BLOGGERS HELP

O

11 Φεβ 2016

Δεν αξίζει ούτε να πολεμήσει κανείς για μια χώρα ήδη πουλημένη. Αν αποδειχθεί ότι έχουν σχέση οι Τούρκοι με την πτώση, να παραιτηθούν όλοι τους, αλλιώς θα γίνει της πουτάνας…

ο Καμμένος παραχωρεί το Αιγαίο στους Νατογερμανότουρκους με υπογραφες … Τζάμπα πήγαν τα παιδιά!
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ:  «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ».
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΕΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΔΗΜΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!  ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!

Ενας  αρχιδάτος στρατιωτικός που να μην υπολογίζει τίποτα και ειδικά αυτά τα  τσόλια της πολιτικής, αυτά τ’ ανθελληνικά σκουλήκια (χειρότερα του Σημίτη των Ιμίων)  ΔΕΝ υπάρχει που θα βγει να πει την πάσαν  αλήθεια στον ελληνικό λαό, για το αποψινό ατύχημα, που δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονίες εν ψυχρώ ??? 

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ την ώρα της τραγωδίας! ΤΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και μας το κρύβουν;

hhfg


Καλό ταξίδι να `ναι φίλε το στερνό σου~ Θα πούνε στις ειδήσεις τ’ όνομά σου κι έναν αριθμό~ Τ’ όνειρο φίλε μου δεν ήτανε δικό σου~ στο δάνεισαν μ’ αντάλλαγμα ένα θάνατο αργό..

Το ΑΒ-212 πετούσε σε ύψος 390 ποδιών όταν χάθηκε από τα ραντάρ και τα ονόματα των μελών του ελικοπτέρου για τους οποίους έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους είναι ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης κυβερνήτης, ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς συγκυβερνήτης και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου Ναυτίλος.

Σκατόψυχοι…. Εμείς ψάχνουμε τα τρία παλικάρια μήπως … έγινε κάποιο θαύμα και οι “γείτονες” μας προκαλούν περισσότερο από ποτέ! Οι Τούρκοι με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Agusta Bell που διεξάγεται στην καρδιά τoυ Αιγαίου, δυτικά της Λέρου.

Ενω η δραματική επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού είναι σε εξέλιξη, από την πλευρά της Τουρκίας εκδηλώθηκε πρωτοφανής πρόκληση, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ σε σχετικό ρεπορτάζ.

Όπως διαβάσαμε με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε το τουρκικό κέντρο επιχειρήσεων της Κωνσταντινούπολης ζητούν τον έλεγχο των ερευνών που γίνονται στην περιοχή!

Σημειώνεται πώς η όλη επιχείρηση διεξάγεται στο κεντρικό Αιγαίο το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα οι έρευνες διεξάγονται στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Λέρο και την Αμοργό. Με τον τρόπο αυτό η Τουρκία αμφισβητεί τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για το μισό αρχιπέλαγος. Προφανώς μπαίνουμε σε μια νέα φάση τουρκικών προκλήσεων που δεν πρέπει να αποσυνδέονται απο την γερμανοτουρκική μεθόδευση για εμπλοκή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και στην οποία η κυβέρνηση αρχικά είπε όχι για να υπαναχωρήσει με διάφορα προσχήματα 24 ώρες αργότερα.

Δείτε εδώ την Τουρκική ΝΟΤΑΜ πρόκληση:

notam

Ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.

Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.

Οπως μεταδίδει ειδησιογραφικό πρακτορείο  ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.




Σχόλιο του συντάκτη:

Δεν αξίζει ούτε να πολεμήσει κανείς για μια χώρα ήδη πουλημένη. Αν αποδεικτεί ότι έχουν σχέση οι Τούρκοι με την πτώση, να παραιτηθούν όλοι τους και οι στρατιωτικοί με τα γαλόνια που το παίζουν μάγκες στα γραφεία τους στέλνοντας Έλληνες για σφαγή. Δεν έχουμε τα νέα παιδιά για πέταμα. Για πέταμα είναι ο Καμμένος και όλοι οι Συριζαίοι. Όσο για την Τουρκία επειδή πουτάνα ήταν απο παλιά θα το πληρώσει πολύ σύντομα και όταν θα ψοφάνε εμείς θα κάνουμε πάρτυ. Τι σχέση έχει μια περιοχή κοντά στην Αμοργό με τα δικά τους σύνορα; Κωλοφάρα που δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος.  Τελικά ώς φαίνεται, δεν προκαλούν αποκλειστικά οι τούρκοι. Αφού εμείς πάμε γυρεύοντας! Χθες η δοσιλογική κυβέρνηση των ΤσίπροΚαμμένων, οι πραγματικοί απόγονοι των ναζί όπως αποδείχτηκε τελικά, έδωσε την αφορμή. Παρέδωσε το Αιγαίο υπο ξένη επιτήρηση… ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου