BLOGGERS HELP

O

8 Μαρ 2015

Εύσημα της Χρυσής Αυγής στην Ζωή Κωνσταντοπούλου!


Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξης της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωση εξέδωσε και η Χρυσή Αυγή, η οποία επισημαίνει πως είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής για τους νόμους που πέρασαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
Σύμφωνη με το Σύνταγμα η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής για τους νόμους που πέρασαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει τη λειτουργία της Βουλής με 300 βουλευτές, επομένως όσοι μνημονιακοί νόμοι και άλλα αντεθνικά νομοθετήματα ψηφίστηκαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που κρατούνται παράνομα στη φυλακή, είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.
ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά σε προσήκοντα χρόνο και επέμεινε πως το Κοινοβούλιο θα πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές. Παράλληλα έστειλε αυστηρό μήνυμα στους εισαγγελείς πως από δω και πέρα αν αρνηθούν ξανά να δώσουν άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής – κάτι που επεσήμανε πως δεν είναι στην πρόβλεψη του νόμου και του Συντάγματος – θα πρέπει να το αιτιολογήσουν με επάρκεια.
 ΝΔ: Κάνει την Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της πολιτικής ζωής
Με σκληρό τρόπο αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ότι μνημονιακά νομοσχέδια που ψηφίστηκαν χωρίς τις ψήφους της Χρυσής Αυγής είναι άκυρα.
«Η πρόεδρος της Βουλής, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες επιχειρεί να κάνει την Χρυσή Αυγή, ρυθμιστή της πολιτικής ζωής» είπε επισήμως η Συγγρού.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει «αν την εκφράζει αυτή η τακτική και αν καταλαβαίνει πού οδηγείται ο τόπος με αυτή την τακτική».
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"