.

Εσύ λοιπόν, ανθρωπάκο της Ευρώπης, που αισθάνεσαι φιλάνθρωπος, μάθε πως αυτοί οι τύποι σε βλέπουν ως κλέφτη, βλάκα και παρακατιανό άπιστο που τον ευνόησε η τύχη. Και αν νομίζεις πως θα τους αλλάξεις, απλώς σκέψου ότι από το 1917 ως το 1990 οι σοβιετικοί το πάλεψαν δίχως αποτέλεσμα. Πρώτα ξεριζώνεις τη ζωή του ανθρώπου και μετά την πίστη του. Και την ίδια ώρα που τα παιδιά σου δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, κάτσε να γίνεις γείτονας και συγκάτοικος των κολασμένων όλης της γης, επειδή τα αφεντικά τσιγκουνεύονται να σε πληρώσουν όσα γυρεύεις και τους βολεύει μια χαρά η εναλλακτική του 'λαθρομετανάστη'.
Γι' αυτό γίνονται όλα. Γι' αυτό τα λόμπι των πάμπλουτων ψευδοαριστερών επενδύουν δισεκατομμύρια παγκοσμίως σε "φιλανθρωπίες", για να προστατέψουν το τσάμπα εργατικό δυναμικό τους, τους δούλους τους, τους απεργοσπάστες και εργοσπάστες τους που τους έφεραν για να σε πετάξουν εσένα έξω διότι είσαι ακατάλληλος για τους σκοπούς τους, μιλάς πολύ, τρως πολύ και θες και ένσημα.

Φάε λοιπόν την καραμελίτσα που σου πέταξαν, αποκαλώντας 'ρατσιστή' και φασίστα και απάνθρωπο όποιον τολμήσει να αντιδράσει στα σχέδια του σύγχρονου, παγκόσμιου, αόρατου Χίτλερ και τα στρατιωτάκια του, τους δήθεν κατατρεγμένους. Αυτούς που θυσιάζουν γυναικόπαιδα για να μην τους απωθήσουν οι λιμενικοί και βρεθούν πίσω στην κωλοχώρα τους, που την έκαναν σαν τα μούτρα τους και τώρα ζαχαρώνουν και τις χώρες των άλλων.

Δ.Κ. 29-5-14