Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ-ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

zoe

ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ-ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -”ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ”

Είπε: «Ο Στουρνάρας απέκρυψε στοιχεία – Ο Τσίπρας δεν σεβάστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος»

H απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, υπό την παρουσία πρώην βουλευτών και στελεχών της Λαϊκής Ενότητας, μεταξύ των οποίων της κυρίας Ραχήλ Μακρή, πριν λίγο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου – απολογισμού των εργασιών της μη κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους που συγκρότησε με μέλη που επέλεξε και λειτούργησε με δαπάνες ύψους 112.000 ευρώ, όπως η ίδια είπε και τα οποία πληρώθηκαν από το «ταμείο» της Βουλής των Ελλήνων.


Κωνσταντοπούλου: “Θα συνεχίσουμε το έργο της επιτροπής της Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, παρά τον πόλεμο – Μας λοιδώρησαν, μας χλεύασαν, μέχρι και…την υπόθεση με το λάστιχο έστησαν”


Την συνέχιση των εργασιών της επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος,…. παρά τη δική της αποχώρηση από τη Βουλή, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, διαμορφώνονται ήδη δομές, με στόχο, όπως είπε η ΠτΒ να «μην πεθάνει το έργο της επιτροπής, ακόμα και αν κάποιοι προσπαθήσουν να τη σκοτώσουν». «Η επιτροπή έχει ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμά της. Ανεξαρτήτως της βούλησης της επόμενης ηγεσίας της Βουλής, τα μέλη της επιτροπής θα συνεχίσουν να υπηρετούν το σκοπό, για τον οποίο συγκροτήθηκε, με άλλα μέσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία διατηρεί τον θεσμικό της ρόλο μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου, έκανε παρουσίαση του πεντάμηνου έργου της Επιτροπής, παραθέτοντας στοιχεία που αφορούν στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από το δημοψήφισμα έως και το τρίτο πακέτο στήριξης (μνημόνιο). Η επιτροπή, στα συμπεράσματά της, χαρακτηρίζει δεσμευτικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, σημειώνοντας πως το αποτέλεσμά του απαγορεύει από τις μελλοντικές ελληνικές κυβερνήσεις να συνάψει συμφωνίες με παρόμοιο- του ερωτήματος- περιεχόμενο. Χαρακτηρίζει δε απεχθές, παράνομο και αθέμιτο το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση λόγω του γεγονότος πως η σύναψή του βασίστηκε στις προηγούμενες δανειακές συμβάσεις.

Πάντως η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε και πάλι ενοχλημένη από τον τρόπο που προβλήθηκε το έργο της επιτροπής. Όπως είπε, η επιτροπή λοιδορήθηκε, χλευάστηκε και δεν είναι τυχαίο ότι η υπόθεση με το λάστιχο βγήκε πέντε μέρες μετά την ίδρυσή της. Αναφερόμενη τέλος στο κόστος της Επιτροπής Αλήθειας, η κ. Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε ότι συνολικά άγγιξε τα 112.000, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει πως κατά την εννεάμηνη θητεία της, η Βουλή έχει μειώσει τα έξοδά της σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό διάστημα κατά 12,5 εκατ. ευρώ.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στό facebook. Διαδώστε το !!! - twitter.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!