BLOGGERS HELP

O

26 Ιουν 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Γ.ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙΡΟ.


  Ο  Τζέι Μπίτι, απο την Ιρλανδία που  συγκίνησε όλο τον κόσμο όταν τον πήρε αγκαλιά ο Γιώργος Σαμαράς και μπήκανε στο γήπεδο μετά το τελευταίο ματς του έλληνα επιθετικού στο Parkhead το οποίο του έφερε και το τέταρτό του πρωτάθλημα με τους Κέλτες.
Πρόκειται για ένα εντεκάχρονο σήμερα αγόρι το οποίο διαγνώστηκε με σύνδρομο Ντάουν ΜΕΤΑ τη γέννησή του ενώ αργότερα του παρουσιάστηκε και πρόβλημα στην καρδιά...
Ο μικρός Τζέι, είναι η "μασκότ" της Σέλτικ αφού βρίσκεται στη θέση του σε όλους τους εντός έδρας αγώνες αλλά και σε πολλές προπονήσεις της ομάδας. Ολοι οι παίκτες αλλά και οι προπονητές τον αγαπούν και του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία αλλά αυτός έχει ένα ίνδαλμα που δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Σαμαρά.
Ο έλληνας επιθετικός με τη μεγάλη καρδιά έχει αγαπήσει τον μικρό Τζέι και είναι πολλές οι φωτογραφίες που ο ίδιος ο Σαμαράς έχει ανεβάσει στο Τουίτερ με τον πιτσιρικά φροντίζοντας να του δίνει όση περισσότερη αγάπη και χαρά μπορεί ενώ μετά το προχθεσινό ματς δήλωσε στην κάμερα του SkySports: "Συνάντησα για πρώτη φορά τον Jay στην Ιρλανδία. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μικρό αγόρι, ένας μεγάλος οπαδός της Σέλτικ και μια τεράστια πηγή έμπνευσης. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ περήφανοι που τον έχουμε μαζί μας σήμερα. "
Ο filathlos.gr έψαξε και ανακάλυψε ένα ακόμα video το οποίο έχει γυριστεί τον Ιούλιο του 2013 μέσα στο πούλμαν της Σέλτικ με τους παίκτες να τραγουδάνε μαζί με τον μικρό Τζέι τον ύμνο της ομάδας.
Δείτε το πραγματικά συγκινητικό video μέσα από το πούλμαν και προσέξτε που κατευθύνεται και σε ποια θέση κάθεται ο Τζέι Μπίτι καθώς και την αγάπη που δείχνει στον ελληνα επιθετικό...

Πολυμέσα

youtube.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου