Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

ΝΑΤΟΙ: AYTA EINAI TA ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!!


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, που συνελήφθησαν, στις 19 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, κατηγορούμενοι για φόνους και άλλα εγκλήματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI που γεννήθηκε στην Αλβανία.

Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της εικαστικού Κατερίνας ΖαζάνηΒ) MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI που γεννήθηκε στην Αλβανία.Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα και κατά του δεύτερου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.: Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-5-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"