BLOGGERS HELP

O

30 Ιουλ 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ...!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΝΟΥΣ...!!!


Η Ελλάδα εισήγαγε κρέας αλόγου, γαϊδουριού και μουλαριού, όπως σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση «Πρώτο θέμα» επικαλούμενη άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian».


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurstat, το 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εισήχθησαν πάνω από 60.000 τόνοι αυτού του αμφίβολου κρέατος.

Στην Ελλάδα εισήχθησαν συνολικά 74,3 τόνοι ύποπτου κρέατος, στην Κύπρο 291,8 τόνοι.

Σύμφωνα με το άρθρο της «The Guardian» στην Ελλάδα το περασμένο έτος εισήχθησαν από τη Βουλγαρία34,4 τόνοι, από τη Ρουμανία 15,9 τόνοι και από την Ισπανία και την Ιταλία 100 τόνοι.

Οι εισαγωγείς και τα καταστήματα στην προέλευση του κρέατος και της ποιότητάς του απέκρυψαν τα αληθινά στοιχεία και τα ύποπτα προϊόντα κρέατος καταναλώθηκαν στην ελληνική και την κυπριακή αγορά, γράφει η βρετανική εφημερίδα.echedoros-a.gr