BLOGGERS HELP

O

10 Μαρ 2015

Χτύπησε μέχρι θανάτου τον άντρα που παρενοχλούσε την 11χρονη κόρη του: Τον τράβηξε βίντεο να εκλιπαρεί (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)


Χτύπησε μέχρι θανάτου τον άντρα που παρενοχλούσε την 11χρονη κόρη του: Τον τράβηξε βίντεο να εκλιπαρεί (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Εγκλημα
  και... θανάσιμη τιμωρία  το σκεπτικό ενός πατέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν άντρα που παρενοχλούσε  διαδικτυακά την ανήλικη κόρη του.

Ο 23χρονος φέρεται να παρενοχλούσε για αρκετούς μήνες την ανήλικη και πιστεύεται ότι της έστελνε φωτογραφίες στο Whatsaap και είχε κανονίσει να τη συναντήσει στην πολιτεία Goias στη Βραζιλία.

Δεν είχε όμως συνειδητοποιήσει ότι τελικά μιλούσε με τον πατέρα της 11χρονης και όταν έφτασε στο κανονισμένο ραντεβού, τον χτύπησε βάναυσα και τον τράβηξε βίντεο προτού τον σκοτώσει.

Ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο με την "προειδοποίηση" πως "αυτοί που κάνουν λάθος, πρέπει να πληρώσουν για αυτό".

Στο βίντεο φαίνεται ο 23χρονος να αιμορραγεί από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και να ορκίζεται ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να επικοινωνήσει με την ανήλικη.

Μόλις που ακούγεται ενώ εκλιπαρεί για έλεος και φαίνεται να τον κρατά από τον λαιμό ο πατέρας της ανήλικης. Η κάμερα απομακρύνεται από το πρόσωπο του 23χρονου και ακούγεται να ουρλιάζει προτού σταματήσει το βίντεο.

Το πτώμα του, σύμφωνα με το LiveLeak, βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα στο σημείο όπου έλαβε χώρα η άγρια επίθεση.


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου