BLOGGERS HELP

O

28 Οκτ 2015

Σκοτσέζος φωτογράφισε, τυχαία, μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα στην Κέρκυρα -Τι λέει στη Daily Mail [εικόνες]



Σκοτσέζος φωτογράφισε, τυχαία, μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα στην Κέρκυρα -Τι λέει στη Daily Mail [εικόνες]

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θάλασσα κρύβει μεγάλα μυστικά και ίσως πλάσματα για τα οποία ακόμα δεν έχουμε καμία γνώση.

Το περίεργο αίσθημα που νιώθει κανείς όμως κάθε φορά που ανακαλύπτει κάτι νέο είναι κι αυτό όμως αδιαμφισβήτητο. Κάπως έτσι ένιωσε και ένας Σκωτσέζος τουρίστας που έκανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα όταν διαπίστωσε ότι στις φωτογραφίες που είχε τραβήξει εικονιζόταν ένα πλάσμα που δεν είχε πότε ξαναδεί.
Όπως εξηγεί ο Χάρβεϊ Ρόμπερτσον ενώ βρισκόταν με το σκάφος του μέσα σε μία σπηλιά στη θάλασσα κρατούσε την κάμερα έξω από αυτό και τραβούσε φωτογραφίες. Λίγο αργότερα, όταν σήκωσε την κάμερα για να δει τι τράβηξε διαπίστωσε ότι είχε φωτογραφίσει ένα περίεργο πλάσμα.

 «Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν αυτό», λέει ο 52χρονος μιλώντας στην Daily Mail. «Τράβηξα την φωτογραφία τυχαία. Ήμουν σε μία θαλάσσια σπηλιά με μία μικρή βάρκα, περίπου 20 μίλια νότια της Αλβανίας στη δυτική ακτή της Ελλάδας. Προσπαθούσα να φωτογραφίσω στα χρώματα της θάλασσας και κοιτούσα τα νερά», λέει ενώ στη συνέχεια τονίζει ότι διαπίστωσε ότι είχε φωτογραφίσει ένα περίεργο πλάσμα μόνο όταν κοίταξε τις φωτογραφίες του.
«Το πλάσμα, που μέχρι στιγμής στάθηκε αδύνατο να αναγνωριστεί από ειδικούς, φέρνει στο νου εικόνες από την ελληνική μυθολογία», καταλήγει ο Χάρβεϊ Ρόμπερτσον.