BLOGGERS HELP

O

5 Ιουν 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

 

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Για πρώτη φορά, το Κοράνι χρησιμοποιήθηκε μέσα στο Εθνικό Καθεδρικό Ναό στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας.

Ο Νορβηγός βασιλιάς μέσα στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό στο"Nidarosdomen".Στο μέλλον αυτή η Εκκλησία θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα ναό όλων των θρησκειών.


Το μήνυμα από το Κοράνι έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από μαθητές σε δύο σχολεία. Είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ημέρα σχηματισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Τα κείμενα από το Κοράνι διαβάστηκαν από δύο μαθητές, διάβασαν από το Κοράνι αφού πιο πρίν κάποιοι συμφοιτητές τους είχαν διαβάσει κάποιους στίχους στη νέα και την παλαιά διαθήκη. Τα κοινά μηνύματα τόσο από τη Βίβλο και το Κοράνι ήταν για την ανάγκη να αναζητήσουν την «ειρήνη» και την «δικαιοσύνη».


 
Η Bodil Slørdal ζεί στο σκοτάδι. Είναι μια υποστηρικτής του ισλαμισμού, και είναι ντυμένη ως ιερέας.
Ο Faiza από τη Σομαλία ανέφερε τον «προφήτη Μωάμεθ», που ενθαρρύνει τον ακροατή να επιλέξει το καλό εναντίον του κακού.Ο αγγελιοφόρος υποσχέθηκε ότι οι εχθροί θα μετατρέπονταν σε φίλους.

Ο Laok από το Ιράκ ανέφερε την εκδοχή των προφητών απο το στενό μονοπάτι. Σύμφωνα με το Κοράνι, αυτό είναι να απελευθερώσεις έναν σκλάβο και να δώσεις τροφή στους φτωχούς ανθρώπους.

Ο τοπικός εφημέριος Lars Sperre ήταν υπεύθυνος της Εκκλησίας, μαζί με την γυναίκα ιερέα Bodil Slørdal Sperre. και ήταν και οι δύο περήφανοι που διοργάνωσαν αυτό το ιστορικό γεγονός.

Επιτρέπουμε να διαβαστούν στίχοι από το Κοράνι, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που βασίζεται στη θρησκευτική πολλαπλότητα. Αυτό θα πρέπει να εκδηλώνεται επίσης μέσα στις Εκκλησίες μας, εξηγεί ο Sperre.

Η Νορβηγία υποκλίνεται προς την κατεύθυνση της Μέκκας.
Η Bodil Slørdal ξεκίνησε τη θρησκευτική καριέρα της ως ιέρεια σε μια"Εκκλησία" στην πόλη του Όσλο. Ήδη κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της στο Όσλο, είχε εκθέσει τη γοητεία της για τον Μωάμεθ.
Αρκετές φορές έχει αναφερθεί μέσα από το Κοράνι.
Προωθήθηκε, και κλήθηκε στην υπηρεσία στον εθνικό καθεδρικό ναό στο Τρόντχαιμ.

Απο πότε η Νορβηγία μπήκε σε λάθος δρόμο;

Η Νορβηγία τις δύο τελευταίες δεκαετίες είναι ο πιο αφοσιωμένος στην Ευρώπη χορηγός της ισλαμικής τρομοκρατίας εναντίον του Ισραήλ. Όχι λιγότερο από 150 εκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί για την υποστήριξη της ΟΑΠ από το 2009.


Μόνο αν είναι κάποιος εντελώς τυφλός, δεν θα είναι σε θέση να δει ότι το Ισλάμ βρίσκεται σε άνοδο στη Νορβηγία.
Τον Ιούλιο του 2012, το ​​νορβηγικό κοινοβούλιο άλλαξε το νορβηγικό σύνταγμα. Οι πολιτικοί αφαίρεσαν τις λέξεις "Ευαγγελική" και"Λουθηρανική" από το νομικό πλαίσιο του Βασιλείου.

Μετά την επιστροφή στην ειδωλολατρία, η ηγεσία στη Νορβηγία είναι κατεστραμμένη πέραν ​​επιστροφής. Μια αληθινή και έγκυρη δήλωση είναι: Οτι οι Νορβηγοί βρίσκονται στην εθνική οδό πρός την κόλαση, με τις τσέπες τους γεμάτες ασήμι και χρυσό.