BLOGGERS HELP

O

10 Ιουν 2014

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!


Στις 26/08/2013 ένα μήνα μετά το πρώτο σοκαριστικό βίντεο το KAVKAZPRESS ανάρτησε στο site του βίντεο με τίτλο « μισθοφόροι του FSA εκτέλεσαν 3 χριστιανούς κληρικούς ιερείς κοντά στο χωριό Mashhad Ruhin.
”Εκτελεστής ο Magomed Magomedzakirovich Abdurakhmanov επονομαζόμενος “Abu-Banat” (o πατέρας των κοριτσιών) που γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1974 κάτοικος του Khadzhalmakhi στο Dagestan της Ρωσίας.Στρατολογήθηκε από τον Νταγκεστανό γουαχαμπιστή Israil Akhmednabiev τον επονομαζόμενο “Abu Umar Sasitlinsky”.
ο δήμιος σε νεαρή ηλικία πριν την ριζοσπαστικοποίησή του
ο δήμιος σε νεαρή ηλικία πριν την ριζοσπαστικοποίησή του
Είναι βίντεο από την ίδια τελετουργική σφαγή ενώπιον πλήθους των 3 προσώπων που η αρχική ανάρτηση τότε έφερε τον τίτλο αποκεφαλισμός επισκόπου.Έχει τραβηχθεί από διαφορετική οπτική γωνία με πολύ κοντινό πλάνο στον σφαγιασμό και ζουμ στα πρόσωπα. Επίσης παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε αυτό το ντοκουμέντο ο σφαγιασμός του 3ου προσώπου. Το τρίτο πρόσωπο αποκαλύπτεται χωρίς κάλυμμα.
η θυσία από το νέο βίντεο
η θυσία από το νέο βίντεο
Στο άρθρο που συνοδεύει το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο γίνεται εκτενή αναφορά στο βιογραφικό ψυχογράφημα του δήμιου αποκεφαλιστή.Από την παιδική ηλικία είχε υπέρμετρες φιλοδοξίες. Ήθελε να είναι ο πρώτος.Βέβαια παρά την εντυπωσιακή σωματική του διάπλαση ήταν ένας απελπιστικά δειλός άνθρωπος που δεν είχε ούτε την υπομονή ούτε τις απαραίτητες διανοητικές ικανότητες για να διακριθεί σε κάποιον τομέα αναφέρουν οι συμπατριώτες του.
Έτσι επιδόθηκε στο να γίνει ένας αντιστάρ ανάμεσα σε περιθωριακά στοιχεία.
ο δήμιος σε νεαρή ηλικία
ο δήμιος σε νεαρή ηλικία
Στη νεανική του ηλικία όπως όλοι οι συνομίλικοί του επιδόθηκε στα σπορ. Κάποια στιγμή απέκτησε ένα πιστοποιητικό μαιτρ στις πολεμικές τέχνες . Κάποτε ηττήθηκε από ένα δάσκαλο του είδους μετά από 2ωρη μάχη και αισθάνθηκε πολύ προσβεβλημένος στην τοπική κοινωνία.Μπήκε τότε για τα καλά στο περιθώριο. Ήταν εξουσιομανής κι έχοντας ως μέσο τον πατέρα του που ήταν αστυνομικός μπήκε κι αυτός στην υπηρεσία και δούλεψε για λίγο καιρό χωρίς ζήλο.
η θυσία του τρίτου προσώπου για πρώτη φορά σε βίντεο
η θυσία του τρίτου προσώπου για πρώτη φορά σε βίντεο
Αποφάσισε να πάει στην Αίγυπτο για να αποκτήσει περισσότερη θρησκευτική ισλαμιστική παιδεία.Η γυναίκα του διαφώνησε και του καταμαρτυρούσε ότι τους εγκαταλείπει κι ότι δεν υπαρχει κανείς για θρέψει τα παιδιά του.Ο δήμιος δεν κάμφθηκε.Τότε κι αυτή τον χώρισε και πήγε να μείνει με τον πατέρα της.Κατά την επιστροφή του από την Αίγυπτο και αισθανόμενος ως ένας γκουρού του γουαχαμπισμού ήθελε να εντυπωσιάσει κυρίως τους νέους.Τελικά πήγε Συρία μέσω Τουρκίας .« Τον αναγνωριζέτε ;» ρωτάει απευθυνόμενο στους συμπατριώτες του το site με βάση το βίντεο. (KAVKAZPRESS )



το τρίτο πρόσωπο σύμφωνα με το καυκασιανό πρακτορείο είναι χριστιανός κληρικός
το τρίτο πρόσωπο σύμφωνα με το καυκασιανό πρακτορείο είναι χριστιανός κληρικός
ο πρώτος σφαγιασθείς που το αρχικό βίντεο έφερε ως τον επίσκοπο
ο πρώτος σφαγιασθείς που το αρχικό βίντεο έφερε ως τον επίσκοπο
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π pentapostagma.gr