BLOGGERS HELP

O

29 Αυγ 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ secure.avaaz.org. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

       


Το τελευταίο διάστημα παρατηρείτε η μεγάλη συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στην ιστοσελίδα συλλογής υπογραφών secure.avaaz.org
Το φαινόμενο παρατηρείτε κυρίως στο facebook όπου μέσα από κάποια κοινοποίηση κάποιος φίλος σας προσκαλεί να υπογράψετε σε κάποιο ερώτημα.
Τι ακριβώς όμως συμβαίνει που δεν γνωρίζει ο Έλληνας επισκέπτης όταν επισκέπτεται αυτήν την ιστοσελίδα;
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (secure.avaaz.org) αναγνωρίζει τη Vardarska(Σκόπια) ως Μακεδονία χωρίς όμως να είναι γνωστό και να αποκρύπτεται από τους Έλληνες επισκέπτες.
Πως μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό;
Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα (secure.avaaz.org) αυτόματα το σύστημα της ιστοσελίδας αναγνωρίζει ότι ο επισκέπτης είναι από την Ελλάδα και του παρουσιάζει το προφίλ της ιστοσελίδας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Πατήστε το παρακάτω λινκ για να δείτε
https://secure.avaaz.org/el/petition/
Αμέσως μετά εάν πατήσετε εγγραφή στην ιστοσελίδα θα σας βγάλει να συμπληρώσετε κάποια από τα στοιχεία σας και να δηλώσετε την χώρα σας. Εκεί θα δείτε ότι η Vardarska (Σκόπια) εμφανίζεται ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Εάν τώρα ξεγελάσετε εν μέρη την ιστοσελίδα και δείξετε ότι είστε επισκέπτης κάποιας άλλης χώρας του κόσμου και πατήσετε το λινκ https://secure.avaaz.org/en/petition/ θα μεταβείτε στην ιστοσελίδα με αγγλικούς χαρακτήρες, δηλαδή έτσι όπως την βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο και πατήσετε εγγραφή στην ιστοσελίδα (Sign up) τότε η χώρα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας εμφανίζεται ως Macedonia.
Παρακαλούμε θερμά τους Έλληνες να ενημερωθούν για το θέμα και να σταματήσουν να επισκέπτονται ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν την ιστορία της Ελλάδας.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
votegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου