BLOGGERS HELP

O

9 Σεπ 2014

ΦΡΙΚΗ : ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.


Μία σοκαριστική ιστορία αναδύεται από τους τέσσερις τοίχους μοναστηριού στο Μπουρούντι.


Τρεις ηλικιωμένες Ιταλίδες μοναχές βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο από αυτές είχαν βιαστεί και αποκεφαλιστεί από τους δράστες στα βόρεια της πρωτεύουσας, Μπουζουμπούρα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει συλλάβει τρεις υπόπτους και τους ανακρίνει χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί το κίνητρο της δολοφονίας. Ο πατήρ Μάριο Πουλιτσίνι ανέφερε πως τα δύο πρώτα θύματα, η Λουτσία Πουλίτσι 75 ετών και η Όλγκα Ρασκιέτι, 82 ετών, δολοφονήθηκαν στον κοιτώνα τους το απόγευμα της Κυριακής. Στο μεταξύ, η Τρίτη μοναχή, Μπερναντέτα Μποτζιάν, 79 χρόνων βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Όλα συντείνουν στο ότι οι δολοφονίες έγιναν σε διαφορετικές ώρες. Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως τουλάχιστον οι δύο γυναίκες είχαν βιαστεί πριν από τη δολοφονία τους.

Ο δράστης «αποκεφάλισε τις δύο μοναχές, τη Λουτσία και την Όλγκα και στη συνέχεια συνέθλιψε το πρόσωπο της μίας από αυτές χτυπώντας το με μια πέτρα», όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της Αστυνομίας του Μπουρούντι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία απορρίπτει το σενάριο της ληστείας αφού ο δράστης: «δεν πήρε τίποτα, ούτε καν τα χρήματα που υπήρχαν εκεί».

Ο Πουλιτσίνι ανέφερε ότι το τρίτο θύμα, η αδελφή Μπερναντέτα του τηλεφώνησε περίπου στα μεσάνυχτα της Κυριακής επειδή άκουγε θορύβους στο μοναστήρι. Όμως, δύο ώρες αργότερα άκουσε ξανά κραυγές και βρήκε το σώμα της γυναίκας μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στο μεταξύ, στη Μονή την ίδια ώρα κοιμόντουσαν άλλες δύο αδελφές, μία από τη Ρουάντα και μία από τη ΛΔ του Κονγκό, όμως δεν άκουσαν απολύτως τίποτα.
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"