BLOGGERS HELP

O

10 Νοε 2015

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30 ολόκληρους πρόσφυγες! 30 ολόκληρους ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....



ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30 ολόκληρους πρόσφυγες! 30 ολόκληρους μπουαχαχαχα! Δηλαδή μία ολόκληρη βάρκα φουσκωτή (ούτε καν δύο)  από αυτές που καταφθάνουν στη Μυτιλήνη κάθε τρία λεπτά !!!!!!!!! 
Στην αρχή όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει χαρούμενος πως το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30, νόμιζα πως εννοούσε  30.000 και είπα, α εντάξει, πάλι καλά! Μετά όταν είδα πως πρόκειται για 30 άτομα, έλιωσα στο γέλιο! Και τους κάνανε και ολόκληρη τελετή αποχαιρετισμού στο αεροδρόμιο για να δείξουν οι Σούλτσηδες και Τσίπρηδες πως υπάρχει τελικά αλληλεγγύη από την Ευρώπη και η Ελλάδα θα ανασάνει λίγο από το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης που βιώνει! Ωραία. ΤΟ Λουξεμβούργο πήρε 30 πρόσφυγες, η Πορτογαλία θα πάρει 150 πρόσφυγες, η Ιρλανδία 110 πρόσφυγες, η Δανία 70 πρόσφυγες και στην Ελλάδα θα παραμείνουν τα 17 εκατομμύρια που μέσα σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν καταφθάσει..... Μιλάμε μας δουλεύουν ψιλό γαζί....!!!!!
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"

Aν θέλετε νά μαθαίνετε, καθημερινά περισσότερα ΝΕΑ, κάντε LIKE στήν σελίδα τού

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στό facebook. Διαδώστε το !!! - twitter.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου