BLOGGERS HELP

O

6 Νοε 2015

Τι έκανε ο δαρμένος Κουμουτσάκος όταν τούρκος πιλότος δολοφόνησε το 2006 τον ηρώα Κώστα Ηλιάκη…


ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ & ΔΑΡΜΕΝΕ…??? (σου έπρεπε πολύ περισσότερο…)


To ημερολόγιο έγραφε 23 Μαΐου 2006!

Ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συγκρούστηκε με τουρκικό F-16 στο Αιγαίο, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναχαίτισης του τουρκικού αεροσκάφους. Ο Τούρκος πιλότος διασώθηκε, ο Έλληνας  σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης χάνει με τραγικό τρόπο της ζωή του!

Αλήθεια…. Θυμάστε τι έκανε τότε ο Γιώργος Κουμουτσάκος…

Σας το  υπενθυμίζουμε:



O Κουμουτσάκος υπηρετεί ως εκπρόσωπος τύπου στο Υπουργείο Εξωτερικών.  Υπουργός εξωτερικών  είναι την περίοδο 2006 η κόρη του δράκουλα, η Ντόρα !!!

Από το κλιματιζόμενο γραφείο του στο νεοκλασικό της οδού Βασίλης Σοφίας τότε ο ΔΑΡΜΕΝΟΣ έκαμε  την  εξής δήλωση: 

«Οι ελληνικές Αρχές ενήργησαν όπως πάντα με άκρα υπευθυνότητα και με γνώμονα την ασφάλεια της διεθνούς αεροπλοΐας και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.  Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει την πρακτική αυτή τόσο σε πολιτικό όσο και σε πρακτικό πεδίο.  Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι στις διμερείς μας σχέσεις με την Τουρκία επιβάλλονται συμπεριφορές οι οποίες ενισχύουν την καλή γειτονία και θα βοηθήσουν επίσης την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής μας χώρας».

Αυτά  ρε άθλιε  σκυλογεννημένε προδότη, ΔΕΝ  ξεχνιούνται έτσι εύκολα…   Οχι,  ρε Δωσίλογε και τσιράκι του συστήματος. Σου άξιζε πολύ περισσότερο ξύλο, απ’ όσο έφαγες…  Μια αναπηρική καρέκλα θα σας ταίριαζε καλύτερα σε όλους εσάς, όσοι έχετε προδώσει με τις πράξεις και με τα λόγια σας, ετούτη την ένδοξη πατρίδα και το λαό της…. Μια τιμωρία για να ταλαιπωρείστε εφ’ όρου ζωής και να καταξεφτυλίζεστε κι όχι κρεμάλες και τουφεκιές, όπως πολλοί θέλουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου