BLOGGERS HELP

O

2 Ιουλ 2014

ΣΥΡΙΑ - ΙΡΑΚ - ΛΙΒΑΝΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ = ''ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ'' ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ..


ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ.

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ....Το Κολοσσαίο ήταν φυσικά μια βιομηχανία θανάτου. Βέβαια ο θάνατος αυτός καθαυτός δεν ικανοποιούσε τους Ρωμαίους, έπρεπε να μετατραπεί σε θέαμα και να ενσωματωθεί στα πλαίσια πλούσιων σεναρίων. 72 μ.Χ....Κείμενο απο την Βικιπαιδια...
Ερχόμαστε τώρα στά δικά μας...2014

Τρώνε καρδιές και πετσοκόβουν χέρια. Αυτό θα πει Ισλάμ - Συγκλονιστικά βίντεο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕ

Bίντεο: Η εκτέλεση εκατοντάδων Ιρακινών αμάχων από τους ισλαμιστές της ΙSIL στη Μοσούλη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ -ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ

Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  Eugene Armstrong ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Δεν το κανω αναρτηση διοτι εχει πολυ σκληρες εικονες...ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Αυτό που δεν θέλουν να δείτε: Το βίντεο φρίκης με όλη την αλήθεια για την Συρία.

Ποιά η διαφορά με το σήμερα ???
Τί κάνουμε εμείς , τούς  θεατές ? Δέν μάς αγγίζει τίποτε ?  Καποιες φορές βλέποντας ταινίες της εποχής εκείνης , επαναστατούσαμε μέσα μας , λέγαμε , καλά γιατί δέν ξεσηκώνονται , γιατί δέν επαναστατούν ???
η' μήπως τούς αρέσει , και είναι απλοί θεατές ???
Υπάρχει άραγε νοήμων και ευσυνείδητος άνθρωπος, πού μέ αυτή τή δολοφονία αθώων αμάχων.  ασχέτως ιδεολογικής ή πολιτικής θέσης, που να μην σοκαριστεί, να μην αγανακτήσει και να μην απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Θύελλα διεθνών αντιδράσεων ξεσήκωσε σε όλο τον Δυτικό κόσμο οί  αποτρόπαιες  αυτές  πράξεις.!!! ( Αυτά διαβάζουμε )...αλλά  αντιδράσεις  δέν βλέπω...Πού είναι οί ( επαναστατικοί ) ακτιβιστές πού '' αγωνίζονται '' γιά τήν ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα ???
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ καταδίκασε με τον εντονότερο τρόπο την δολοφονία χαρακτηρίζοντάς την ποταπή, ο Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον χαρακτήρισε την πράξη φρικαλέα και ασυγχώρητη τρομοκρατική ενέργεια. Επίσης ο πρόεδρος Ομπάμα καταδίκασε το έγκλημα αποστέλλοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ε καί λοιπόν ??? Μέ τίς δηλώσεις αυτές τί έγινε ? Χα'ι'δέψαν τά αυτιά τού κόσμου καί τίποτε άλλο...
Στα τρία περίπου έτη που μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία , τώρα στό Ιρακ , στήν Ουκρανία καί γενικά σέ όλη τήν Ανατολή και ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανατριχιαστικά και νοσηρά βίντεο-ντοκουμέντα με εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά φανατικοί Ισλαμιστές, μέλη της ένοπλης Συριακής αντιπολίτευσης με τελετουργικούς αποκεφαλισμούς – σφάξιμο Χριστιανών ιερέων εν μέσω πανηγυρισμών και ιερών αλαλαγμών, όπου κατά την διάρκεια της φρικαλέας πράξης το μαχαίρι που χρησιμοποιείται αλλάζει χέρια για να έχουν την ευκαιρία να «σφάξουν» και άλλοι, ενώ το θύμα είναι με το κεφάλι μισοκομμένο, ομαδικές εκτελέσεις όπου κατόπιν από τους πρώτους πυροβολισμούς στο κεφάλι, ολόκληρες γεμιστήρες αδειάζονται πάνω στα ήδη νεκρά σώματα των εκτελεσθέντων αποδεικνύοντας το λυσσαλέο μένος και την δολοφονική παράνοια των τζιχαντιστών εκτελεστών, ακρωτηριασμοί, φρικτοί βασανισμοί, όπως σταυρώσεις, εμπρησμός εν ζωή αιχμαλώτων, σκύλευση νεκρών, σύσσωμα τα Δυτικά ΜΜΕ τα αποσιωπούν και δεν τα προβάλουν, ενώ οι δήθεν δίκαιοι και ανθρωπιστές ηγέτες της Δύσης κωφεύουν και τηρούν σιγή ιχθύος.
Η εγκληματική πράξη ειδικά εναντίον αιχμαλώτων και αμάχων, διεθνώς στις πολιτισμένες κοινωνίες έχει μια φύση και μια ερμηνεία, που δεν είναι άλλη από αυτή του αποτροπιασμού, της φρίκης, της αγανάκτησης και της απόλυτης καταδίκης, που σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται από το ποιος πράττει και εις βάρος ποίου. Οι βαρβαρότητες και οι φρικαλεότητες ειδικά εις βάρος αμάχων, στερούνται ιδεολογικών αιτιών, κριτηρίων και σκοπιμοτήτων και ο μόνος χαρακτηρισμός που ταιριάζει για τους θύτες είναι άγρια ζώα που είναι απαραίτητο να εξοντωθούν.
Συνεπώς οι τρεις ηγέτες είναι υποκριτές και ηθικοί εγκληματίες διότι ηθελημένα αγνοούν και παραβλέπουν τα φρικτά εγκλήματα που διαπράττονται κατά κόρον εις βάρος αμάχων και αλλόθρησκων, από τους ισλαμιστές αντάρτες.

Εχει ήδη αρχίσει η ισλαμοποίηση της Δύσης , το βλέπουμε καί το ζούμε καθημερηνώς .
 Ελληνικη γενοκτωνια ( 2,5 εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν απομείνει μόνο το 2100 ) , Δολοφονίες , εγκληματηκότητα , βιασμοί σε ολη τήν Ευρώπη. Ιράκ - Συρία - Λιβανος - Ουκρανία - Αίγυπτος και γενικα καίγετε ολη η Ανατολη  , οί Χριστιανοί σφαγιάζονται και ολα τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο σιωπούν...Πανω απο ολα το ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

Και πολλές φορές ρωτώ τόν εαυτό μου...Αν όλα αυτά τά αίσχη , τά εγκλήματα σε ολόκληρους πληθυσμούς τα κάνανε λευκοί τής Δύσης στά κράτη αυτά , τώρα τί θά λέγανε τα ΜΜΕ όλου τού κόσμου ???
Αν καί φυσικά θά μού πεί καποιος οτι πίσω από όλα αυτά πάλι λευκοί Δυτικοί ( Αμερικανοεβραίοι ) κρυβονται...οι ολίγοι καί ισχυροί...Ετσι καί αλλιώς όλοι οί ηγέτες όλων τών χωρών είναι πουλημένοι...Ναί , αλλά εμείς τί κάνουμε ????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ ?
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ????
Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα του ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Facebook πατώντας εδώ: Σας αρέσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου