BLOGGERS HELP

O

19 Μαΐ 2014

Ian Watkins: Ομολογία του ροκ σταρ για παιδεραστία και απόπειρα βιασμού βρέφους




Ο Ian Watkins των Lostprophets παραδέχτηκε την ενοχή του για παιδεραστία. Μεταξύ των κατηγοριών και αυτής της απόπειρας βιασμού βρέφους

Ένοχος σε μια σειρά από κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα βιασμού βρέφους, δήλωσε ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος "Lostprophets" Ian Watkins.
Μέχρι πρότινος, ο 36χρονος τραγουδιστής αρνιόταν κατηγορηματικά τις καταγγελίες. Πλέον αποδέχεται ότι ήταν παιδεραστής.
Ο Ian Watkins παραδέχτηκε την ενοχή του για σχέδιο βιασμού παιδιού, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, επτά κατηγορίες για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών με παιδιά και μία ακραία φωτογραφία που απεικόνιζε σεξουαλική πράξη σε ζώο.
Τα στοιχεία προήλθαν από υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα του τραγουδιστή. Σε ένα από τα λάπτοπ μάλιστα του τραγουδιστή υπήρχε κωδικός που σχετιζόταν με τη σεξουαλική δραστηριότητα σε παιδιά.



Μάλιστα οι αρχές ανέκτησαν αρχεία που είχε βιντεοσκοπήσει από ερωτικές περιπτύξεις του με ανήλικα παιδιά σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο και τη νότια Ουαλία.
Εκτός από τον διάσημο τραγουδιστή, στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν και δύο γυναίκες που κακοποιούσαν τα παιδιά τους και τα "προσέφεραν" για κακοποίηση στον τραγουδιστή.
Ενοχοποιητικά στοιχεία προέκυψαν από μηνύματα, με τον Ian Watkins να γράφει σε ένα από αυτά "αν μου ανήκεις, μου ανήκει και το μωρό σου".