BLOGGERS HELP

O

28 Μαρ 2015

Ανακατεμένη με τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ G@Y η κυρά του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την τιμωρία των τιμημένων ΟΥΚ


Ανακατεμένη με τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ G@Y η κυρά του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την τιμωρία των τιμημένων ΟΥΚ

Η κ. Κατριβάνου έγραψε στο Facebook:Tα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία
Μαθαίνω για τα συνθήματα των ΟΥΚ στη χθεσινή παρέλαση. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν
χωρίς τιμωρία. Είναι δυνατόν; Στην παρέλαση, μονάδες του ελληνικού στρατού, φωνάζουν «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε»;

Είναι ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Και μας θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί. Η ατιμωρησία (και σε αυτή την περίπτωση) τους εκτρέφει
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της εν λόγω κυρίας
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Η κόρη του πρώην βουλευτή και υπουργού της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ, Ηλία Κατριβάνου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.
Επάγγελμα:Δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια στην επίλυση συγκρούσεων.
Aπό το 2006 δουλεύει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επίλυσης συγκρούσεων μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών και συντονίζει σεμινάρια με Ελληνοκύπριες και Τουρκοκύπριες γυναίκες και νέους σχετικά με το Κυπριακό και με ζητήματα φύλου. Έχει δουλέψει με ΜΚΟ στο Μoντερέυ και στην Τσιάπας του Μεξικού, καθώς και στην Παλαιστίνη, σε θέματα ενδυνάμωσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).
Έχει επίσης δουλέψει με εκπαιδευτικούς και εφήβους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε προγράμματα πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ, καθώς και σε σεμινάρια επίλυσης συγκρούσεων και για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας του ΚΕΔΕ. Συμμετέχει σε προγράμματα ενίσχυσης και ενδυνάμωσης μεταναστών (Mosaic, Bαβέλ).
Σπουδές:Σπούδασε ψυχολογία και επίλυση συγκρούσεων στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ (Portland State University, Process Work Institute).
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στο… g!y pride!
H πρόσκληση της Βασιλικής Κατριβάνου

Πρόσκληση να συμμετάσχουν όλοι στο g@y pride που είχε λάβει χώρα πριν κάποιες μέρες στην Αθήνα, έκανε η Bασιλική Κατριβάνου, βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η βουλευτής του Αλέξη Τσίπρα , που όπως λέει το βιογραφικό της ειδικεύεται στην επίλυση συγκρούσεων καθώς και στην ενδυνάμωση των μεταναστών είχε στείλει το εξής μήνυμα:
“Σήμερα είναι μέρα g@y pride, ας είμαστε όλες και όλοι εκεί για να γιορτάσουμε την ελευθερία έκφρασης κάθε σ@ξουλικού προσανατολισμού να αντισταθούμε στον εκφασισμό και τη βία”
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
aetos-apokalypsis