BLOGGERS HELP

O

20 Ιουν 2014

Βίντεο με ουκρανούς στρατιώτες να πέφτουν στα χέρια των ανταρτών -Ρωσικά στρατεύματα στο Ντονετσκ !!!

Ο Πούτιν τα πήρε στο κρανίο: “Δεν πάει άλλο,θα τους γ@μήσω τις μάννες…”!!! Ξεκίνησε η μεγάλη κάθοδος της αγριεμένης κόκκινης ΑΡΚΟΥΔΑΣ

Αυτό είναι το πραγματικό, αποτρόπαιο πρόσωπο του πολέμου. Να δίνεις νερό στον τραυματισμένο αντίπαλό σου, και μέσα σε 1-2 λεπτά, στη συνέχεια, να πεθαίνει.
Ήταν μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις των ανταρτών της Ανατολικής Ουκρανίας, κατά ουκρανών στρατιωτικών. Πτώματα παντού. Νεκροί και τραυματίες. “Εψαχναν ζωντανούς στρατιωτικούς, όπως αναφέρεται στο βίντεο, για να τους ανταλλάξουν με δικούς τους αιχμάλωτους, που κρατούν οι Ουκρανοί. Ένας αντάρτης δίνει  ……..

νερό σε έναν τραυματία Ουκρανό, που ίσα ίσα καταφέρνει να πεί: «Βοήθείστε με». Για να του απαντήσει ο αντάρτης: «Εδώ δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους δικούς μας που πεθαίνουν. Τι να σου κάνω. Δώστου λίγο νερό. Εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι». Στη συνέχεια, στο βίντεο παρουσιάζονται συλληφθέντες Ουκρανοί στρατιωτικοί που παίρνουν τρείς κι εξήντα, και τους ρωτάνε επιτακτικά: «Τι ήρθες να κάνεις στον τόπο μου;» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !!!
www.hitandrun.gr

Εν τω μεταξύ έχουμε αυτή την στιγμή ρωσικά στρατεύματα να εισέρχονται σε πόλις της Αν Ουκρανίας.  Σύντομα κι άλλη ενημέρωση. Ειδατε τα γαμημένα κανάλια στη μπουρδελοχώρα μας, τοχουν βουλώσει, περιμένουν τα υπαγορευμένα κείμενα και τα λογοκρμένα βίντεο για να ξεράσουν λάβα το βράδυ στα μολυσμένα και μπασταρδεμένα δελτία ειδήσεων που μεταδίδουν οι άθλιοι …..  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου