Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Μεγαλύτερος Σύγχρονος Λαοπλάνος, Ο Πολιτικός Απατεώνας Για Βραβείο Νόμπελ…
Στην Μόσχα προσοχή …    ~   Στην Αθήνα περιφρόνηση …

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Και τίποτα δεν έγινε κατά λάθος …
Τίποτα …ΛΥΨΗ – Hürriyet: Τουρκοεβραίος Ο Τσίπρας»!!! (Βίντεο)

Η Τουρκική Εφημερίδα Hürriyet:

H Οικογένεια Του Τσίπρα Μετακόμισε Στην Ελλάδα, Από Έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ Της Δυτικής Τουρκίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας Του ΣΥΡΙΖΑ «Είναι Εγγονός Μίας Οικογένειας Που Είχε Μετακομίσει Στην Ελλάδα Από Τη Βορειοδυτική Επαρχία Της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», Σημειώνει Η Hürriet, Επικαλούμενη Δημοσίευμα Της 29 Ιανουαρίου 2015 Τοπικής Εφημερίδας Daily Hudut ,Που Εκδίδεται Στην Βορειοδυτική Επαρχία Της Αδριανούπολης (Edirne).

Η Hudut Daily Ανέφερε Ότι Η Αυθεντική Καταγωγή Του 40χρονου Τσίπρα Είναι Από Την Τουρκία. Ισχυριζόμενη Ότι Ο Τσίπρας Είναι Το Εγγόνι Μίας Οικογένειας Που Διέμενε Στο Χωριό Μπαμπέσκι Του Κιρκλαρέλι Πριν Μετακομίσει Στην Ελλάδα.

Η Καθημερινή Εφημερίδα Σημειώνει Ότι Ο Nevzat Çolak, Τοπικός Επικεφαλής Του Αριστερού Κόμματος Της Τουρκίας (ÖDP) (Κόμμα Της Ελευθερίας Και Της Αλληλεγγύης) Στο Κιρκλαρελί, Δήλωσε Πως Είχε Συναντήσει Τον Τσίπρα Όταν Εκείνος Επισκέφθηκε Την Περιοχή Εργίνη Το 2010 Για Μια Κοινή Εκδήλωση Μεταξύ Συριζα Και ÖDP.

Σύμφωνα Με Τον Nevzat Çolak, Ο Τσίπρας Δήλωσε Κατά Τη Διάρκεια Των Συναντήσεών Τους Στην Αδριανούπολη Ότι «Αισθάνεται Σαν Στο Σπίτι Του», Όταν Επισκέπτεται Την Περιοχή Αυτή Στην Τουρκία, Καθώς Η Οικογένειά Του Καταγόταν Από Το Μπαμπέσκι, Ένα Χωριό Στην Κοντινή Επαρχία Κιρκλαρέλι.

Το Χωριό Μπαμπέσκι Βρίσκεται Σε Μια Σχετικά Επίπεδη Περιοχή Όπου Το Υψηλότερο Σημείο Δεν Υπερβαίνει Τα 150 M. Το Ποτάμι Του Σατανά (Şeytan Deresi) Ρέει Μέσα Από Τη Γη Της Περιοχής.

Κατά Τον 17ο Αιώνα Το Μέχρι Τότε Χωριό Άρχισε Ν’ Αναπτύσσεται Με Ταχύτητα Από Πολυάριθμους Έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, Σπαχήδες Στρατιωτικούς, Και Τούρκους Από Τις Γύρω Περιοχές Προερχόμενους Από Τη Βεσσαραβία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014… ΤΙ ΕΛΕΓΕ!!!

Εκπληκτική Παράσταση -Για ΟΣΚΑΡ- Του Τσίπρα Στην Λαμία Στις 29 Νοέμβρη Του 2014.

Απίστευτος!!!

Κι Όμως Αυτό Το Πολιτικό Σκήνωμα, Αυτόν Τον Πολιτικό Αλήτη, Κάποιοι Συνεχίζουν Να Πίνουν Κρασί Στ’όνομά Του! Η Κατάντια Των Δημοκρατικών Μας Αντανακλαστικών!!!!

Τσίπρα Σ’ Ευχαριστούμε Που Ξεβράκωσες Την Αριστερά!!!! Την Κατέστρεψες Για Πάντα!!!  Δόξα Τω Θεό Που Τώρα Κανείς Έλληνας Δεν Θα Δηλώνει Αριστερός Χωρίς Να Ντρέπεται….Τέτοιον Ξεφτίλα Σαν Και Σένα Δεν Έχει Ξαναδεί Η Ελλάδα Μας!!!  Επαναστάτες Του Κώλου!!!

 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στό facebook. Διαδώστε το !!! - twitter.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!