BLOGGERS HELP

O

20 Σεπ 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ !

Ένα παράξενο βίντεο στο YouToube για τον τρόπο ταφής του Αρχιεπίσκοπου ΧριστόδουλουΟ θάνατος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου συγκίνησε εκατομμύρια Ελλήνων.
Χιλιάδες σχημάτισαν ουρές επί ώρες έξω από τον Ιερό Ναό της Μητρόπολης, προκειμένου να προσκυνήσουν το σεπτό σκήνωμα, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε από κοντά, την περασμένη Πέμπτη, την εξόδιο ακολουθία, τη νεκρώσιμο πομπή και τον ενταφιασμό.Εκατομμύρια Ελλήνων παρακολούθησαν από τηλεοράσεως τα παραπάνω, ωστόσο ένας χρήστης του Διαδικτύου, με το ψευδώνυμο «1bluescorpion» υπήρξε ο πλέον “παρατηρητικός” και με βίντεο που έφτιαξε και ανήρτησε στο Youtube δείχνει ότι ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ετάφη ανάποδα, σε σχέση με τον Μακαριστό Σεραφείμ, δίπλα στον τάφο του οποίο τοποθετήθηκε και το φέρετρο του αποβιώσαντος Χριστόδουλου.

Το εν λόγω βίντεο περιλαμβάνει πολλά αποσπάσματα με εικόνες από τη μετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών από το Πρώτο Νεκροταφείο, ενώ με πρόχειρα γραφήματα δείχνει το ότι το φέρετρο του Μακαριστού Χριστόδουλου τοποθετήθηκε ανάποδα σε σχέση με αυτό το Μακαριστού Σεραφείμ.

Μία προσεκτική ματιά στα πλάνα δείχνει ότι οι ιερείς που είχαν αναλάβει το έργο της ταφής, όταν έκλεισαν το φέρετρο, το σήκωσαν και έκαναν μία δεξιόστροφη περιστροφή, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί με την αντίθετη φορά από αυτό του προκατόχου του.

Ο εν λόγω χρήστης αντιμετωπίζει το περιστατικό ειρωνικά προς τους υπευθύνους του έργου της ταφής και τιτλοφορεί το βίντεο του: «Χριστόδουλε συγχώρεσε τους… είχανε αλλού το μυαλό τους».

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"