BLOGGERS HELP

O

3 Δεκ 2015

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ-Ένας Πανεπιστημιακός τα λέει έξω από τα δόντια για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας(βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQMlL1cMQ5lsT3-elrymxyf1iuHhKtGh3sm3USof_YABIE8orzhYQHSPR7-Pz1s24tFu2A_mXoEt8caz2VWma26NzEyRyJiRQhFgtry8xyuqBuR15E_EyK1MCQZ9Eesw5uHUiz_zuAYOSC/s1600/unnamed.jpg
Η εικόνα της Conchita, με τα στρατηγικά τοποθετημένα κέρατα πάνω από το κεφάλι της, παραπέμπει κατ ευθείαν στο λιγότερο γνωστό και απόκρυφο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστικη οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η έννοια αναπαρίσταται συμβολικά από τον κερατοειδή ερμαφρόδιτο θεό, τον γνωστό Baphomet, δηλαδή τον «Έξω από εδώ». Στην αλχημεία προβάλλεται με το αλχημικό συμβολισμό, την Αλχημική ανδρόγυνο
Τώρα όλα αυτά τα «ωραία» βρήκαν και εδώ τους κατάλληλους συμμάχους προώθησης και επιβολής τους σε ελληνικό έδαφος όπως τον περίφημο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τα διάφορα «μαργαριτάρια» του Σύριζα που συναγωνίζονται στην προοδευτική τους ηλιθιότητα.
Το βίντεο που ακολουθεί τάραξε τα νερά της σύγχρονης πολιτικοκοινωνικής προπαγάνδας, που στόχο έχει την διάλυση της οικογένειας, έτσι ο καθηγητής αναπτύσσει ανατρεπτικές θέσεις δημιουργώντας έναν ισχυρό αντίλογο σε όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινά.
Λίγα λόγια για τον Δημήτριο Πατέλη:
Ειδικότητα: Φιλοσοφία και Ιστορία της Επιστήμης.
Σύντομο Βιογραφικό:
Εκπαίδευση: Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας “Μ. Β. Λομονόσοφ” (1988 και 1991 αντίστοιχα).
Τομέας: Επιστημών.
Ο Δημήτρης Σ. Πατέλης είναι επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Είναι μέλος της Διεθνούς Ερευνητικής Ομάδας “Η Λογική της Ιστορίας” και του “Ομίλου Επαναστατικής Θεωρίας”
Φυσικά το βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο και πέσανε όλοι λυσσαλέα πάνω του, τους χαλάει την ωραιότατη χειραγώγηση της κοινωνίας μας, που έχουν στήσει τα τελευταία χρόνια.

Η μόδα της ομοφυλοφιλίας καταρρίπτεται και προσδιορίζεται πλέον σαν σεξουαλική επιθυμία αλλά και η επιβαλλόμενη από τους γονείς αλλαγή φίλου χαρακτηρίζεται ως γενοκτονία.