Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

EINAI NA ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! H Ελλάδα θα βοηθήσει την Τουρκία για τους πρόσφυγες με 25,1 εκατ. ευρώ - Η Κομισιόν εκταμιεύει άμεσα 2 δισ.

EINAI NA ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΟΡΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΙΞΕΡ.... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ... ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΞΆΛΛΟΥ.... ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...!
 
Πολλοί δεν γνωρίζουν πως ο ελληνικός στρατός από τα μέσα της δεκαετίας του 80 αγοράζει και προμηθεύεται τα ρούχα και τις στολές του, από τα Άδανα της Τουρκίας σκάζοντας στους κύριους μάλιστα εχθρούς του πολλά δις τόσα χρόνια! Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει. Έτσι μας κατάντησαν οι "Δημοκράτες" της Μεταπολίτευσης... Είμαι απολύτως πεπεισμένος πια πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όσοι ελπίζουν ακόμα, κακώς ελπίζουν. Δεν υπάρχει ελπίδα, είμαστε ήδη τελειωμένοι... Οι νεοέλληνες αυτοκτόνησαν δημοκρατικά και προοδευτικά. Αυτούς που βλέπετε να κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους, δεν είναι Έλληνες, είναι Ζόμπις. Διαδηλώνουν φωνάζουν και καταριούνται μάλιστα κατά αυτών των ηλιθίων και προδοτών που οι ίδιοι ψηφίζουν εδώ και 40 χρόνια και μετά πάλι τους ίδιους πάνε και ψηφίζουν... Ο πιο ηλίθιος λαός του Σύμπαντος.