Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα


α) "...Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.
Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.

Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κολλέτη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα."
(στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:2009-07-03-10-35-03&catid=12:2009&Itemid=41)
β) Η οικονομική και ηθική "βοήθεια" των Ρότσιλντ είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν την Ελληνική Τράπεζα που είχε ανοίξει ο Καποδίστριας (και τον ίδιο στον τάφο) και να ανοίξουν την εξ αρχής ιδιωτική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είχε το "Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο" δηλαδή το δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα (αξία) για τον εαυτό της, να το δανείζει με τόκο στο Κράτος και μάλιστα χωρίς να πληρώνει φόρους. Απόλυτες αποδείξεις με μεγάλη ανάλυση από τα επίσημα δικά τους αρχεία ΕΔΩ
2. Ροκφέλερ και Ανδρέας
κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το PDF από την επίσημη ιστοσελίδα του Rockefeller Foundation. Το όνομα του Ανδρέα δεσπόζει στην σελίδα 89


στην σελίδα 88 μας ενημερώνουν κάτι που ίσως μας θυμίσει το σήμερα:


Έχουμε λοιπόν την παρουσία των ΧαζαροΕβραίων από το 1841 περίπου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, το 1959 στέλνουν τον Ανδρέα (δείτε την καταγωγή του ΕΔΩ και ΕΔΩ), Την Goldman Sachs με τα swaps επί Σημίτη κ Παπαδήμο, το ΔΝΤ με τον GAP, και τώρα τον Τσίπρα με το Levy Economic Institute. Όλα αυτά φυσικά είναι αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια, κανείς δεν ξέρει το παγόβουνο τι διαστάσεις έχει.
Μην ξεχνάμε ότι το Γερμανικό Περιοδικό Wirtschafts woche φανέρωσε ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτείται από τον γνωστό χαζαροΕβραίο Τζορτζ Σόρος ο οποίος είναι χρηματοδότης της ΣλαβοΣκοπιανικής Προπαγάνδας που όλως τυχαίως και το ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την "Μακεδονικότητα" των ΣλαβοΣκοπιανών, με τον οποίο είχε και έχει στενές επαφές και ο GAP (αποδείξεις ΕΔΩ)