BLOGGERS HELP

O

14 Μαρ 2015

Χαρές και πανηγύρια οι λαθρομετανάστες για την Τασία

120315 LA8RO
 Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη η Χριστοδουλοπούλου. Καλεσμένη για ακόμα μιαα μία φορά, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είναι καλύτερα για τους λαθρομετανάστες να περιφέρονται άστεγοι και χωρίς φαγητό στην Ομόνοια παρά να βρίσκονται στα κέντρα. 
Γιατί στην κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας εκεί βρίσκονται οι συμπατριώτες τους και τα παλιά τους «στέκια», προφανώς εννοεί τα μέρη από τα μέρη από τα οποία εφορμούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους και ακόμη πιο προκλητικά είπε ότι στην Εκάλη δεν θα είχαν να κάνουν τίποτε. Διέψευσε τον τηλεοπτικό φακό αρνούμενη ότι περιφέρονται άσκοπα και κοιμόνται στους δρόμους και είπε ότι αφού το υπουργείο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της θα τους πάρει εκεί όπου έχει και πολλούς ελεύθερους διαδρόμους. 
Εμείς θα προτείναμε κάποιους εξ αυτών, με κλήρωση βέβαια για να μην «αδικηθεί» κανείς, να τους πάρει και στο κανονικό της σπίτι και έβγαλε ψεύτες τους δημοσιογράφους γιατί όπως θρασύτατα υποστήριξε οι λαθραίοι πρέπει να δηλώνουν διεύθυνση διαμονής. Εντάξει είπαμε είναι πολυπολιτισμικοί, αλλά εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι, μας κυβερνούν ας μην μας δουλεύουν κιόλας.... 
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"