Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Βρήκαν άλλα 850 κιλά ηρωίνης!


Αιφνιδιαστικές εφόδους σε αποθήκη στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, την οποία χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες σε βίλα της Φιλοθέης, αλλά και σε πλοίο στην Ελευσίνα πραγματοποίησαν τα ξημερώματα ειδικές δυνάμες του Λιμενικού Σώματος. Τι εντόπισαν;
Ακόμη 850 κιλά καθαρής ηρωίνης! Στην Ελευσίνα, οι «ράμπο» του Λιμενικού μπλόκαραν πλοίο που θεωρείται ότι ανήκει στο ελληνοτουρκικό καρτέλ ναρκωτικών, το οποίο μόλις είχε ξεφορτώσει ποσότητα ηρωίνης και συνέλαβαν τα 14 μέλη του πληρώματος.  
Η έφοδος των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες που είχαν για τις κινήσεις του ύποπτου πλοίου, αλλά και για το φορτίο που μετέφερε. Το πλοίο εντοπίστηκε στην Ελευσίνα, μόλις είχε ξεφορτώσει.
Ωστόσο, το φορτίο είχε ήδη μεταφερθεί σε αποθήκη στη Βάρης-Κορωπίου. Με δύο παράλληλες επιχειρήσεις οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, κατάφεραν να μπλοκάρουν το συγκεκριμένο πλοίο και στη συνέχεια να βάλουν στο χέρι το φορτίο που είχε μεταφερθεί στην αποθήκη. Τα 850 κιλά καθαρής ηρωίνης ήταν σε σακιά.

Υπενθυμίζεται  ότι για την υπόθεση ήδη έχουν προφυλακιστεί τρεις Ελληνες, ανάμεσά τους ένας εφοπλιστής και πέντε Τούρκοι.