BLOGGERS HELP

O

14 Ιουν 2014

Ο ΑΡΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ....


Πρώτα πρώτα όταν γράφω για Άριο Πάγκο του Σαμαρά ξέρω πολύ καλά τι γράφω και δεν πρόκειται για ορθογραφικό στο Άρειος ή στον Πάγο...


Δεύτερον ο Άριος Πάγκος του Σαμαρά, απέδειξε μετά την υπόθεση της ΧΑ πως και στην υπόθεση των καθαριστριών, υπακούει επακριβώς στις αντισυνταγματικές εκτελέσεις διαταγών του 4ου Ράιχ της Μέρκελ. 

Τρίτον καλά να πάθουν οι καθαρίστριες γιατί μέχρι χθες ψήφιζαν αυτούς που σήμερα τις δέρνουν ενώ τώρα πιστεύουν τους Τσίπρες γιατί πίστεψαν πως οι Τσίπρες θα τις προσλάβουν ξανά και θα διώξουν τις αλλοδαπές που ήδη έφαγαν τις δουλειές. Γιατί έτσι ακριβώς είναι. Τις δουλειές των Ελληνίδων καθαριστριών τις έφαγαν οι αλλοδαπές λαθρέποικοι που ο Τσίπρας εάν κυβερνήσει ποτέ, θα φέρει ακόμα περισσότερες στην Ελλάδα μέχρι να μην υπάρχει Έλληνας και Ελληνίδα σε δουλειά μιας και οι αλλοδαποί συμφέρουν καλύτερα γιατί και 200 ευρώ το μήνα να παίρνουν, αυτά είναι χρήματα που βγάζουν στις χώρες τους σε 6 μήνες.  Αυτοί οι λαθραίοι είναι που κατέστρεψαν και τα μεροκάματα και τα ασφαλιστικά ταμεία και τα εργασιακά δικαιώματα αλλά τα ζώα της αριστεράς ακόμα να ξυπνήσουν και τους υποστηρίζουν ηλιθιωδώς και εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων πάντα και των δικαιωμάτων τους στην εργασία και την ασφάλιση...

Πιστεύουν λοιπόν τον νέο απατεώνα Ανδρέα Παπανδρέου, τον Τσίπρα, πως θα ξαναπάρουν τις δουλειές τους πίσω τη στιγμή που ο Τσίπρας τις έχει στην ουσία χεσμένες γιατί είναι Ελληνίδες και πρώτη μέριμνα του πάντα ήταν είναι και θα είναι οι αλλοδαποί. Δηλαδή ο Τσίπρας θα διώξει τις αλλοδαπές που έκλεψαν τις δουλειές των Ελληνίδων καθαριστριών, για να τις προσλάβει και πάλι ε; Τέτοια ζώα κοιμισμένα είναι και οι "αγωνίστριες" πρώην Νουδουπασόκες καθαρίστριες... Την "καλή του θέληση" ο Τσίπρας ήδη την έδειξε...  Έκανε ευρωβουλευτή την Βουλγάρα καθαρίστρια Κούνεβα ενώ θα μπορούσε να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή μία από τις απολυμένες καθαρίστριες...  Αυτό και μόνο αποδεικνύει την πραγματικότητα των όσων γράφω.  Όμως οι καθαρίστριες κοιμούνται και αυτές όπως όλα τα ζώα που πιστεύουν στα αριστερά ξενολαγνικά και ανθελληνικά αποκόμματα. Καλά να πάθουν λοιπόν, ας πρόσεχαν. 

Για να βρουν δουλειά οι Ελληνίδες καθαρίστριες και όχι μόνο καθαρίστριες, πρώτα θα πρέπει να τσακιστούν από την Ελλάδα όλοι οι λαθρέποικοι. Όσο υπάρχουν λαθρέποικοι στην χώρα, δουλειά για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες δεν θα υπάρχει γιατί στην Ελλάδα πάντα θα προτιμούνται οι λαθραίοι μιας και το παίζουν οι κυβερνώντες σε αυτή τη γελοία χώρα, επαγγελματίες φιλάνθρωποι γιατί έτσι επιτάσσει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και συμφέρουν και οικονομικά στο μεγάλο κεφάλαιο και στο... μνημονιακό κράτος... Όταν το καταλάβουν αυτό τα ζώα, θα είναι αργά... αλλά ας πρόσεχαν και ας είχαν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά σε αυτούς που τους τα έλεγαν αυτά τόσο καιρό.