Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι.... Καννιβαλισμός Ολλανδών παρουσιαστών μπροστά στις κάμερες!!!!(VIDEO)

 


Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου.

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν- στα πλαίσια της της εκπομπής τους- να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους.. Eίχε προηγηθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι "ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία".

Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ, όπως αναφέρει το ABC News. Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.

H αποβλάκωση που επιβάλλεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σκοπούς.

Όλα να μας φαίνονται φυσιολογικά, ναμην αντιδρούμε, και προπαντώς να μην έχουμε την κριτική σκέψη να κατανοήσουμε, την ολίσθηση από τα εθνικά δημοκρατικά πολιτεύματα, στο Παγκόσμιο αυταρχικό καθεστώς.koukfamily