…. Ο Τσίπρας 

Είναι Γιός Μεγαλοαπατεώνα !!!

Alexis Tsipras Komotini cropped.jpgΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

 Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι Κρύβεται Πίσω Από Την Κατασκευαστική Εταιρεία Που Είναι Στο Όνομά Του; Σε Όλα Είναι Από Πίσω Ο Πατέρας Του. Ο Πατέρας Του Αλέξη Τσίπρα, Ως Ιδιοκτήτης Της Κατασκευαστικής «Σκαπανέας», Ανέλαβε Έργα Στην Αφρική, Όπου Έκανε Μεγάλη Περιουσία. Μέχρι Εδώ Όλα Καλά Και Τίποτα Το Μεμπτό. Το Μεμπτό, Αρχίζει Τώρα: Ο Πατέρας Του Αλέξη Τσίπρα, Έκανε (Και Κάνει) Το Εξής Κόλπο:

Προσλαμβάνει Μαύρους Εργάτες, Τους Ορίζει Έναν Καλό Μισθό Και Εκείνοι Εργάζονται Λαμβάνοντας Έναντι, Αντί Του Κανονικού Μισθού. Όταν Έρχεται Η Ώρα Της Αποπληρωμής, Τους «Πακετάρει» Σ’ Ένα Κοντέινερ, Τους Βάζει Σε Πλοίο Και Τους Φέρνει Παράνομα Στην Ελλάδα. Τώρα, Καταλάβατε Γιατί Ο ΣΥΡΙΖΑ Κόπτεται Υπερ Των Λαθρομεταναστών Και Πάσης Φύσεως Μεταναστών;

Παρακαλώ Τους ΣΥΡΙΖΑίους Φίλους Μου, Να Το Μεταβιβάσουν Αυτό Στον Αλέξη  Και Να Του Ζητήσουν Να Μου Κάνει Μήνυση. Θα Χαρώ Πολύ Να Δώσω Στο Δικαστήριο Και Στην Δημοσιότητα:
1. Τα Έγγραφα Που Συνδέουν Τον Πατέρα Του Αλέξη  Με Την Μοσάντ,
2. Την Μισθοδοσία Του Πατέρα Του Αλέξη  Από Την Μοσάντ,
3. Το Όνομα Του Πλοίου Που Κάνει Την Μεταφορά Καθώς Και Τον Συνεργαζόμενο Εφοπλιστή,
4. Το Ποιος Προώθησε Τον Αλέξη Στην Ηγεσία Του ΣΥΡΙΖΑ Και Με Ποιον Τρόπο.

Για Όλα Αυτά, Έχω Στη Διάθεσή Μου Επίσημα Έγγραφα, Φωτογραφίες Και Επίσημες Επώνυμες Καταγγελίες – Αναφορές. Τον Προκαλώ Λοιπόν. 

Γεώργιος Μεταξaς


ΥΓ. Μας Εστάλη Με E-Mail Από Ένα Φίλο Αναγνώστη … 

Http://Savrez.Blogspot.Gr/2012/07/Blog-Post_8501.Html

Πλάτων Πισατίδης