BLOGGERS HELP

O

7 Ιουν 2014

Άρης Βελουχιώτης Η αληθινή του ιστορία - Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν κίναιδος ΣΥΝΕΧΕΙΑ


αντιδράσεως μη ούσης, προχώρησαν εις το επόμενο βήμα των. Άρχισαν πάντες αυτοί, την μετονομασία οδών και πλατειών εις τοιαύτας «Άρη Βελουχιώτη», ως και εις την τοποθέτηση προτομών και την ανέγερση ανδριάντων, δια των οποίων βεβηλώνεται η ελληνική γη η ποτισμένη με αίμα εθνικών ηρών. Έφθασαν δε εις το απόγειο της θρασύτητας των και της αναισχυντίας των, να προτείνουν προς την κυβέρνηση, άκουσον, άκουσον, την ανακήρυξη του «Άρη Βελουχιώτη», εις άξιον της πατρίδος τέκνο!!
Μετά τα Ιωάννινα και την Λαμία. εκ μέρους και των θιασωτών της "φιλοσοφίας" ενός εκ των υπαρχηγών του «Άρη Βελουχιώτη », του λήσταρχου αχθοφόρου Σωτήρη Μπεγνή, συμφώνα προς την οποίαν: «Και οχτακόσιες χιλιάδες Έλληνες να μείνουν φθάνει που θα είναι αυτοί που θα μείνουν έτσι  όπως τους θέλουμε εμείς (σ.σ. κομμουνιστές-υποζύγια)» (Πάνος Τσίνας, «Ο τριακονταετής πόλεμος, σελίς 78), ως και της «φιλοσοφίας» του ιδίου του αρχιδήμιου «Άρη Βελουχιώτη», ο οποίος, ομιλών τον Σεπτέμβριο του 1943 εις Δεσφίνα Φωκίδας, δήλωσε: «Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε, χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό (σ.σ. την Μακεδονία και την Θράκη)» (Νικόλαος Αναγνωστόπουλος, «Παράνομος τύπος κατοχής», σελίδα 368), άρχισε η προσπάθεια δημιουργίας του καταλλήλου κλίματος δια την ανέγερση ανδριάντα του "Άρη Βελουχιώτη και εις την Θεσσαλονίκη !!
Το αναρχικό περιοδικό «Ιδεοδρόμιο» δημοσίευσε το 1980
το πιο πάνω φωτομοντάζ για να υποδηλώσει τη σεξουαλική
διαστροφή του Άρη  Βελουχιώτη.  Η  εικόνα αυτή  του Άρη
δημοσιεύτηκε κατόπιν σε αρκετές εφημερίδες και περιοδικά 
Προς τον σκοπό μάλιστα, αυτόν συνεστήθη, κατά τις κομμουνιστικός μεθόδους και πρότυπα, επιτροπή εκ «προσωπικοτήτων», υπό την επωνυμία «Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελλάδος, ο Άρης Βελουχιώτης»! Και επιχειρείται, ήδη δια ποικίλων μεθοδεύσεων, ο επηρεασμός και ο βιασμός των συνειδήσεων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκδοθεί υπ' αυτού η σχετική άδεια προς ανέγερση του ανδριάντα!