– 230 γραμμάρια σκόρδου, ξεφλουδισμένου και ψιλοκομμένου σκόρδου
– Επαρκή ζεστό ελαιόλαδο
Προετοιμασία
– Τοποθετούμε το σκόρδο σε ένα μεγάλο δοχείο και χρησιμοποιούμε αρκετό ελαιόλαδο για να καλύψουμε εντελώς το σκόρδο. – Το κουνάμε και το αφήνουμε σε ένα μέτρια ζεστό μέρος για 2-3 μέρες.
– Το σουρώνουμε μέσου ενός μη χλωριωμένου βαμβακερού η μεταξωτού υφάσματος.
– Το εμφιαλώνουμε και το τοποθετούμε σε ένα δροσερό μέρος.
Δόση: Από λίγες σταγόνες μέχρι 2 κουταλάκια τσαγιού 3-4 φορές την ημέρα.
Αυτή η λύση θα δώσει μεγάλη προστασία για την καρδιά και τις ασθένειες του εγκεφάλου, δίαιτα διατροφή, συριγμό, διατροφή για απώλεια βάρους, σκλήρυνση, υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, μειωμένο επίπεδο τριγλυκεριδίων και της διεύρυνσης των αιμοφόρων αγγείων.
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"